Arama sonuçlarınız

1. FERO

Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf

Ynt: Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf Standart Victorinox çakıya olur mu?

2. FERO

Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu

Ynt: Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu Ben de eski bir G. Vitara kullanıcısıyım. 1) Şehir içinde 11-12 bile belki normal sayılabilir ama 14 çok fazla.. Servise gösterin derim. 2) Cam sorunu bende de vardı, garanti kapsamında değiştirmişlerdi. Daha sonra da satmaya doğru, yarı...
  3. FERO

Edirne Offroad Etkinliği Programı

Ynt: edirne program belli oldu Kamp alanına standart 4x4 araçlarımızla gelebilecek miyiz? Aracı yeni aldım, arazi lastiği henüz takamadım da..

4. FERO

Grand Vitara Performansı

Ynt: Grand Vitara Performansı Tüketime "normal" demek bence daha doğru, sonuçta binek otomobil değil. Performans ise şehirde fena değil, arazide ise, özellikle yeterli modifikasyon yapılırsa şahane...
  5. FERO

Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum.

Ynt: Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum. Kendi G Vitaramı yeni sattığım için söylüyorum bence iki araç için de fiyat biraz yüksek. Tercih sizin ama 1.6 motor G. Vitara'da ben olsam otomatik düşünmezdim. Nitekim düşünmedim de.. Bence o motorla araç ağır kalıyor.. Yine de otomatik...

6. FERO

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Üzülerek belirtiyorum ki, G. Vitara aracımı sattığım için artık bir Suzukici değilim. Listeyi nasıl düzeltebilirim bilemediğimden, hiç dokunmuyorum. Tüm Suzukici arkadaşlara selamlar. 56 numara Yavuz Fero ;)

7. FERO

Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Anadolu yakasında Gökşenler'e de gösterebilirsiniz aracınızı.
  8. FERO

Ralliyi Durdurup Ceza Kestiler.

Ynt: Polis Rallicilere Ceza Kesti !!! Alkol muayenesi de yapmışlar mı??
  9. FERO

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Hayırlı olsun; kazasız, belasız kullanın..

10. FERO

Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI)

Ynt: Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI) Çantayı ben satın aldım. Yılmaz Bey'e teşekkür ediyorum.

11. FERO

Suzuki Grand Vitara (Alınık)

Ynt: Suzuki Grand Vitara (Alınık) Benim aracım da G. Vitara 2005 model, 3 kapı, düz vites, 74.000 km'de. Çok temiz bir araç. Kaza, değişen, boya vb. kesinlikle yok. 21.000 TL de fiyatı. Sahibinden.com ilanımsa "16029432". 0 532 312 54 05 Umaırım istediğiniz aracı bulursunuz..
  12. FERO

Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? Hsonu İzmir'de olacağım. Bornova'daki araca sizin için bakabilirim isterseniz. (Aynı mahallede oturuyoruz) Ancak garanti veremem elbette :)

13. FERO

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Pazar günü erkenden geldik ama hem kamp alanı oldukça boştu, hem de konser iptal olmuştu. Umuyorum cumartesiden gelen arkadaşlar eğlenmişlerdir. Resimleri bekliyoruz..
  14. FERO

Phuket/Thailand

Ynt: Phuket/Thailand Balayımda oradaydım. Resimler için teşekkürler..
  15. FERO

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Aracınız şahane olmuş ama böyle bir araca, naçizane fikrim, kopya ARB'den ziyade orjinalini takmanız. Yurtdışı ile fiyat farkı da hiç o kadar fazla değil. En azından araçlarımızın yurtdışı fiyatlarıyla, ödediğimiz vergi farkları kadar değil... ARB'nin LC'ler için...

16. FERO

Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI)

Ynt: Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI) Yılmaz Bey, Teklifimi özelden mesaj olarak attım.
  17. FERO

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum Önder Bey, Gördüğüm kadarıyla zıpkınla balık avlamaya heves etmişsiniz. (Mevzuatta su altı tüfeği olarak belirtilmiştir aslında) Aramıza hoş geldiniz. Belirtmiş olduğunuz sorunları genel olarak hepimiz yaşamışızdır. İlgili forumlarda (gezenbilir bu konuda çok da doğru...
  18. FERO

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Tek kelimeyle ŞAHANE...

19. FERO

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz Bilgi için çok teşekkürler. Resimden çok güzel bir yer olduğu belli oluyor.. İlk fırsatta gideceğim. Geçerken de aynaları kapatırım artık :)
  20. FERO

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz Resimdeki yer Seyrek, Havuzlar mevki ise oraya nasıl gidiliyor? Bahar ve Yaz mevsimindeki kalabalıklık durumu nedir?? Sitede koordinatlarını enlem: 41° 8'21.59"K boylam: 30° 5'3.42"E olarak buldum ama hala nasıl gidilir anlamış değilim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri