Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazın dur kalk trafikte bazen hararet artıyor, klimayı kapatınca normale dönüyor. Ancak sıcak havalardaki çözüm klimayı kapatmak olmamalı...
Bunun sebebi termostat olabilir mi? Termostat parçasını yenilesem sorun düzelir mi?
Thermostat, coolant Opel Frontera B (6B_) 3.2 i (6B1VF, 6B1_6) by...
Bugün bu parçayı sipariş ettim, umarım çözüm olur ve işe yarar
Idle speed motor used for Isuzu OE:17112351 17112648 2151008 2H1038-in Air Intakes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Merhaba,
Frontera B 3.2 aracım bugün ışıklarda beklerken aniden stop etti. Devir küt diye sıfıra iniyor.
Hemen ustama götürdüm, rölanti ayarlayıcısında problem var dedi, söktü ve temizledi. baya bir is olmuştu temizlendi.
Daha sonra otoparka çektim ancak hafif de olsa rölantideyken...
Arkadaşlar, bugün 3.2 aracımla Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçtikten sonra şehir içinde bir noktada sağa çekip bir 10 dakika bir işin hallolmasını beklerken araç aniden stop etti. Nadiren de olsa rölantide bir hareketlilik oluyordu aşağı yukarı ancak ilk kez stop etti. İşin enteresanı...
Valla bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var. Işık ara ara yanıp sönüyor. Bazen hiç yanmıyor, bazen yanıyor ve sabit kalıyor.
Fronteralarda kullanılan abs beyni kelsey hayes imiş.
Direksiyon göbeğini söktük, airbag ve korna kontrolü için, airbagci baktı ancak bu tamir olmaz değişmesi lazım dedi
tırnakların kontrolü derken bu tırnaklar ne tırnağı, nereye bakmak lazım?
sigorta kutusundan kornaın sigortasını çıkarttık, şimdi korna çalamıyorum
Acil yardımınıza ihtiyacım var
Gece Frontera B'nin kornası kendiliğinden sabit bir şekilde çalmaya başlamış
Hemen indim, aracın kornasına basılı tutunca susuyor, bırakınca yine çalmaya başlıyor. Tabi tüm mahalle ayaklanmış. Ben de hemen akünün kutup başını söktüm ve susturdum. Ancak kutup...
Aşağıdaki linkte, Fronteranın tüm parçaları ilgili alanlarına göre sınıflandırılmış ve resimlendirilmiştir
Ayrıca nerede hangi parçanın kullanıldığı gösterilmekte ve GM kod numaraları yazmaktadır.
Yedek parça arayanlar ve sipariş etmek isteyenler için hazine değerindedir.
OPEL FRONTERA-B...
sanırım sorun motorda değil rölede. ancak gtc globaldeki usta röleyi değiştirmek tehlikeli olur, alarmlı araçlarda merkezi kilit de ona bağlı giibi birşey dedi. doğru olabilir mi?
Silecek rölesi ne oluyor? Sigorta kaynaklı bir durum olduğuna emin misiniz?
2 usta direk silecek motoru arızalı dediler, sigorta kaynaklı olsa hiç hareket etmezdi dediler
Selamlar,
Frontera B kasada arka silecek çalışmıyor. Kolu 1 kez geri ittiğimde silecek bir tur gidip geliyor, 2 kez geri ittiğimdeyse su sıkıyor, ancak silecek gidip gelmiyor. Motoru kapat, aç, kolu ittir kaktır derken silecek bir şekilde bir kez daha gidip geliyor ve yerine oturuyor.
Bunun...
Ynt: V6 Frontera 99-01 Yardım
piyasada gayet düzgün ve nitekim az km'li fronteralar bulabilirsiniz, yukarıdaki mesaja istinaden söylüyorum. ama bu bej renginden çok emin değilim.
mümkünse aracı bir ustaya göster ama motorun genel bir fotoğrafını çekip buraya eklersen, motor çok oynanmış mı...
Ynt: V6 Frontera 99-01 Yardım
bu renk frontera çok yok, olan da çok el değiştirdi, iyice kontrol ettirmek lazım
99 bi araç için o fiyat ÇOK fazla, çünkü şahsen km'nin orjinal olduğunu düşünmüyorum
araçta esp yok, bunu sallamış, ayrıca öndeki koruma barı ve ortasındaki arazi farları da orjinal...