Arama sonuçlarınız

1. GYRY

zj den gelen düdük sesi gibi birşey

Ynt: zj den gelen düdük sesi gibi birşey bende fazla takmıyorum artık.keyfini çıkarmaya calışıyprum..

2. GYRY

Ynt: zj den gelen düdük sesi gibi birşey bunu test ettik.ses gelmedi.araç yerdeyken yani yüke bindiğinde geliyuor. ve 60 km hıza çıktıktan sonra başlıyor. sanki bir parça ısındıktan sonra genleşiyuor ve sürtme syaparak bu ses geliyor.
  3. GYRY

Ynt: zj den gelen düdük sesi gibi birşey çok ilginç benzer ses bendeki xj de de var. araç seyir halindeyken 60km hızdan sonra başlıyor ve hız arttıkça artıyor. ince bir ses sürtünme ve zırıltı gibi alttan ve ortadan gelen bir ses.ne olduğunu bulamadık. şaft mafsallarına baktılar temiz...

4. GYRY

Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

Ynt: Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında Aynı kitten 3 inch olanı bendeyeni aldım.xj ye taktırdım. Fakat Arka amortisörler çok sert oldu ve hafif bozuk bir asfaltta dahi sürekli vuruntu yapıyor. şu ara ne yapacağımı düşünüyorum açıkçası.değiştirip daha yumuşak bir şey kullansammı...
  5. GYRY

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM evet araç maslakta ustam.tekrar hepsini elden geçiriyor.

6. GYRY

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM tam olarak itme-rot kolları emniyetsiz demişler. başa dönüp herşeye tekrar mı bakıyorlar dosya açıldığında yoksa aynı kusura bakmaya devam mı edecekler.Bunun sonu yokmu acaba:)

7. GYRY

Merhaba arkadaşlar, aracımın rot kolları emniyetsiz diyerek ağır kusurlu olarak 2.muayeneye çağırdılar. 1 ay içinde götürmem gerekiyor.Eğer 2.muayenede de aynı kusur tekrar çıkarsa sonrasında ne olur merak ediyorum? Bilen varsa bilgi verebilirmi? bu arada ustam elinden geldiğince aracı inceledi...
  8. GYRY

JANT ebadı konusunda yardım ltf.

Ynt: JANT ebadı konusunda yardım ltf. Tesekkurler. Çok yardımcı oldunuz. Cooper stt kullanıyorum. Aracimi 2" yükselttim. sanırım beğendiğim jant lar 10" oldugu icin bana uymayacak.
  9. GYRY

Arkadaşlar,31x10,5x15 Cooper STT lastik kullanıyorum. Kare kasa standart jantlar var. Yeni Jant alacağım.Alacağım jantlar 10" genişlik x 15"yükseklik.Bu ebadları kullanabilirmiyim? Sürtme yaparmı? Bir arkadaşım kullanacağım jantların 8" olması gerekiyor dediler.Emin olmak istiyorum. Yardımcı...

10. GYRY

Arkadaşlar,31x10,5x15 Cooper STT lastik kullanıyorum. Kare kasa standart jantlar var. Yeni Jant alacağım.Alacağım jantlar 10" genişlik x 15"yükseklik.Bu ebadları kullanabilirmiyim? Sürtme yaparmı? Bir arkadaşım kullanacağım jantların 8" olması gerekiyor dediler.Emin olmak istiyorum. Yardımcı...

11. GYRY

xj alttan gelen zırıltı sesi

Ynt: xj alttan gelen zırıltı sesi Merhaba Evet saft in balana ayarını yaptık. Ömür usta da. On ve arka saft mafsallara dun baktirdim. Temiz olduğunu söylediler. Ses artarsa tekrar gidip mafsalları değiştirmeyi düşünüyorum.
  12. GYRY

15" Jant arıyorum

Arkadaşlar, XJ üzerinde 31x10,5x15 Cooper STT lastik kullanıyorum. Yeni Jant alacağım. İdeal jant ebadların ne olması gerekiyor? 15" ebad jant için 10" jant genişliği aracımda sorun çıkartırmı?

13. GYRY

Ynt: xj alttan gelen zırıltı sesi Balatalara baktık hatta sokmusken temizliklerimize yaptırdım. Oradan değiller.
  14. GYRY

Arkadaşlar son bir haftadır.araçtan gelen rahatsız edici garip bir ses ile uğraşıyoum.Yapmadığım kalmadı ama sesin nereden geldiğini tespit edemedik. Araç 60km hızdan sonra ses başlıyor hız ile doğru orantılı artıyor.Ve 60 Km nin altına düştüğümde kesiliyor.Adi bir teneke sesi gibi... Ön takımda...
  15. GYRY

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Evet güzel bir siteye benziyor.Paypal istiyormu yoksa kredi kartından işlem yapabiliyormusunuz.

16. GYRY

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Ne yazıkki sökmeden görülmesi mümkün değil.İçerde kalıyor.Ustanın bakması lazım.
  17. GYRY

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Arkadaşlar merhaba, Direksiyon kutusu ile şase arasında Alümiyum üçgen bir ayak var.Bu kırılmış.Kırılldığı içinde kutuya bağlana civatalardan dolayı boşluk olmuş.Tekrar bu ayağı bularak taktık ve sorun giderildi.
  18. GYRY

2011 MTV indirimleri hk;

Arkadaşlar, Bu yıl ödeyeceğimiz MTV bedelini araştırırken indirimden faydalanan araçlarımızın modellerini buldum. Bende 98 model XJ var.Bu bilgiler doğruysa bir alt dilimden ödemem gerekiyor:) İlgili linkini gönderiyorum.Sizde önceden bunu doğruluğunu teyid edin ltf...

19. GYRY

XJ için arka stepne demiri ve tampon yaptıracağım

Ynt: XJ için arka stepne demiri ve tampon yaptıracağım tabiki uğrarım.adresinizi alabiirlmiyim lf.
  20. GYRY

XJ için arka stepne demiri ve tampon yaptıracağım

Arkadaşlar Herkese merhaba, XJ için arkaya stepne demiri ve demir tampon yaptırmak istiyorum.Birkaç arkadaşım arka stepne demirinin ses yapmaması için iyi bir usta ile görüşmemi tavsiye etti. Burada daha önce işyaptırmış ve arka stepne modeli gösterebilecek usta arıyorum. İstanbulda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri