Arama sonuçlarınız

1. trooper64

Selamlar... Satılık 2.8 HILUX

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX binek araçlarla takas düşünürmüsünüz?

2. trooper64

Beyaz suzuki 4*4 2006 satılık

Ynt: Beyaz suzuki 4*4 2006 satılık model ve özellikler hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur birde fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
  3. trooper64

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel isuzu trooper model aracım var. Buna da şnorkel var mı acaba? Varsa fiyatı nedir?

4. trooper64

İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011)

Ynt: İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011) arif bey, kış şartlarında fazlasıyla heyecan verici yerlerde müthiş bir gezi yapmışsınız. İnş. bizlerinde oraları sizin gibi gezme fırsatımız olur. Belli ki siz oraların gezilecek yerlerini de fazlasıyla biliyorsunuz. Devamını bekleriz.
  5. trooper64

Takaslık - Notebook bilgisayar

Ynt: Takaslık - Notebook bilgisayar mrb takas değil de nakit olarak kaça verirsin laptopu öğrenebilirmiyim?

6. trooper64

Adanoff: Karagöl Off Road Gezimiz (27 Şubat 2011)

Ynt: Adanoff: Karagöl Off Road Gezimiz (27 Şubat 2011) böyle bir kar bulsak ta bizde gezsek .....güzel gezi :)

7. trooper64

225/55/16 Kumho Kışlık Lastik

Ynt: 225/55/16 Kumho Kışlık Lastik abi daha yeni aldım senden mt leri ebat uysa buna da bi aşık atardık senle ama nasip ... iyi satışlar...
  8. trooper64

Aracınıza özel tablo

Ynt: Aracınıza özel tablo güzel olabilir. konuyu takip etmekte fayda var. özellikle fiyat konusunda detaylı bilgi daha iyi olur.
  9. trooper64

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok büyük uğraş veriyorsunuz. sizi takdir ediyorum. bu aracı o tarihlerde ben almaya niyetlendim ama araç hoşuma gitmediği için kaldı. siz benim yapmayı aklıma getirmeyeceğim şeyler yaptırıyorsunuz. allah nakit ve kolaylık versin. iyi...

10. trooper64

İSOFF'da Yeni Yönetim Seçildi.

Ynt: İSOFF'da Yeni Yönetim Seçildi. şeçilen arkadaşlara başarılar dilerim...isoff camiasına ve tüm offroad severlere hayırlısı olsun...

11. trooper64

Satılık 30x9,5/15 MT Lastik

Ynt: Satılık 30x9,5/15 MT Lastik ilerde birgün birlekte çamurlanmak dileğiyle...:)
  12. trooper64

İzmir'de Araç Yükseltme İşi Yapan Var mı.?

Mrb arkadaşlar Isuzu Trooper aracıma yükseltme kiti taktırmak isityorum. Uşak'ta olduğum için gidebileceğim en yakın yer İzmir diye düşünüyorum. İzmir'de bu işi kimler yapıyor bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

13. trooper64

Ynt: Satılık 30x9,5/15 MT Lastik nasipse yarın sabah havaleyi yapıcam. haberin olsun. umarım lastikler geldiğinde hayal kırıklığı yaşamam. kolay gelsin.
  14. trooper64

Ynt: Satılık 30x9,5/15 MT Lastik lastiklerin kargosu ne kadar tutuyor bilgin var mı acaba?
  15. trooper64

Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz ben de denedim.yapabiliyormuşum... :)

16. trooper64

Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz dönüş yolundan ....
  17. trooper64

Ynt: Satılık 30x9,5/15 MT Lastik arka lastiklerin diş derinliği biraz az gibi duruyor fotoğrafta. acaba 4 nün tek karede foroğrafı varmı ? bilgi alabilirmiyim...
  18. trooper64

MT Lastik Çesitleri ( Silverstone ve Kumho)

Ynt: MT Lastik Çesitleri ( Silverstone ve Kumho) mrb. şu an aracımda 235-75-15 a-t lastikler var. aracımı yükseltmek için jantları değiştirmeden lastik ebatlarımı değiştirmek istiyorum. hangi ebatı tavsiye edersiniz ve fiyatı nasıldır? kargo yapıyormusunuz?

19. trooper64

Ynt: Satılık 30x9,5/15 MT Lastik Lastikler ortalama kaç bin km yol yaptı acaba? bir de hangi ilden kargo yapılacak?
  20. trooper64

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) Apo dayının mangalı çok orjinalmiş. ilk defa gördüm ve çok hoşuma gitti. gezi de zaten süper olmuş. herkesin emeğine sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri