Arama sonuçlarınız

1. GYRY

Zj Orjinal Elektrikli Anten Montajı

Arkadaşlar merhaba, Zj Elektrikli Orijinal Antenim kırıldı.Değiştireceğim. Montajı kolaymıdır.Video larda araştırdım ancak göremedim.

2. GYRY

5.2 Jel Akü

Arkadaşlar hafta sonu optima 55 lik akü aldım. Çok araştırdık. Kullanan arkadaşlardan tavsiye üzerine tercih ettim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. GYRY

5.2 Jel Akü

Arkadaşlar merhaba , mutlu akü kullanıyorum. 2 sene de ömürünü tüketti. Jel akü konusunda kullanan arkadaşların tavsiyelerini alabilirsem. Tercihimi bu yönde yapabilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. GYRY

Hangi Çadırı Tavsiye Edersiniz?

Tavsiyen için teşekkür ederim.
  5. GYRY

Coleman Coastline 3 Compact Tent Capacity: three person Set up: Flysheet first Pack size: 16 x 16 x 58 cm Weight: 4.41 kg Coleman Darwin 3+ Tent quick and easy-to-pitch dome tent peaked-porch giving you optimum headroom Flysheet: Polyester, 3000mm PU coated, taped seams Inner: Breathable...

6. GYRY

Arkadaşlar merhaba, Bu iki çadırı yurtdışından getirme imkanım oldu.Hafta sonu traking ve kısa süreli kamp konaklamalar için hangisini tercih etmeyelim.Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Mert.

7. GYRY

Grand Cherokee Tavan Döşemesi Sorunu

Çok araştırdım en yakın ve kaliteli malzeme olarak burengi bulduk. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. GYRY

Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. GYRY

Cadir Tercihi

Merhaba arkadaşlar Gellert in Rocky tipi çadıları Hakkı'nda deneyimi olan varmı? Sent from my iPhone using Tapatalk

10. GYRY

235-65-17r At Tipi Lastik Arıyorum.

Aranan lastikler bulunmuştur. Teşekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. GYRY

235-65-17r At Tipi Lastik Arıyorum.

Arkadaşlar temiz ve az kullanılmış olabilir.
  12. GYRY

arazi lastiği at ve mt bfgoodrich

Veysel bey , 235x65x17 at lastik varmı elinizde. Fiyat nedir?

13. GYRY

Arkadaşlar, Tavan döşemelerim sarkmaya başladı acilen değiştirmem gerekiyor. Bana tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı. Bizim araçların orijinal tavan döşeme malzemesini bulabilirmiyim. teşekkürler.
  14. GYRY

Flowmaster Egsoz Hk.

teşekkürler.
  15. GYRY

Flowmaster Egsoz Hk.

Arkadaşlar merhaba, 98 model 5.2 GC için 44 lük Flowmaster Egsoz taktırmam gerekiyor.Egsoz bir arkadaşımızdan temin edildi. Dışardan herhangi bir ustaya taktırmam yeterlimidir? Yoksa bu egsozların tecrübeli bir ustaya mı taktırmak gerekiyor? Mert.

16. GYRY

4 Mevsim Çadır Arıyorum

Sıfır veya çok az kullanılmış 2-3 kişilik 4 mevsim kaliteli çadır arıyorum. İstanbul elden teslim alabilirim. Mert.
  17. GYRY

Direksiyon Titreme Sorunu

merhaba arkadaşlar,trackbar ve direksiyon amortisoru değişti. şu an sorun kalmadı gibi. ama temkinliyim. bir müddet daha rahat değilim anlayacağınız selamlar.
  18. GYRY

merhaba arkadaslar. arac 98 model zj. 1,5 inch get ile yuksektme var. arkadaslara gore yasadigim bu olayin adi "death wobble" denilen bir ariza imis. trackbar degistirdik. ancak devam ediyor. sirada direksiyon amortisoru var. ama tam teshis koyamiyoruz. tehlikeli bir durum yasadigim icin...

19. GYRY

herkese merhaba, araç orta hızda seyrederken bir çukurdan geçtiğim Zaman direksiyon ve ön lastiklerin taraf tan aşırı titriyor. o kadar ki araca hakim olamıyorum. ancak görünürde bir şey yok. Bukonu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. selamlar.
  20. GYRY

Zj Sarkan Tavan Döşemesi

Arkadaşlar 98 model 5.2 kullanıcısıyım. Araç orjinal temizlikte diyebilirim. Ancak tavan döşemelerim kabarmaya ve cam kenarlarından açılmaya başladı. Artık zamanı geldi demektir. Bu konuda titiz ve temiz çalışabilecek İstanbulda usta varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.Araç 98 model ve Tavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri