Arama sonuçlarınız

1. antbur

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? ben hatayı doğru ustayı bulmamakla yaptım barış arkadaşımızın dediği gibi, bosch marka bujileri çıkartıp orjinal champion marka buji taktıracağım bakalım yakıt en azından daha önce olduğu gibi 375 tl inecekmi.

2. antbur

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? sizede geçmiş olsun daha verimli çalışması için masraf edipte bir de bunun üzerine yakıtın artması insanın zoruna gidiyor doğrusu.
  3. antbur

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Hoşbulduk.

4. antbur

1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı

Ynt: 1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı arkadaşlar 96 gc için olan bumudur cahampion buji RC12LC4/012A 0E128/T10
  5. antbur

Ynt: 1996 model GC de hangi marka Buji kullanılmalı barış bey aracım sıralı sistem milano e gaz modeli bilgilendirme için teşekkürederim moparın bujilerinden temin edip taktırıcağım tekraradan gaz ayarını yaptırıp yakıt değerlerine bakıcam ben bursadayım çevremde bu araçtan kullanan...

6. antbur

arkadaşlar yeni aldığım GC 96 model aracımda hangi marka buji kullanmalıyım araca daha yeni speedy de bakım yaptırdım yağ, yağ filitresi, hava filitresi, enjesiyon temizleme, (bosch marka buji 0542229659) 375tl yakan araç 540 tl yakmaya başladı farklı bir ustaya götürdüm bujiden...

7. antbur

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
  8. antbur

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? hayırlı olsun aracınız bol çamurlu günlerde kullanın yakıt olarak ta çok iyimiş ben de 1 hafta kadar önce zj kasa 1996 model GC aldım eskişehir bursa arası sakin kullanımda 375 tl yaktı 2 kişi bagaj yok,ertesi gün buji,hava filitresi,yağ...
  9. antbur

Okcan Lpg kiti?

Ynt: Okcan Lpg kiti? arkadaşım ilk defa bu markayı duydum lpg taktırmayı düşünüyorsan bilindik markaları taktırmanı tavsiye ederim.

10. antbur

1979 CJ5, Bu da Benim Canavar.

Ynt: 1979 CJ5, Bu da Benim Canavar. iyi günlerde kullanın bol çamurlu olsun inşallah artısı eksisi ile demiştiniz dıştan görsel olarak çok güzel fakat içine aynı özen gösterilmemiş gibi sanki nacizane fikrim ::) fakat yinede çok güzel gözüküyor.

11. antbur

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. süper bir ofroad aracı olmuş özelikle farlarları çok yakıştırdım harika bir görüntü ortaya çıkmış.
  12. antbur

Alınık 1996 model zj

Ynt: Alınık 1996 model zj daha başka alternaif zj ler bakıyorum ilgin için teşekkürler dostum.

13. antbur

Alınık 1996 model zj

merhaba arkadaşlar bende 1996 model bir zj bakıyorum kazasız masrafsız mekanik elektronik tüm aksamları çalışır vaziyette.
  14. antbur

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım ah bulamadık şöyle temizinden bir zj >:( serkan arkadaşımın anlatığı gibi binmek istiyorum bende keyfini çıkarta çıkarta...
  15. antbur

97 Grand Cherokee Ön Şaft

Ynt: 97 Grand Cherokee Ön Şaft konu anlaşılmıştır teşekkürederim.

16. antbur

Ynt: 97 Grand Cherokee Ön Şaft mademki araç zarar görecektir xj lerde bu sistemi niye kulanmışlar acaba ?
  17. antbur

Ynt: 97 Grand Cherokee Ön Şaft yakıtta ne kadar bir fark vardır 2 çeker kullanmanın.
  18. antbur

1997 Model Zj ?..

Ynt: 1997 Model Zj ?.. evet satıldı daha öncesi telefonla görüştüğümde aks körüklerinin değişmesi gerektiğini klima ile ilgili bir sorun olduğunu üç parça boya olduğunu söylemişti aracın sahibi 18,000 tl diyor du bende bursa da oturduğum için fırsatını bulub istanbula gidemedim aracı baktırmaya...

19. antbur

Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 Difransiyel Korumaları

Ynt: Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 Difransiyel Korumaları ben resimleri göremiyorum ???
  20. antbur

ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?..

Ynt: ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?.. bir yanlışlık var bu hesapta 55 tl ??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri