Arama sonuçlarınız

1. K

500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi (Zülfaris Sinagoğu) Karaköy

Ynt: 500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi (Zülfaris Sinagoğu) Karaköy 1. ANA SERGİ SALONU Bu salonda, Türk Yahudilerinin kültürel mirasları, Müslüman geniş toplumla beraberlik ve etkileşimi ve ülkenin sosyal ve devlet yaşamına katılmaları obje, belge ve fotoğraflarla sergilenmektedir. 2. GALERİ...

2. K

500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi (Zülfaris Sinagoğu) Karaköy

Karaköy Perçemli sokak no:11'de bulunur.Tünel girişinin sağındaki ikinci sokaktır.Sinagog adını bulunduğu sokağın eski adı olan "Zülf-i Arus"tan alır.Bu Sinagogun 1671'de mevcut olduğu bilinmektedir. Ancak bugünkü bina eski temeller üzerinde, muhtemelen 19. yüzyıl başında, tekrar inşa...
  3. K

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: İsmail Küçükbaşol Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Malatya Memleket: Semt: Bahçelievler Meslek: Profesyonel Turist Rehberi - Fransız Filoloğu İlgi Alanı: Motosiklet, Umpc ler, Şiir, J.S.BACH Araç: ybr 125

4. K

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar, Ben İsmail Küçükbaşol,İstanbul'da yaşıyorum.Profesyonel turist rehberiyim. Vitesli motora yeni başladım.Ybr 125 kullanıyorum.Bazen bunu bile kontrol etmek zor geliyor.Şimdilik saatte 60 km.yi pek geçmiyorum.İyice ustalaştıktan sonra daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri