Arama sonuçlarınız

1. Defendermania

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 Selamlar, Araçla ilgili bilgileri okudum ancak son sayfada Taha bey'in paylaştığı dışında bir fotoğraf göremiyorum. Hem dış hem iç resimler varsa görmek isterim. Hayırlı satışlar ve güncel de diyelim satılmadıysa:) Sevgiler...

2. Defendermania

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Ne oldu acaba ihale sonucu? Bilen yada ihaleye katılan varsa paylaşırlarsa sevinirim. Çok gözüm kaldı bu araçta:) Tahminim 35000 civarı bir bedel çıkacaktır ama ihale tabi bu belli olmaz...
  3. Defendermania

Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler

Ynt: Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler İnşallah dediğin gibi olur:) Araba, bebek, bir de turizmci olmanın yaz yoğunlu ile bir süredir erteliyorum Defender'ı ama inanın forumu, ilanları, garaj bölümünü takip etmediğim bir gün bile olmuyor... Şimdilik uzaktan takip ediyorum ama...

4. Defendermania

Ynt: Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler Cenk selamlar:) Ben de ilgilenmek istiyorum ama hiç müsait değilim. İçim gidiyor her gün forumu kurcaladıkça. Tam 1 yıl olmuş ben Defender düşlemeye başlayalı. Ama o kadar değişti ki durumlar... Önce bir binek araba almak durumunda kaldım...
  5. Defendermania

110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM Takoser'de yakında kuyruk olur, randevu vermeye başlarlar onlarda:) Ama hak ediyorlar...

6. Defendermania

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme Selamlar, Belki hatırlarsınız bu Defender'ı ilk aldığınızda birkaç mesaj yazmıştım... 1 yıldır ben de defender peşinde dolanıyorum. Almaya en yakın olduğum araç buydu ama iş-güç-vakit vs sallamıştım o zamanlar... Elinizde ve emeğinizde daha da güzelleşmiş araç... Allah...

7. Defendermania

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Merhaba, 1 seneden uzun zaman oldu bu konuyu açalı. Zaman zaman işlerin yoğunluğundan, zaman zaman kafanın yoğunluğundan Defender bir türlü nasip olmadı. Ama bu foruma o kadar bağlandım ki bir gün bile forumu okumadan, gezip...
  8. Defendermania

Merhaba, Diğer siteden araçları inceledim bir sorum olacak. TDI'lardan biri için km 16.500 yazmışsınız. Bu kilometre orjinal midir yoksa bir hata mı var? Bir de araçların iç durumlarıyla ilgili de fotoğraf koyarsanız sevinirim.
  9. Defendermania

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. Merhaba, Çalışmalarınızdaki özen, başarı, titizlik ve hızınızdan dolayı tebrik ederim. Ben de bu araca benzer bir araç araştırıyorum(özelden de mesaj yazdım bu arada). 96 model 300 TDI. Kabaca bu hale gelmesi(motoru da sıfırlayarak) ve...

10. Defendermania

Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Ynt: Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... emeğinize sağlık ama araç satılık gözküyordu sanki. neden satmayı düşünüyorsunuz?

11. Defendermania

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? Herkese selamlar... Volkan Bey'e birileri haber uçursa ve vakit durumları uygunsa bana da 1 M beden gömlek tedarik etse(imal etse mi demeliyim tam bilemedim) çok mutlu olacağım. Defender'ı henüz alamasak da gömlekle avunuruz en azından ve giydikçe...
  12. Defendermania

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor tebrik ederim ikinizi de. Gerçekten yazdıklarınızı genelde uzaktan takip etsem de yaptıklarınıza büyük saygı duyuyorum. Ve böyle bir ortamda böyle bir tartışma çok gereksiz olmuştu. İkinize de projelerinizde(bunlara aslında proje de denmez ya kanlı canlı...

13. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Defender hayallerime kısa bir süre ara veriyorum istemeyerek de olsa. Dün itibariyle yeni bir borçlanma hamlesi ile Opel Astra Classic HB almış durumdayım. En azından 1 yıl boyunca Defender hayallerimi erteledim ve sizleri...
  14. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Abicim dediğim gibi zaman meselesi çok muamma ama Kurban bayramından öncesi mümkün değil benim için. Ama en azından kararımı netleştirdim. Dediğin gibi inşallah iyi bir ustayla "kendi" defenderıma kavuşabilirim. Hem böylece...
  15. Defendermania

usta hevesli, acemi araziciye yardım

Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım Ben de bakmıştım bu araca ama önce boyası/deseni beni uzak tuttu, sonra da hazır/toplanmış araç almama taraftarı hale geldiğim için çok peşine düşmedim. Ama araç donanım ve yapı olarak sanki o fiyatın çok üstünde ederi olması gerekiyormuş gibime...

16. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Bu aralar hiç bakmıyorum açıkçası, sadece forumu takip ediyorum fırsat buldukça. İşlerim epey yoğun bu sıralar. Ama karar olarak kendim toplama kararına çok yakınım hala. Ankara yada Kırıkkale'ye gelme düşüncem var ama zaman...
  17. Defendermania

Puma motor

Ynt: Puma motor Roll br konusunda gördüğüm en iyi uygulama İbrahim Bey'in aracında mevcut. Burada detayları görebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47433.660;topicseen
  18. Defendermania

Puma motor

Ynt: Puma motor Puma motor kaputu ile puma motor arasında bir ilişki var mıdır? Puma motor için bu bahsettiğim kaput şart mıdır? Normal kaput ile arasında görüntü dışında nasıl farklar vardır acaba? Ayhan

19. Defendermania

sıfır defender gösterge paneli dijital

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital Merhaba, Bu göstergelerden talep halinde getiriyor musunuz yoksa sadece bu ikisi midir? İlerisi için bir işaret atalım, lazım olunca sizi bulalım... Ayhan
  20. Defendermania

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Neredeyse motor parasının yarısı kadar para. Humâ'da 2 model var. Biri 1350(Britpart), diğeri 2200(Land Rover) TL. Böyle şeyleri gördükçe gözüm korkuyor. Neyse konuyu fazla dağıtmadan buradan ayrılayım. Arkadaşa da tekrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri