Arama sonuçlarınız

1. GYRY

Zj Çeki Demiri

Zj için ön kanca tertibatı ve arka çeki demiri arıyorum

2. GYRY

Zj Direksiyon Kutusu

Arkadaşlar, direksiyon kutusu tamir gerektiriyor. Servis ile görüştüm yeni almam konusunda tavsiye de bulundu. Yenisini yurtiçinde temin etme şansım nedir? Yurtdışı ebay gibi sitelerden getiren oldumu? Mert.
  3. GYRY

Sunroof Su Sızdırma

Ynt: Sunroof Su Sızdırma özelden atabilirseniz bir görüşürüm. bana yakın bir servis.

4. GYRY

Sunroof Su Sızdırma

Ynt: Sunroof Su Sızdırma Araç 98 grand cherokee ltd. Sızdırma fitilden yapıyor.elimle kontrol ettim. kanallar açık ancak fitil tam ortadan deforme olduğu için su sızdırması içeriye oluyor. Yan taraftaki oluklara gitmiyor. fitillerin değişimi veya tamiri gerekiyor.
  5. GYRY

Sunroof Su Sızdırma

Herkese merhaba, Dünkü şiddetli yağışta sunrooftan içeriye su sızdırdığını gördüm. elimle kontrol ettiğimde fitilden sanırım eski olduğu için yıpranan bölgeden su kaçırıyor. Bu konuda fitil önerisi yada bizim araçların dilinden anlayan tavsiye edeceğiniz bir sunroof ustası varsa çok sevinirim. Mert,

6. GYRY

Flowmaster Egzoz Sistemi

Merhaba arkadaşlar, 5.2 GC için FLowmaster egzoz arıyorum. En uygun nerden bulabilirim. 40 ve 44 olmak üzere 2 farklı seçenek var.fark varmı? Güray

7. GYRY

Jeep Krom Yazı

Ynt: Jeep Krom Yazı Merhaba, ürün mopar danmı? Bende orijinal ürün arıyorum. Çin malı olanlar değildir umarım. Üzerindeki kaplama bir süre sonra atıyor.
  8. GYRY

Satılık Rough Country 3" Yükseltme Kiti Yedek Parça

Ynt: Satılık Rough Country 3" Yükseltme Kiti Yedek Parça Merhaba , araçta kullanabilirmiuiz yükseltmede Bu hâli ile. Eksik olan parçaları varsa nelerdir? Teşekkürler.
  9. GYRY

2"yükseltme Kiti Arıyorum

Zj için 2" yükseltme kiti arıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.

10. GYRY

Bfgoodrich

Ynt: Bfgoodrich Merhaba arkadaşlar, bu ebad lastik standart Zj ye takabilirmiyim. Ön düzende sorun yaratırmı. Teşekkürler.

11. GYRY

Çıkma 22 Adet Bfgoodrich 220 Tl Adeti

Ynt: Çıkma 22 Adet Bfgoodrich 220 Tl Adeti Merhaba arkadaşlar, standart Zj ye takalirmiyim. Bu ebat sürtme yada ön düzende sorun yaratırımı. Mert.
  12. GYRY

MTV sistemi tamamen değişiyormuş.

Ynt: MTV sistemi tamamen değişiyormuş. Merhaba arkadaşlar, konu hakkında dün resmi açıklama yapıldı.Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? Nasıl etkileyecekmiş bizi.

13. GYRY

MTV sistemi tamamen değişiyormuş.

Arkadaşlar sabah radyo da duydum, Artık vergi sistemi değişiyor. Acaba LPG li araçlarımızda durum nasıl olacak? "Uygulamanın 2 yönü olacak. İlk yönü, ekonomik ömrünü doldurmuş araçların trafikten çekilmesi sağlanacak. Bu kapsamda sahiplerine bu araçları trafikten çekmeleri ve yerine yeni...
  14. GYRY

Sunroof su sızdırma

Ynt: Sunroof su sızdırma Teşekkürler arkadaşlar. Fitil deforme olmuş sanırım. Bu fitilleri neden temin ebilim. Herhangi bir sunroof tamiri yapan yer değiştiririmi?
  15. GYRY

Sunroof su sızdırma

Ynt: Sunroof su sızdırma Sunroof un önünde 2 adet delik var. Onları actım. Ancak arkadaki delikler gözükmüyor. Elimle de yetişmedi. Buna nasıl müdahale edebilirim. Sanırım arka deliklerde tıkalı benim. Fitilden sızdırıyormuş.

16. GYRY

Sunroof su sızdırma

Ynt: Sunroof su sızdırma Çok tesekkur ederim.
  17. GYRY

Sunroof su sızdırma

Merhaba arkadaşlar, sunroof tan sanırım fitillerden su sızdırıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların önerisini bekliyorum.
  18. GYRY

Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı

Ynt: Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı Evet aynı part numarası veriyor.agressive ses veren seçenek oluyormuş.44 serisi oluyormuş. 40 serisi ile arada far ne oluyor ?

19. GYRY

Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı

arkadaşlar merhaba, flowmaster taktırmak istiyorum.performans ve yakıtta bir sorun olurmu? Taktıran arkadaşlar öneriniz varsa paylaşırmısınız. MERT
  20. GYRY

Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi

Ynt: Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi tesekkürler üstad.70000 KM de.çok temiz araç buldum.Ancak LPG konusunda kararsızım.Taktırıp taktırmayacağımı bilemiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri