Arama sonuçlarınız

1. M

Frontera B Kasa Araç Içine Su Girmesi

merhaba, istanbuldaki malum yağıştan sonra sürücü tarafı paspasının altındaki halı döşemenin ıslandığını fark ettim. aynı zamanda paspasın altı da ıslanmış fakat üstünde birşey yok. ön cam profilinde 1-2 damla suya denk geldim ancak bariz bir ıslaklık yok. suyun nereden girdiğini veya...

2. M

Frontera B Arka Silecek

Merhaba, Konuyu hala çözmeye çalışıyorum. Motor çalışıyor, elektrik tesisatı çalışıyor. şu an tek sorunlu röle gibi görünüyor fakat röelyi bulup söktük, toplam 5 kalem aynı elektronik karta bağlanmış. korna, arka cam silecek, arka cam su pompası, ön silecek ve ön silecek su pompası...
  3. M

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Devir şikayeti derken, rölanti mi? vestenaus nedir?

4. M

Frontera Airbag Sorunu

selamlar orijinal sargıdan bulabilir misin,z, oldukça zor fakat airbag ile kornanın aynı hat üzerinde gittiğini ben de teyid ediyorum benim de kornada oluşan bir sorun sebebiyle korna kısmını iptal edip ayrı bir hat çektirmek durumunda kaldım. ışığı yanan araç alıp tamir ettiririm diye...
  5. M

Frontera 3.2 Motor Şıkırtısı

rölantinizde problem var mı?

6. M

Frontera Cilar Buraya

Valla ne ustalar var motor yapıyor, kimisi tren izler gibi izliyor. Hocam ustanız kimdir hangi şehirdedir?

7. M

Egr Valfi

Hocam bir şey daha soracaktım valfi temizlettikten sonra direkt takıyor muyuz yoksa bir kalibrasyon ayarı gerekir mi?
  8. M

Egr Valfi

Tecrübenize dayanarak temizleme işlemi sırasında dikkat etmemiz gereken herhangi bir nokta var mıdır?
  9. M

Egr Valfi

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Performans ile ilgili bir sorun yok ancak sizin de belirttiğiniz üzere, kirlenmiş olabileceğini düşünerek ben de temizliğini yaptırtacağım. İllaki bir faydası olacaktır :)

10. M

Egr Valfi

Hocam desteğinizi ve bilginizi rica ederim.

11. M

Egr Valfi

Hocam selamlar Aslında aracımdaki sıkıntı rölantideki dalgalanmalar. Bu sebeple 1 kez stop da etti. Ustamla birlikte sorunun rölanti hava kontrol valfinden olabileceğini düşünerek bu parçayı aramaya koyulduk ancak bulduğum 2 parça uygun değilmiş, şimdi doğrusunu bulmaaya çalışıyorum. bu...
  12. M

Egr Valfi

Frontera B 3.2'de EGR valfini temizleten oldu mu hiç?

13. M

3.2 Rölanti Ayarlayıcısı

Yukarıda linkini verdiğimaliexpressten aldığım parça ve aşağıdaki linkte amazon almanya'dan sipariş ettiğim parçalar elime ulaştı. Vauxhall Frontera B 1999–2004 Idle Air Control Ventil iacv 92061898 9206189800: Amazon.de: Auto Ne yazıkki 2 parça da sorunu çözmedi ve rölantide dalgalanma...
  14. M

Frontera B 3.2 Otomatik Vites Hakkında

Merhaba, Son zamanlarda otomatik vitesi P'den D'ye veya D'den P'ye aldıktan sonra ayağımı frenden çektiğimde vitesten klik, şak gibi değişik bir ses geliyor. Sanki vites yerine oturmamış da sonradan oturmuş gibi. Daha önce başına gelen veya fikir yürütübilecek olanınız var mıdır? Şanzıman...
  15. M

Frontera 3.2 B Rolanti Ayarlayıcısı

Hocam cevabınızı bekliyorum

16. M

Frontera Cilar Buraya

evet ben de orijinal görünüyor diyecektim. parça numaralarına bu siteden de bakabilirsiniz. Voitures miniatures Opel
  17. M

Frontera Cilar Buraya

Kaç silindir sizin araç?
  18. M

Hararet Hakkında

Onur Bey, Cevabınız için teşekkür ederim. Isı müşürünü hatırlattığınız iyi oldu, onu da kontrol edeceğim. Bu termostat nasıldır? Thermostat, coolant Opel Frontera B (6B_) 3.2 i (6B1VF, 6B1_6) by Gates TH15192G1 - rexbo.eu Ayrıca Maslak'taki Atatürk oto sanayi sitesinde tavsiye edeceğiniz...

19. M

Hararet Hakkında

Onur Bey, Bu durumda araçta 2 tane mi termostat var? Benım sıkıntım yazın oluyor Bir de sıkıntım, hararet göstergesi sanki eskiden sabit kalırdı, şimdi inip çıkmaya başladı sonuçta motor sıcaklığının sabit kalması gerekmez mi? serin havada belli bir hızın üzerine çıkınca hararet çizgisi...
  20. M

Frontera Cilar Buraya

Kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet