Arama sonuçlarınız

1. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :) Bulaydık iiydi

2. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)) Pto vinç yapsak ben onlara takıldım ayrılamıyom :)
  3. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız ohh series kebap valla 10 numara 5 yıldız 1 series bi series çalışıyorsunuz yetişemiyoruz :) tebrikler süper işler .bizim seriesler kıskanacak ne sahipler var neler yapıyorlar hızlıca diyecekler :)

4. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız bobinajcıya 130 elektrikçiye 20 verdim sanırım bu havalarda iyide kışın üşütcek gibi duruyor kendileri :) arızalanınca mesafe koydum fana:))
  5. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız rütuşladık boyaları içini dışını sağını solunu üstünü... daha bitmedi ama :) bitmezde zaten

6. ozo

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded :) evladiyelik bunlarr

7. ozo

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında GEÇ OLMUŞ AMA beyaz duman fren hidroliği eksiltiyormuydu aracınız hidrolik kaçıyor olabilir fren merkezinden westinghouse tarafına ordanda hortumla karbrüratör altında emme manifolduna kaçıyor olabilir hidrolik yakıyor olabilirsiniz bende öyle oluyor şimdi :)
  8. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları Mekanik vinç uygulayan Yada araştıran kullanan gören varmı :)
  9. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded pardon fikrinize sağlık olacaktı.bende bitmiş hallerinin ve güzel bi kampın hayaliyle yanıptutuşuyorum:) gerçekleşsin hızlıca istiyorum.webostalı kış kampı süper konfor:)

10. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded :)) güzel imalat elinize sağlık

11. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded bence iki kumpaleti bir somya eder :) üzerine deniz yatağı, sişme yatak, mat v.b oldu bize çekyat :)).benim zihnisinir procem buu
  12. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded :))))))))))) süper böyle proceleri seviyorum özellikle zihnisinir olanlarını daha çok

13. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded yatak procesinide merak ediyorum benimde kafamda bir iki şey var ama önce tüm iç ölçülerini,kullanım alanlarını,boşlukları vb almalıyım nazonun terzi misali kişiye özel imalat :) genel fikrim ön ve arka koltuk sırt kısmının üzerine basan portatif...
  14. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded süper tam olarak yapmak istediğim bu bende aynı mantıktaki anatarı almıştım ama montaja başlayamamıştım bi türlü koltuk altında akü süper fikir tebrikler.jel akü kaç amh seçtiniz.1. akünüz kaç amh öğrenebilirmiyim.muayenede hayırlı olsun darısı...
  15. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Kırmıcılar yakışmış :) ortayada nazar boncuğu lazım.jantınıza taş değmesin dileklerimle.güzel olmuş hayırlı olsun gülegüle dönsünler:))

16. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 :)
  17. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 :) birdahakine beraber olsun bizde serieslerde kaynaşsın:)
  18. ozo

1984 Series 3 88'

Ynt: 1984 Series 3 88' :) takması dahada dert özellikle içtarafta 4-5 cıvata somun var onlar sıkıntı havalandırma boşluklarından el-anahtar sokup debeleniyorsunuz :) hele takmaya çalışırken somunun denk gelmeyip düşmesi o boşluklara yıpratıyor insanı

19. ozo

1984 Series 3 88'

Ynt: 1984 Series 3 88' evet insan şekilden şekile giriyor :) elgazı yaptırmayı düşünüyorum ben.biraz sağ biraz sol ayakla gaza basmaktan helak olunuyor :)
  20. ozo

1984 Series 3 88'

Ynt: 1984 Series 3 88' süper tebrikler bende 800 km yaptım hep böyle görmek isteriz seriesleri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri