Arama sonuçlarınız

1. mycamper

Yol - da

Ynt: Yol - da Yolda olmak... Biraz naftalin kokan fotograflarımdan... (Kart baskıdan taranmış oldukları için kalite biraz kötüdür.) O zamanlar dijital makine olmadığı gibi, camper filan da yoktu ;-)

2. mycamper

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Herkesin eline gözüne sağlık. Çorbada benim de tuzum bulunsun ;-) Birkaç kare de benim objektifimden...
  3. mycamper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mahmut Bey, ben de diğer arkadaşlar gibi UKKF forumdan yazılarınızı takip edenlerdenim, sizi bu forumda da görmek gerçekten hoşuma gitti, konuya ilgi duyan arkadaşlar için ciddi bir kazanımdır. Gezenbilir foruma hoşgeldiniz...

4. mycamper

Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi

Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey, foruma son zamanlarda giremediğim için babanızın vefatını geç de olsa üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.
  5. mycamper

Altın Camp'tan Acı Haber

Ynt: Altın Camp'tan Acı Haber Tahir hocamıza Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kamp-karavan camiasının başı sağolsun.

6. mycamper

VW T3 Çarpışma Testi (Yorumsuz)

Ynt: VW T3 Çarpışma Testi (Yorumsuz) Arkadaşlar, yayınlanmış olan "VW T3 çarpışma testi" videosunun, en azından gerçek bir çarpışma testi olmadığını söylemek isterim. Bu ADAC'ın yeni açmış olduğu bir çarpışma test merkezinde, merkezin kapasitesini göstermek için, basına şov amaçlı yaptığı bir...

7. mycamper

Motokaravan Camları için Isı Yalıtımı - Güneşlik

Ynt: Motokaravan Camları için Isı Yalıtımı - Güneşlik Arkadaşlar bazı şeyleri anlamanın en iyi yolu, yaşamak... Sami Bey'in çözümü evet pratik, ancak o araç zaten alkovenli, zaten doğal bir gölgeliğe sahip, yaşam mahalinin izolasyonu da panelvanlara göre çok iyidir. Yani Sami Bey'in böyle bir...
  8. mycamper

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Sağlamlık, sızdırmazlık konusunda ancak kullanan arkadaşlar tuvaletlerinin markasını da belirtirse o zaman bir karşılaştırma yapılabilir: Bizim kullandığımız FIAMMA marka, herhangi bir sızdırmazlık yaşamadık. Bunu da en iyi, aynı gün içinde 1100m'den 2200m...
  9. mycamper

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? 26 haziran 2009 itibariyle İçerenköy Bauhaus'ta (Bahçe bölümünde) portatif tuvalet vardı. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 160 TL civarıydı. Tekrar uğrarsam marka ve fiyatına bir daha bakarım.

10. mycamper

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet ağabey, çok geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Saygı ve sevgilerimle...

11. mycamper

Motokaravan Camları için Isı Yalıtımı - Güneşlik

Ynt: Motokaravan Camları için Isı Yalıtımı - Güneşlik Güneşlik: Zaman zaman Carrefour'da oto aksesuarları bölümünde içi baloncuklu, iki yüzü reflektif malzeme, kenarları kumaş biyeli, minibüsler için büyük ebatta güneşlik oluyor. Ölçülerini hatırlamıyorum ama T4'ün ön camını boydan artacak...
  12. mycamper

Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Bu motosiklet taşıma rampası, prensip olarak benim yaptığımla aynı. Yani tahtaravalli mantığıyla çalışıyor, çeki demirinin yerine takılıp çıkarılıyor. Ben gerek olur başka eşya filan da taşırsam diye daha geniş bir platform yapmıştım, bunlar sadece...

13. mycamper

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf kardeş, 45 sayfa oldu, belki hiç yazmadım ama, inan yapım aşamalarını sürekli takip ettim. Gerçekten seni taktir ediyorum azminden ve sonuçtan dolayı. Ben bundan bir kaç sene önce kişisel sitem olan mycamper.info'yu...
  14. mycamper

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) katkım olduysa ne mutlu bana... Söyleyecek, yazacak çok şey var aslında, ama hiç birine gerek yok, mutlu fotograflarınız herşeyi özetliyor. Güle güle kullanın. Umarım bir gün ber yerlerde karşılaşır beraber...
  15. mycamper

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Ön koltuklar 180 derece dönüyor mu? Eğer dönüyorsa iç mekanın daha da genişlediğini göreceksiniz. Dönmüyor ve döner hale getirmek isterseniz bu işi yapan ustamız var. Tekrar hayırlı olsun...

16. mycamper

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Sayın Afro, hayırlı olsun, çok sevindim, güzel günlerde kullanın. Keşke ANAKAMP'ın anakamp olduğu günlere denk gelseydi... T4 kardeşleri ile beraber olurdu...
  17. mycamper

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Daha önce bu konuda açılmış diğer başlıklara da bakabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32017.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11118.0
  18. mycamper

Kiralık Çekme Karavan Arıyorum

Ynt: Kiralık Çekme Karavan Arıyorum İnsel dostum, arkadaşımızın bahsettiği buluşma 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009). http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.0

19. mycamper

Değerli Hocamız Bozkurt Ergör'ü Kaybettik...

Ynt: Değerli Hocamız Bozkurt Ergör'ü Kaybettik... Dağcılığa başladığım ilk yılda kendisiyle bizzat tanışma, sohbet etme fırsatını yakalamış birisi olarak değerli insan Dr. Bozkurt Ergör'ün ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş oldum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına ve dağcılık...
  20. mycamper

Bisiklete Takılan Romörk

Ynt: Bisiklete Takılan Romörk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet