Arama sonuçlarınız

1. GYRY

Satılık - 99 Model XJ Offroad Donanımlı

Ynt: Satılık - 99 Model XJ Offroad Donanımlı gel tezkere gel tezkere:) araç galeride ancak geçmişini bilen varmı..

2. GYRY

Satılık - 99 Model XJ Offroad Donanımlı

Arkadaşlar bu araç hangi arkadaşımızın? kendisi ile görüşmem mümkünmü... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-1999-cherokee-sport-4-0-off-road-bakmadan-gecmeyin-2/detay
  3. GYRY

KM yada MIL nasıl anlarsınız?

Arkadaşlar 92 XJ Cherokee nin km saatinde MIL yada KM olup olmadığını nasıl anlayabilirsiniz?

4. GYRY

Satılık XJ 1992

Ynt: Satılık XJ 1992 Mil yada Km mi olduğunu nasıl anlayabiliriz arkadaşlar..
  5. GYRY

Satılık XJ 1992

Ynt: Satılık XJ 1992 ok.hemen revize ettim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-budur-hem-asltvaltda-hemde-arazide-28863121/detay

6. GYRY

Satılık XJ 1992

Arkadaşlar bu xj için yorumunuzu alabilirmiyim.Aracı tanıyan arkadaşımız varmı? arkadaşımız bayağı da masraf yapmış değilmi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-budur-hem-asltvaltda-hemde-arazide-28863121/detay

7. GYRY

Aracı Tanıyan Var mı? (Satılık 1992 XJ )

Arkadaşlar bu xj için yorumunuzu alabilirmiyim.Aracı tanıyan arkadaşımız varmı? arkadaşımız bayağı da masraf yapmış değilmi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-budur-hem-asltvaltda-hemde-arazide-28863121/detay
  8. GYRY

off road donanlımı jeep liberty

Ynt: off road donanlımı jeep liberty Merhaba Serdar bey, Arçata ön ve arka kilit dağılımları durumu nedir?
  9. GYRY

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes tesekkurler.Bira ara pajero veya Tota LC düşünüyordum.Bugün temiz bir GD 300 Bulsam hemen halledeceğim...

10. GYRY

Toyota LC Seçenekleri Hakkında Yardım..

Ynt: Toyota LC Seçenekleri Hakkında Yardım.. üstadım teşekkürler..Araştırmaya devam.

11. GYRY

Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

Ynt: Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli? Teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için.Diesel tercih etmemde arazide performans açısından bir sıkıntı olurmu?
  12. GYRY

Toyota LC Seçenekleri Hakkında Yardım..

Arkadaşlar aşağıdaki toyota LC leri bilen ve kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Benim tercihim en uygun model ve parça sorunu yaşamamak... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-cok-emek-harcadim-ama-zamansizliktan-binemiyorum/detay...

13. GYRY

Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

Arkadaşlar bir arkadaşım benzinli (LPG) 98 model II.nesil 3 kapı pajero aldı.Aracı gerçekten çok beğendik. Benim düşündüğüm ise 5 kapı ve diesel seçeneği.Bu konuda arizede ve yolda aynı performansı yakalayabilirmiyiz?
  14. GYRY

G serisi Mercedes

Arkadaşlar bu aracın arazi özelliklerini ve kasa yapısını çok tutuyorum.Son günlerde kafaya iyice koydum.Ancak parça sıkıntısı olduğu ve pahalı olduğunu söylediler.Defender ise günlük olarak kullanımı sert bir araç.Bu araç ile arasında kaldım. Meredes G Serisi bu konuda kullanan arkadaşların...
  15. GYRY

Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi? Toyota BJ mi kullanıyorsunuz..

16. GYRY

Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi? Üstadım çok teşekkür ederim.İşin içine girdikçe daha da çıkılmaz bir hal aldı desem yalan olmaz... Turbo mu Düz mü derken şimdi de İngilizmi Otokarmı demeye baaşladım:)
  17. GYRY

Merhaba Arkadaşlar,Defender 110 lar için farklı dizel motor seçenekleri var olduğunu gördüm.110 kasa için Turbo, düz dizel ve Puma motor gibi diesel motor versiyonları mevcut olduğunu gördüm.Hard offroad olmamak kaydı ile 2.aracım olarak haftasonları ava gierken ve orman ve arazi şartlarında...
  18. GYRY

2002 HSE-2004 SE hangi LRII Tercih etmeliyim?

Ynt: 2002 HSE-2004 SE hangi LRII Tercih etmeliyim? Detaylı cevabınız için öncelikle teşekkür ederim.Arada 10000TL kadar azımsanamayacak bir fiyat farkı var.HSE 2002 model ile bir görüşüp eğer km si orjinal ise düşünüyorum.En kısa sürede size cevabımı yazarım. Selamlar..

19. GYRY

2002 HSE-2004 SE hangi LRII Tercih etmeliyim?

-------------------------------------------------------------------------------- Merhaba, Arkadaşlar uzun süredir LR II TD5 kovalıyordum.En sonunda iki tanesi üzerinde karar vermeye çalışıyorum.Bütçe meselesi yani Yardımlarınıza ihtiyacım olacak Birisi 2002 model HSE Paket TD5, km 120bin 40000...
  20. GYRY

LandRover Disovery 7.Koltuk Sonradan Takılabilirmi?

Ynt: LandRover Disovery 7.Koltuk Sonradan Takılabilirmi? İnanın bu mesaj ile bana çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri