Arama sonuçlarınız

1. GYRY

Gaz teli tamiri olurmu?

Arkadaşlar XJ kullnıyorum gaz teli yıprandığı içi takılma yapıyor.Yenisi bulamadım.Bunun tamiri mümkünmü? Mert

2. GYRY

BF Goodrich mi Cooper STT mi ?

Ynt: BF Goodrich mi Cooper STT mi ? İyi fiyat alacağım COOPER STT için yer olarak öneriniz varmı peki? İstanbuldayım..
  3. GYRY

Ynt: BF Goodrich mi Cooper STT mi ? Evet BF A/T modeli.Arakadaşım pajeroda kullanıyor gayet menun.Ben XJ için Cooper STT lerin tercihedildiğini duyuyorum..

4. GYRY

Arkadaşlar, %70 arazi %30 otoban kullanıcısıyım.31x10,5x15 lastik lerden hangi markayı önerirsiniz? Aracım 98XJ CHEROKEE..
  5. GYRY

BF Goodrich A/T 225x70x16

Ynt: BF Goodrich A/T 225x70x16 acaba hangi ebadlara denk geliyor İnç hesabı?

6. GYRY

BF Goodrich A/T 225x70x16

Ynt: BF Goodrich A/T 225x70x16 merhaba bana 31 x10,5x 15 ebad lazım karşılığı bu ebad olurmu?

7. GYRY

98 XJ Roket teli arıyorum

Ynt: 98 XJ Roket teli arıyorum Merhaba dün aracımda normal seyirde ayağımı gazdan çekmeme rağmen kendiliğinden hızlanmaya devam ettiğini gördüm.Fren yapsanm bile sürat aynı hızda devam ediyordu.Güç bela boşa atıp aracı durdum.Devir saati yüksek ve araç kendiliğinden yine gaz veriyordu.Gaz...
  8. GYRY

98 XJ Roket teli arızası

Arkadaşlar 98 kare kasa cherokee için roket teli arıyorum, geçenlerde aracım bu arıza sebebi ile birden hızlandı ve fren yapmam rağmen durmadığını gördüğm. aracı boşa atıp hafif gaz verdikten sonra hızlanma düzeldi.Ustalara gösterince roket telinin telinin oldukça yıpranmış olduğunu ve bunun...
  9. GYRY

Akgün & Aydın Otomotiv (Amerikan Araçlar Teknik Servis, Yedek Parça) - Ankara

Ynt: Akgün & Aydın Otomotiv (Amerikan Araçlar Teknik Servis, Yedek Parça) - Ankara merhaba 98 kare kasa cherokee için roket teli arıyorum elinizde varmı? Mert

10. GYRY

98 XJ Roket teli arıyorum

Arkadaşlar 98 model kare kasa XJ cherokee için roket teli arıyorum çıkma veya yeni olabilir saygılarımla,

11. GYRY

XJ Airbag Arızası Hakkında?

Arkadaşlar 98 XJ airbag ışığı yanıyor.Dieksyon altındaki Airbag sargı kutusunda hasar olduğu için değişmesi gerekiyıor.Bunu temin edebileceğim yerler varsa bana irtibat bilgilerini bildirebilirlermi? Araçta cruıse control sistemi olduğu için cihazın bu modeli desteklemesi gerekiyor. Güray
  12. GYRY

airbag ışığı

Ynt: airbag ışığı teşekkürler..demir ön tampon yaptığımda zaten sökecektim..

13. GYRY

airbag ışığı

Ynt: airbag ışığı yerini yanlış tarif etmişolabilirim.Bana söylenen bu film yada adı folyo herneyse arızalanınca olduğu yönünde belki airbag içinde veya altındadır.. Tşkr.
  14. GYRY

airbag ışığı

Arkadaşlar 98 model xj aracımı yeni aldım.İlk işimiz gösterge panaelindeki arızalı ışıkları ilk bakımda değiştirmek oldu.Ve airbag ışığının yerine yenisini taktığımızda sürekli yandığını tespit ettik.İşi biraz daha araştırınca benden önceki sahibi direksiyonu deri kaplatmış ve işi yapan...
  15. GYRY

Satılık Jant ve Lastikler

Ynt: Satılık Jant ve Lastikler bayram bey özelden görüşelim ltf. Güray

16. GYRY

BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik

Ynt: BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik kaç inçe karşılık geliyor bu ebadlar..
  17. GYRY

Satılık - 99 Model XJ Offroad Donanımlı

Ynt: Satılık - 99 Model XJ Offroad Donanımlı elinize sağlık:)
  18. GYRY

jeep cherokee ve wrangler jant 1986-1996 modeller için

Ynt: jeep cherokee ve wrangler jant 1986-1996 modeller için ilan güncelmi?

19. GYRY

Mickeythompson Jant

Ynt: Mickeythompson Jant güncelmi?
  20. GYRY

Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler

Ynt: Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler üstad jantlar satılıkmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri