Arama sonuçlarınız

1. antbur

Akü Seçimi?

Ynt: Akü Seçimi? arkadaşlar alcedo marka akü hakında bilgisi olan fiyatı kalitesi nasıldır?

2. antbur

95 Model Zj Aldım

Ynt: 95 Model Zj Aldım hayırlı olsun keyifle kullanın...
  3. antbur

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Hayırlı olsun iyi günlerde keyifle kullanın.

4. antbur

Bursa Gürsu Karagöl turu

Ynt: Bursa Gürsu Karagöl turu arkadaşlar çok güzel fotoğraflar emeğinize sağlık,yalnız karagöl niye yok! ::)
  5. antbur

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar Hayırlı uğurlu olsun

6. antbur

1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir 1996 5.2 V8 ZJ 430kr şehir içi,şehir dışına henüz çıkmadım.

7. antbur

ZJ'lere En Uyumlu Lastik

Ynt: ZJ'lere En Uyumlu Lastik şunu da belirtmek isterim aracı aldığımda yağını,hava filitresini,bujisini v.s değiştirmiştim birde clean enjektör temizliği yaptırmıştım ve aracım 540 kr yakmaya ??? başladı bir iki depo gaz dan sonra düzeldi.
  8. antbur

ZJ'lere En Uyumlu Lastik

Ynt: ZJ'lere En Uyumlu Lastik yakıt durumum 430kr kilometrede şehir içi,yaza lastiklerim değişdiğinde sanırım bu rakam 390kr a iner sonuçta üzerindeki lastikler fabrikanın önerdiğinin iki boy büyüğü ve AT lastik.
  9. antbur

ZJ'lere En Uyumlu Lastik

Ynt: ZJ'lere En Uyumlu Lastik durmuş usta benim aracımda 1996 ZJ 245/70/16 AT var toprakta, karda gayet başarılı sürtme v.s gibi bir sorunda yaşamıyorum bende yaza doğru 225/70/16 dört mevsim lastik almayı düşünüyorum daha çok asfalt da kullandığım için tecrübeli arkadaşların yorumları...

10. antbur

XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)

Ynt: XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992) hayırlıolsun bol çamurlu keyifli sürüşler.

11. antbur

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi hayırlıolsun tabanı düz bassın.
  12. antbur

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: bir zj de ben aldım hayırlısı bakalım. bol çamurlu keyifli sürüşler... hayırlı olsun.

13. antbur

16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi

Ynt: 16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi 1 ve 2. taksitler için ayrı dilekçe vermek gerekiyormu yoksa sadece yılda bir mi veriyoruz dilekçeyi 8)
  14. antbur

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası hocam halletin mi benzin pompası işini kaça mal oldu ne marka pompa taktın.
  15. antbur

Kaput mandalı

Ynt: Kaput mandalı bertan ben bursada ikamet ediyorum dolyısıile çok bir seçeneğimiz olmuyor.

16. antbur

Kaput mandalı

Ynt: Kaput mandalı arkadaşlar ilginiz için teşekküredrim ben barışın dediği gibi yapıştırma işini bir deniyeyim,olmadı telin ucunda ufak metal bir plaka var onu ve mandalı ince uçlu bir matkap ile delip vidalamayı düşünüyorum.
  17. antbur

Kaput mandalı

arkadaşlar aracımın (ZJ 96) kaput mandalı hani kaputu açmaya yarayan direksiyonun sol altındaki mandalın tel ile bağlantı yerinden kopuk (tel ile mandalın buluştuğu yerin üç te bir parçası) yenisi 150 tl tel de bir sorun yok, tel ile plastik olan mandalı yapıştıracak güçlü bir yapıştırıcı...
  18. antbur

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? ben de 96 aracıma 170 ödedim, zorunlu trafik sigortasını farklı firmalardan fiyat almak gerekiyor 210-195-185 gibi rakamlardan sonra 170 e buldum 22 yıldır ne söylendi ise ödedim diyeceğim şuki zorunlu trafik sigortasında da farklı fiyatlar varmış >:(

19. antbur

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü evet aynen öyle!
  20. antbur

2.5 Dizel ZJ olur mu?

Ynt: 2.5 Dizel ZJ olur mu? hocam bence 2.5 dizel motor 2 ton luk aracta randıman vermez yanlış hatırlamıyorsam vectra dizel motorlar o yıllarda pek rağbet görmedi iyi bir araştır derim sonra düşünün aracı ileride satarken de zorluk çekersiniz sonuçta orjinaliği bozulmuş oynanmış bir araç şahsi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri