Arama sonuçlarınız

1. barbiturk

Satılık 110 Kamyonet

araç geçen sene tarafımızdan a dan z ye toplanmıştır.Hiç bir problem veya masrafı yokyur.Geçen ay pompa revizyonu,triger seti değişimi ve komple motor bakımı yapılmıştır.

2. barbiturk

Defender İç Döşeme

Ürünlerimiz fiberglasdan imal edilmiştir,ister boyatarak isterseniz deri veya kumaş kaplatarak uygulayabilirsiniz.
  3. barbiturk

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 300 tdi makineyi uygulamak üç günlük iş biz arabayı ve detayları bitirelim kullanırken yapabiliriz 300tdi ama kullanırken elektrik tessisatı yapamazsınız ( komple 0 dan) kullanırken aracın tüm parçalarını kumlatıp statik boya olması gerekenler statikçiye...

4. barbiturk

Kaynaklı Differansiyel Hakkında.?

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? önden çeker ve 4*4 bi araçta diff leri kaynatmak mantık dışı. sadece arkadan çekişli araçlarda mümkün olabilir go-kart,buggy ve drift araçlarında. off road yapmak sadece çamurdan balçıkdan ibaret değilki sert toprak zeminde hızlı gitmekde gerektirir...
  5. barbiturk

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 kusura bakmayın buaralar biraz duraksadık ama bu hafta içi yeni gelişmeler olacaktır koltukların sabitlenmesi orta tünelin kapatılması ve taban izalasyonu bu haftaki iş programımızda

6. barbiturk

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme SELAMLAR B SUTUNUNDA SAĞ SOL FARK ETMEZ TANESİNİ 20 TL DEN VEREBİLİRİM.

7. barbiturk

Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin

Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin bende kar&şab da iyiyimdir :) :) :) kar&şab nediyeceksin şimdi açıklıyorum sıkı durun katondan şablon çıkartma :) :) :) kartondan adam yapar cakada bastırırım nasil?
  8. barbiturk

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme öneriniz için teşekkürler. fiyatları detaylı olark imalatcıma sorup güncelerim.direk kaplamasından kastım b sutunudur
  9. barbiturk

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 iyi akşamlar hasan abey parçaların dün boyandı hem izleyenleri hemde seni buradan bilgilendireyim dedim

10. barbiturk

Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin autocad de başarılısın benimde kafamda çok fikir var fakat bende şöyle bi problem var bilgisayar meretinden pek anlamadığım için projelerimi imal ederek meydana çıkartıp öyle görebiliyorum buda enerjimi yok ediyor devamında sıkılıp bi kenara bırakıyorum...

11. barbiturk

Federal Mt Lastikler

Ynt: Federal Mt Lastikler müşterilerime tavsiye edebileceğim bi lastik markası mt olrak. yeriniz nerde fiyatlarda iskonto varmıdır varsa nekadar özelden cevap beklerim. şimdiden teşekkürler
  12. barbiturk

Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin örneği olmayan her düşünce ve çalışmayı haayranlıkla karşılarım eline sağlık geliştirmeye açk bi proje. farklı projelerinide görmek isterm. kolay gelsin.

13. barbiturk

Land Rover Raw Defender 110 LE

Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE sanırım araç metalik100%mat boya kodunu bulabilirmiyiz acaba yeni bi 110 sw topluyorum deneyebilirim
  14. barbiturk

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

Ynt: Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor ben aracı 300 tdi sanıyordum bilgilendirdiğiniz için ben teşşkür ederim kolay gelsin
  15. barbiturk

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

Ynt: Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor merhaba ben size bir fikir vereyim motoru ne kullanacaksınız bkaç para harcıyacaksınız,resmi işlemler kısmında neler yapacaksınız bilmiyorum ama sahibindende disco1 300 tdi bir araç var 15000 tl istiyor,fakat bu araç iki kapılı gümrükten alınma...

16. barbiturk

Defender Ağır Hizmet Rot Kolları

ke ndi imalatımdır sarı galvaniz kaplamadır. paket 1 adet kısa 1 adet uzun rot kolundan oluşmaktadır . 200 tl
  17. barbiturk

Td5 - Defender ?..

ben bir türlü karar veremedim sizlerinde fikrini almak istiyorum ikisininde avantaj dezavantajları var biliyorum :-\ :-\
  18. barbiturk

Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... özür dilerim unuttum sizi 150 ytl olur

19. barbiturk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm GEZENBİLİR ailesine selamlar . 17 senedir ralli mekaniğiyim gezmediğim görmediğim kalmadı neden bende GEZENBİLİR ailesine üye olmıyayımki dedim ve aranıza katılmaya karar verdim. Sizlerle bilgilerimi paylaşma fırsatını bulduğum  bu, platformun fikir...
  20. barbiturk

Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... yerim maslak atatürk san. sit.te 35sok. no 1473 fiyatıda yenisini sorayım yarısına veririm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri