Arama sonuçlarınız

1. antbur

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın.

2. antbur

Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj) levent hocam çok güzel kareler yakalamışsınız aracınız da maşallah çok güzel,arka tampon reflöktörlerini sizmi taktınız aldığınızda varmıydı benim aracımda 96 benimkilerde yok!
  3. antbur

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası endurin net ten araştırdığım kadarı ile bursada milano tek yetkili servis tomurcuk oto geçenlerde uğradım ayar yapılsın diye ustası bizde bu bu cihaza göre soket giriş kablosu yok dedi peki bir arıza olduğunda ne yapacağım dediğimde arıza çıkartmaz bunlar diye cevap...

4. antbur

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası malesef, bursadayım burada çözüm bulmaya çalışacağım ankara ve istanbulda oturan arkadaşlar yedek parça ve usta konusunda gerçekten çok şanslısınız.
  5. antbur

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası benim aracımda milano e gaz sıralı sistem var bende manuel olarak gaza geçiremiyorum ?

6. antbur

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım çok güzel gözüküyor rengi falan süper kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanın.

7. antbur

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? hocam kızacak gücenecek birşey yok herkesin düşüncesine saygı duyarım neden 5.2 aldım ilk başta aracın görünüşüne sonra sesine gücüne arazi şartlarında da beni üzmemesi için aldım benzin hesabına gelince gc ortalama 20 lt lpg yakıyorsa...
  8. antbur

ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?

Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir? hocam bende aracımı yeni aldım orjinal krikosu üzerinde çıktı geçenlerde antifiriz koymak içn kaldırdım aracı daha rahat radyatör vanasına ulaşabilmek adına gayet başarılı tavsiye ederim.
  9. antbur

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? geçmiş olsun umarım fazla bir masraf çıkartmaz.

10. antbur

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? kesinlikle bizim araçlardan anlıyan bir ustaya gitmek gerekiyor tecrübe ile sabittir ben speedy e gitim fakat bunda sonraki ihtiyaçlarımda bursada Birlik Oto servisine (Chrysler özel servis) gideceğim benim arcımın herbirşeyinden anlıyan usta...

11. antbur

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? valla hocam doğru diyorsun devir aynen öyle bir de ben alışmışım motorsiklet kullanmaya (dl 650 enduro)depoyu fulüyorum unutuyorum şehir içi sakıin kullanım ile 4,5L yakıyorum benim hesabım gc de 330 kuruş cıvarı idi yani 20 L (LPG L 165 kuruş...
  12. antbur

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? benim 5.2 zj 1000-1500 devir aralığında şehir içi 21,5 litre (430kuruş) yakıyor son gaz ayarından sonra.bakımlarını yaptırdığım serviste taktıkları hava filtresi sanki biraz küçük gibi geldi eski çıkan filtre tam yuvaya oturuyorken yenisi bel...

13. antbur

2011 jeep grand cherokee

Ynt: 2011 jeep grand cherokee ben de beğenmedim sanki japon aracı görüntüsü var.
  14. antbur

1996 ZJ ile 1996 Zj Orvis editon farkı

Ynt: 1996 ZJ ile 1996 Zj Orvis editon farkı ben de benim zj almadan önce bir satılık Orvis editon incelemiştim sahibi diğer zl lerden daha sağlam bir yürüyen aksamı olduğunu belirtmişti.
  15. antbur

röle

Ynt: röle hocam valla bravo gc le ilgili herbirşeyi öğrenmişsiniz,verdiğin linkte 200-300$ arası sıfır pompa fiyatları,40-80$ arasıda pompa tamir kitleri yanlış anlamadı isem, bu durumda benzin pompamız bozulmadan (bozulduğunda sanırım araç sıralı sistem olduğundan çalışma prensibi önce benzin...

16. antbur

röle

Ynt: röle hocam inceledim şimdilik kalsın bakalım bu arada bir benzin pompasının fiyatı 750 tl midir benim ustanın dediği gibi?
  17. antbur

1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı

Ynt: 1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı rekrardan bir gaz ayarı yaptırdım olmadı dediğiniz gibi bende buji kablolarını değiştireceğim. saygılar selamlar bizden
  18. antbur

röle

arkadaşlar sıralı gaz sistemine röle taktırılmalımı ? ustanın bana anlatığına göre benzin deposundaki benzin pompasını aracı gaz da kullanırken devre dışı bırakacak buda benzin pompasının (yenisi 750 tl miş) ömrünü uzatacak otomatik rölenin fiyatı da 110 tl işçilik dahil.

19. antbur

1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı

Ynt: 1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı merhaba bakabildinizmi.
  20. antbur

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 9- yavuz ilhan 1996 ZJ 5.2 Bursa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet