Arama sonuçlarınız

1. antbur

Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) Fotoğraflar çok güzel.

2. antbur

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. benim de yok (şimdilik) ve sizinle aynı fikirdeyim görünüm olarak zj daha güzel.
  3. antbur

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi sabah saat 08.00 den önce millipark gişelerini geçerseniz zincir takıp takmamak size kalır jandarma kontröleri 08.00 den sonra başlıyor genelde.

4. antbur

Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları

Ynt: Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları Çok güzel öğretici bilgiler emeğinize sağlık.
  5. antbur

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. öncelikle en kısa zamanda halletmenizi dilerim,ne kadar bir fiyat ta bu işlemi yaptırdığınızı daha sonra paylaşırsanız sevinirim geçenlerde baktığım bir zj de aynı sorunun olduğunu söylemişti sahibi böylece masrafını biilirim en azından.

6. antbur

Ankara'da Jeep'ten Anlayan İyi Bir Usta Var mı?

Ynt: Ankara'da Jeep'ten Anlayan İyi Bir Usta Var mı? hazır topik açılmışken bursada da gidebileceğim iyi bir usta varmıdır dostlar,aracı daha almadık ama eli kulağında .

7. antbur

Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı

Ynt: Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı bir vinc in bu kadar güçlü olabileceğini düşünmemiştim :o
  8. antbur

Jeep Tarihçe

Ynt: Jeep Tarihçe teşekkürler emeğinize sağlık.
  9. antbur

1997 Model Zj ?..

Ynt: 1997 Model Zj ?.. forum daki arkadaşların çoğunun istanbulda olduğunu düşünerek belki araca bakan inceleyen bilgi sahibi olan vardır diye düşünmüştüm artıkın bir iki zj daha gözüme kestirip istanbula gideceğim,arkadaşlar benim ilk zj m olucağından forumda okuduğum kadarı ile bilgi...

10. antbur

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri cj lerin hepsi birbirinden güzel maşallah 1996 yılında bende bir (wiilis tuzla, cj-5) almaya karar verdiğimde bursada bulamamıştım ve araştırmalarım sonucu daha çok ege bölgesi aydın taraflarında bu araçların kullanıldığını öğrendim vede ilk jeep imi 1966 model...

11. antbur

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ çok heybetli duruyor bol çamurlu sürüşler dilerim :o
  12. antbur

1997 Model Zj ?..

arkadaşlar sahibinden .com daki http://www.sahibinden.com/aciill_orjinal_135_000_km_siyah-51WQQaXQQ16046657WQQpXQQdisplayitem araç hakında bilgisi olan varmıdır, ???

13. antbur

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım bende yeni bir zj adayı olarak ölçümleri minumum seviyede ölçen arkadaşları dkkate alıcam ;D
  14. antbur

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı merhaba ben de yeni üyelerden yavuz Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabını bizlere sunan ergün,kaan,arda abilerime teşekkürlerimi sunarım emeklerine sağlık kısmet olup da zj mi aldıktan sonra çok işime yarayacak.
  15. antbur

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar merhaba adım yavuz ilhan 1970 doğumluyum Bursada ikamet ediyorum 1996 yıllında bir tuzla jeep toplatmıştım ve yaklaşık 7-8 sene çok büyük keyir alarktan kullandım ve sattım net te gezereken Gezenbilir Of Road formunu inceledikten sonra tekrardan bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri