Arama sonuçlarınız

1. FERO

Cep Telefonu

Ynt: Cep Telefonu 3 tane sonimim oldu, 3ünde de aynı problemi yaşadım. Telefonda konuştuğum karşı taraf, bazen beni duymakta zorluk çekiyor. Sesim boğuk olarak karşı tarafa gidiyor. Bunun telefonun mikrofonunun dipte olduğu için yaşandığını düşünüyorum. Sizde de benzer problem var mı??

2. FERO

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Umarım sonuç istediğiniz gibi olur... Allah sabır versin... Zor gerçekten, okuyunca bile zorluğunu hissettim. Neyse sizi daha fazla bunaltmayayım... :)
  3. FERO

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins Bana da kupadan yükseltilmiş gibi geldiği için nasıl yükselttiğinizi sormuştum. Demek bu şekilde oluyor. Kazasız belasız kullanın. Naçizane bir iki tavsiyem olacak. Basamakları çıkartmışsınız ama arazide bence zarardan çok faydaları var. Ben de aracımı...

4. FERO

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins Lastik haricinde neyle yükselttiniz aracı? Araç 2 inçten fazla yükselmiş duruyor...
  5. FERO

Ranger Differansiyel Kilidi

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Ersan Bey, Ben de ekstrem şartlarda kullanmıyorum ama kilidin yokuğunu birçok kez hissettim. Hatta geçen pazar engebeli ve eğimli bir yerden indim ama çıkarken başka bir yol kullanmak zorunda kaldım. Çünkü ne yaparsam yapayım ön lastiklerden biri havada kalıyor...

6. FERO

5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! Ben de 5.9 arıyorum ama sizin ilanınızı görmedim. Linki verebilir misiniz??

7. FERO

Ranger Differansiyel Kilidi

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi LSD benim BT-50'de de var. Siz işe yaradığını söylemişsiniz. Bense bugüne kadar herhangi bir işe yaradığını görmedim. Tam olarak örnek verebilir misiniz nerede işe yarıyor? Ben de ARB kilit getirtmenin arifesindeyim..
  8. FERO

Yeni Kasa Ford Rangere Ön ve Arka Çelik Tampon Uygulaması

Ynt: Yeni Kasa Ford Rangere Ön ve Arka Çelik Tampon Uygulaması Kolay gelsin. Bende de Mazda BT-50 var, bu aracın ikizi. Ben ARB tampon getirecektim ancak araçta bulunan orjinal ön tamponun tek parça olduğundan kesilmesi gerektiği söylendi. Ford Ranger'da da öyle mi??
  9. FERO

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Aynen katılıyorum. Benim araca (Mazda BT-50) ARB tampon takılması için tamponun kesilmesi gerekiyordu, vazgeçtim. Ancak ben de aracıma tampon taktırıyor olsam, görüntüden ziyade, fabrikanın ayarlarını tercih ederdim. İsterse 5 cm açıklık olsun...

10. FERO

Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I''

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I'' Elbette Usta'nın eline sağlık ama yukarıdaki yoruma aynen katılıyorum...

11. FERO

Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) "kano satın almak istiyordum" demek istemiştim :)
  12. FERO

Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Volkan Bey, ben de çok uzun zamandır kano eğitimi almak, belki daha sonra da bir ka istiyordum. Sanırım bu konuda da bilgilendirmeler olacaktır. Ctesi, pazar hangi günü gelmemizi tavsiye edersiniz? Ve bu konuda doğrudan kimlerle temasa geçebiliriz..

13. FERO

L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim

Ynt: L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim Resimdeki tampon ARB'nin tamponuna benziyor. Eğer öyleyse Tar Oto'dan temin edebilirsiniz sanıyorum. Benzerini ise gerek İstanbul'da ve gerekse de Antalya'da yapan ustalar olduğunu biliyorum. Sitede onlarla...
  14. FERO

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Harbiden zevkli bir çalışma olmuş. Kazasız belasız kullanın...
  15. FERO

1990 Model 3K Pajeroya L200 Motoru

Ynt: 1990 Model 3K Pajeroya L200 Motoru Ben de mevzuat gereği mümkün değil diye biliyorum. Tabi elbette araç sadece off roadda kullanılacaksa, onu bilemem...

16. FERO

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um Aynen katılıyorum.... Ben de 2500 motor dizel var da vergi indirimi, yakıt tasarrufu için kaç takla atıyorum....
  17. FERO

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um Ya siz boşverin herşeyi....Tertemiz 5.9 almışsınız... Baktınız içinize sinmedi değiştirirsiniz lastikleri.... Sizi tanımıyorum ama keyif insanı olmasanız, gidip de bu devirde 5.9 hacminde motorlu araç almazdınız... Helal olsun.. Güle güle kullanın, kazası belasız....
  18. FERO

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Hayırlı olsun. Ben de yurtdışındayken kullanmıştım, o zamandan beri taptığım bir araçtır. Hatta Dakar ve Pajero Evolution mini model koleksiyonum var. Resim koleksiyonum da vardı, bulursam ve dilerseniz sizinle de paylaşabilirim. Sanırım Türkiye'de Vural Ak'ta vardı...

19. FERO

Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor..

Ynt: Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor.. Futbocuyken de sevmezdim...
  20. FERO

265 75 16 Lassa Competus 4 Mevsim Lastik ve 6 Bijon Hafif Alaşım jJnt

Ynt: 265 75 16 Lassa Competus 4 Mevsim Lastik ve 6 Bijon Hafif Alaşım jJnt Güncel mi??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri