Arama sonuçlarınız

1. antbur

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Bursa oto emniyet kemerleri tel: 05336828363 4 adet emniyet kemeri aldım 100tl. montajını kendim yaptım bigfoot hakan arkadaşımızın yardımı ile ona da buradan tekrar teşekkürediyorum.

2. antbur

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar vitarada aynı keyfi alacağınızı düşünmüyorum ???
  3. antbur

Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

Ynt: Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları 2010 yılı için 96 model 5.2 zj nin yıllık vergisi 2,900 tl küsür ,sigortacının düzenleyeceği dilekçeyi vergi dairesine sunuyorsun ve 2030tl gibi bir rakama düşüyor yani bir alt dilimden ödüyorsun, 2011 yıllında yaş hattinden yıllık...

4. antbur

Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

Ynt: Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları 2011 yılında yani önümüzdeki yıl.
  5. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? İZMİR AYDINOTO TEL:0 232 374 77 00 yunus arkadaşımız buradan temin etmiş daha önce başka bir topicte okumuştum.

6. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? ellerinize sağlık motor gıcır gıcır olmuş.

7. antbur

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar Aracıma beş aydır biniyorum orjinal herhangi bir modifikasyon yok ilave birşey yok lastik ebatlarım 245/70/16 şehir içinde 21,5 lt yakıyor şuanki lpg fiyatıile 428 kr.
  8. antbur

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum vincenzo 88 merhaba sorunun çözüldüğüne sevindim doktor (amerikancı) ustanın adresini verebilirmisin lazım olduğunda aramıyalım şimdiden teşekkürler.
  9. antbur

Alınık Jeep Grand Cherokee zj (97-98) ya da wj (99-00)

Ynt: Alınık Jeep Grand Cherokee zj (97-98) ya da wj (99-00) Hayırlı olsun araç güzel gözüküyor keyifle kullanın kazasız belasız.

10. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? benim aracım benzin istasyonunda arızalanmıştı ve istasyonun hemen yanı boş araziydi kot farkı vardı komyon a bu şekilde yüklemiştik. saygılar

11. antbur

Benzin Pompa Arızası

Ynt: Benzin Pompa Arızası hocam sorunu çözdünmü neymiş?
  12. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? evet atın bir kamyonete, geçmiş zaman afyondan bursa ya çekici yerine kamyonetilen aracımı getirmiştim çok cüzi bir fiyata :o

13. antbur

Jeep WJ Ön Panel Sökümü

Ynt: Jeep WJ Ön Panel Sökümü bu video da yapılan işlem havalandırma ile ilgili sanırım >:(
  14. antbur

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı hocam şehir dışı yakıtın çok iyi şehir içi yakıtı ölçtünmü merak ettim. saygılar
  15. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? evet berkamu sana katılıyorum en azından ihtiyaç durumunda kimlere gidiebilceğimizi biliriz ben bursada oturuyorum şimdilik önerebileceğim bir usta yok daha yeniyim bu amerikan işinde,örneğin Aygün& Akgün usta (ankarada) çok tavsiye edilen bir yer...

16. antbur

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? ben de hatrımdakileri payalaşayım 96 ZJ için arka stoplar 2 adet TYC marka 210 tl ulus otomotiv istanbul ön sağ sinyal ve park lambası 55 tl ulus otomotiv istanbul 8 lt castrol motor yağı,hava filitresi,yağ filitresi, 8 adet bosch marka...
  17. antbur

ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım

Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım Aynı sorun bende de var ön ve arka emniyet kemerlerinin hepside bozuk olabilirmi ? ergun abi emniyet kemeri sargı kutusu nun bozulmuş olabileceğini yazmış bu sargı kutusunun tamiri mümkünmüdür varmı aramızda böyle bir işlem yaptıran veya yapan paylaşırsa...
  18. antbur

Port Bagaj İmalatım.

Ynt: Port Bagaj İmalatım. elinize sağlık on numara olmuş.

19. antbur

ilk Aslanım

Ynt: ilk Aslanım Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullanın.
  20. antbur

ZJ de Önde Çeki Demiri var mı?

Ynt: ZJ de Önde Çeki Demiri var mı? Verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim yolda kalma durumunda (inşallah hiçbirimiz kalmayız) çekici ile işimizi halledeceğiz budurmda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri