Arama sonuçlarınız

1. GYRY

GC WJ ideal lastik ölçüsü tercihi ne olmalı?

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta ilk sahibinden temiz bir 2003 GC WJ aldım.İlk sahibi üzerinde Goodyear F1 235x65x17 lastik kullanmış.Lastikler ömrünü tamamlamış. İllk işim lastikleri değiştirmek olacak.Öncelikle yeni lastik için yine aynı ebadlarda mı kalmalıyım? %50 Arazi ve %50 asfalt kullnım...

2. GYRY

WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? merhaba, bugün 2006 model GC limited için servise gidip ekspetiz yaptıracağız.Q2 olduğunu gördüm. WJ ler de Q1 olduğunu biliyorum.
  3. GYRY

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? QD 2 sisteminin artısı nedir.WJ lerde bu sistem bulunmuyordu.

4. GYRY

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Peki WJ lerdeki bu kilit sistemi yeterlimidir? Pejro gibi İçerden olması yada sonradan WJ lere takılması illaki gerekli midir?
  5. GYRY

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Eğer dediğiniz gibi ise üzerindeki kilit aynı performansı alabilirmiyim veya sonradan takılacak ARB tipi diff.lock ile tatmin edici performansı alabilirmiyim. Pajeroda Ön -orta- arka diff kilitleri olduğunu duydum.

6. GYRY

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? Cherokee den memnunum tabiki. Pajeronun bana göre artısı arazi defr.kilitlerinin üstünde fabrk. standartlarında olması.Bu bana göre büyük artı gözüküyor. WJ de difrs.kilitleri olmaması dezavantaj deilmi size görede.

7. GYRY

Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi? bu yüzden ortada kaldım.yoksa arazi performansı ve arazi yetenekleri ile bu konudaki donanımı çok iyi bir araç.
  8. GYRY

Arkadaşlar, şuan G.C WJ kasa 2.7 diesel kullnıyorum.2007 Pajero 3.2 DID almak istedim ancak bir çok kişi yedek parça servis ve yedek parça fiyatlarının aşırı pahalı olduğu yönünde konuşıuyor.Aracın arazi performansı çok iyi olduğunu biliyorum.Ancak bunlarda önemli kriterler. Siz ne dersiniz...
  9. GYRY

2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ

Arkadaşlar, 2007 model 3.2 DID Diesel Pajerolar hakkında bilgisi olşan varmı? 177 BG - 380 NM Tork araç.G.Cherokee 2.7 kullnıyorum.Ancak bu model pajeroların servis , periyodik bakım ve yedek parça ile ilgili sorun ve aşırı yüksek fiyatlar olduğunu duyuyorum.Bana bu konuda yardımcı...

10. GYRY

XJ Yeni Jantlar için görüşleriniz

Ynt: XJ Yeni Jantlar için görüşleriniz Tesekkurler abi. Sana da lazım olursa haber ver.

11. GYRY

Ynt: XJ Yeni Jantlar için görüşleriniz Sipariş üzerine yurtdisindan bir takim getirttim. Bayram bunları kullanabilirmiyim Xj de. Ne dersin.
  12. GYRY

Merhaba arkadaşlar, Çok beğendiğim XJ için aşağıdaki bu Jantları sorunsuz kullanabilirmiyim? Spacer gerekirmi,Bu ebad jantlar taşma yaparmı? Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar acil yardımcı olursa sevinirim. Araçta 2" Rough contry yükseltme kiti var.31x10,5x15 Cooper STTlastiklerim...

13. GYRY

Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır

Ynt: Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır sahibinden İlan no: #52084929 bu pajero arkadaşımın gertçekten çok temiz ve bakımlı.kendisi bu konuda hasta derecesinde arabasını sever.satmasının sebebi işyeri almak için ihtiyacı var.3 kapı ve 3500 selmalar.
  14. GYRY

LPG Taktıracağım tavsiye ltf.

Ynt: LPG Taktıracağım tavsiye ltf. tesekkürler.Araştıracağım..
  15. GYRY

LPG Taktıracağım tavsiye ltf.

Merhaba Arkadaşlar, 2002 model WJ 4.7 için stepneye simit LPG taktıracağım.Forumda birçok marka ve firmayı gördüm.Jepp için İstanbulda tavsiye edeceğiniz performanslı ve iyi iş yapan servis ve LPG markası konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Stepneye Uygun Simit LPG düşünüyorum. Teşekkürler.

16. GYRY

2002 model 4.7 nin MTV si

Merhaba arkadaşlar.2002 model 4.7 WJ miz MTV ödemelerinde bu senede 7-11 yaş dilimine giriyor. 2012 Ocakta bir alt dilime girecekmi.Bu hesap neye göre yapılıyor. Teşekkürler.
  17. GYRY

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-kinalikaya-motorlu-araclar-nissan-patrol-3-0d-49941752/detay/ arkadaşlar 2001 model bu patrol sizce arazide iş yaoarmı? bu kasa ve motor için yorumlarınızı alabilirmiyim. teşekkürler.
  18. GYRY

TUV TURK şase no sorunu

Ynt: TUV TURK şase no sorunu Evet buldum:) teşekkürler...

19. GYRY

TUV TURK şase no sorunu

Merhaba arkadaşlar, Cumartesi günü TuvTurk ten muayeneden sorunsuz birşekilde geçeceğiz derken şase nosunu bulamadılar.Bu şekilde geri geldik.Bu konuda tecrübesi olan bir arkadaşımız yol gösterebilirse sevinirim. 3 kapı kısa şase araşlarda şase numarası başka nerede bulunur. Saygılarımla, Fethi
  20. GYRY

zj den gelen düdük sesi gibi birşey

Ynt: zj den gelen düdük sesi gibi birşey Balatalari ve aynaları soktuk tornada temizlettim. Zaten alt orta taraftan geliyor. Arac Beeli bir yol alıp isindiktan sonra başlıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri