Arama sonuçlarınız

1. GYRY

ZJ 5.2 İcin iyi Bir LPG nerede taktirabilirim. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Ynt: ZJ 5.2 İcin iyi Bir LPG nerede taktirabilirim. Tavsiyenize ihtiyacım var. tesekkür ederim.

2. GYRY

Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi

Merhaba arkadaslar,98model 5.2 ve 73000de aracımı dün aldım. Türkiye'nin en temiz araçlarından biri sanırım:) İlk sahibi LPG takmamış. Bu konuda tavsiye edeceğiniz marka ne olur. Prins en iyisi olduğunu formda okudum. İstanbulda iyi bir usta varmi Teşekkürler. Mert.
  3. GYRY

ZJ 5.2 İcin iyi Bir LPG nerede taktirabilirim. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaslar, 98 model zj İcin pirince yada onerebileceginiz iyi marka LPG nerede taktirabilirim. İstanbuldayim. Nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler.

4. GYRY

Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır Merhaba Sony Psp ile takas dusunurmusunuz. Ambalajında.
  5. GYRY

Tekerlekteki sorun hakkında

Ynt: Tekerlekteki sorun hakkında Ünalbey, Burçları orjinal malzeme ile 1 ay önce değiştirdim.İstavroz olabilirmi?

6. GYRY

Tekerlekteki sorun hakkında

Merhaba arkadaşlar, Aracımın ile dönüş manevrası yaparken arka tekerleklerden resmen kütürtü sesi geliyor.sanki araç dönmek için resmen zorlanıyormuş sanırsınız.Sanırım birşeylerin değişmesi gerekiyor gibi uyarı veriyor. Bunun nedeni ile ilgili tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı...

7. GYRY

Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD lar. Yakın zamanda bende navigasyon,dvd,bluetooth,radio,camera....uyumlu ındash diye tabir edilen bir multimedya teyp taktırdım.orjinal yuvayı hiç bozmadılar.sadece teyp kenearındaki teybe uygun 1 din lik bir çerçeve koydular.ilgilenirseniz özelden size...
  8. GYRY

XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım..

Ynt: XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım.. tesekkürler arkadaşım.40$ sıfır getirttim.sorun giderildi:)
  9. GYRY

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası 2.7 Diesel de bu parçanın olduğuna eminmisiniz?

10. GYRY

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Arkadaşlar, bendeki arıza ışığı soğuk havada motor soğukken yapıyormuş meğerse.Havalar ısındığından beri bir arıza gözlemlemedim.Bunun nedei ne ile ilgili olabilir.

11. GYRY

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Çok teşekkürler...
  12. GYRY

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Bu sorun ile hiç kimse karşılaşmadımı:)

13. GYRY

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Arkadaşlar benim sorunum ise kısaca şöyle özetleyebilirim. Uzun zamandır gözlemlediğime göre ; araç sabah çalıştırdıktan sonra yolun 1-2 km sonrasında motor arıza ışığını yakıyor. Trafikte ve düşük hızda ışık devamlı yanıyor.Ne zamanki yol açılıp 80-90...
  14. GYRY

copper atr veya scorpıon atr

Ynt: copper atr veya scorpıon atr 245x65x17 Cooper ATR taktırdım.Sağolsun Fuat abimiz çok uygun fiyattan verdi yine... Lastiklerden şimdiye kadar bir uğultu yada ciddi performans düşüklüğü görmedim.Amacım hem arazi, hemde asfalt şartlarına tek lastik seçimi ile idare edebilmeti. Bu açıdan...
  15. GYRY

Grand Cherokee Bijon Ölçüsü?

Ynt: Grand Cherokee Bijon Ölçüsü? Teşekkürler.Ölçü olarak farklı ebadlarda varmış.Bizim lastiklerdeki standart ölçü ne oluyor?

16. GYRY

Grand Cherokee Bijon Ölçüsü?

Merhaba Arkadaşlar, 2003 WJ için bijonlarımı yenilemek istiyorum.Yalama olmuş bir kısmı.4 takım alacağım. Acaba uygun fiyata nereden temin edebilirim.Ölçü ne olmalıdır. Lastik ebadım:235x65x17 Teşekkürler.
  17. GYRY

copper atr veya scorpıon atr

Arkadaşlar , GC WJ için ATR Lastik arıyorum.Ağırlıklı düz yol ve haffi arazide kullanacağım bu lasitkleri Cooper ATR ve Scorpion ATR arasında tercih yapamadım? Siz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. 235x65x17 ölçülerim.
  18. GYRY

renegade 2.8 crd mi wj 2.7 crd mi???!!!

Ynt: renegade 2.8 crd mi wj 2.7 crd mi???!!! Merhaba arkadaşlar,2.7 wj ın yakıt sarfiyatı ne civarda?

19. GYRY

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Merhaba bu sorun sanırım bende de mevcut.nasıl çare buldunuz?
  20. GYRY

GC WJ ideal lastik ölçüsü tercihi ne olmalı?

Ynt: GC WJ ideal lastik ölçüsü tercihi ne olmalı? merhaba ben araştırmaya girdim.cooper st ve cooper atr modellerinde iyi fiyatlar aldım.240x70x17 olabiliyor. bf goodrich bizim 17" jantlarda yok., ne demişler;kendi göbeğini kendin keseceksin:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri