Arama sonuçlarınız

1. Defendermania

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor puma motor kaputu ile normal kaput arasında görüntü dışında işlevsellik yada dayanıklılık yada izolasyon vs gibi konularda farklılıklar var mıdır?

2. Defendermania

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Bilgileri özelden yolladım size ama elimde resim yok malesef. Ben de biraz düşününce 5 kapılı 110 kasada karar kıldım tekrar. Ailemle haftasonlarını doğada geçirmek için ve gerektiğinde 2-3 haftalık uzun soluklu geziler...
  3. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Aracın detaylarını görebileceğimiz yada bilgi alabileceğimiz bir yer var mıdır? Bunun ve mke dısında ihale yapan başka yerler biliyor musunuz? Bilgi için çok teşekkürler.

4. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Ben İstanbul denen illet sehirdeyim malesef ama forum size yardimci olacak arkadaslar ve abilerle dolu. Ben de açıkcası 3-5 aydır araştırıyorum forumu takip ediyorum internet sitelerinden araçlar motorlar parçalar uygulama...
  5. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) İlginiz ve yardımınız için çok teşekkürler ama araç özellikle iç yapısı ve motor konusuyla beklentilerimden uzak. Araziye gidip de çamurlu çamurlu o araca binmek insanın içinin elvereceği iş değil. Ben şimdilik pasif olarak...

6. Defendermania

Defender öldü, ruhu şadolsun :)

Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :) Forumda Duster'a belki de haklı olarak o kadar çok sallayan insan varken, Defender'ın bu hale geldiğini görünce Duster kullanan arkadaşlar çok sevinecektir bence:) Hatta araçlarının 2. el piyasa fiyatları bile artar. Ne diyelim Tata'ya satarsan firmayı...

7. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Verdiginiz bilgiler ve samimi açıklamalar için çok teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim tam olarak buydu. Ben de su sıralar islerimin yoğunluğundan pek arastiramiyorum. Muhtemelen de yıl sonuna doğru ihaleyle yada ankara...
  8. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Geç cevap için sizden de özür dilerim. Ama isim gereği 10 gündür Rize ve artvindeydim. Pek vakit bulamadım foruma girmeye, 2 gündür de sanırım bir sorundan dolayı giremedim. Araç olarak ben de puma motorlu istiyorum. Ya...
  9. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Bilgiler için çok teşekkür ederim. 2 haftadır foruma girmedim, 2 gündür de giremedim ancak cevap yazabiliyorum. Araç konusunda ya derli toplu sadece motor isteyen bir defender yada İhaleden alınmış hiç ellenmemis bir defender...

10. Defendermania

Puma motor

Ynt: Puma motor Bu eksikler de toplasan 750-1000 civarı bi fiyat yapar. Üstündeki mazot pompası da Bosch ise gayet uygun aslında fiyat. Motorun flanşalrı ve montaj işçiliği ile beraber 13 civarı bir rakama malolur gibi geliyor. Ben kendi adıma bayram sonrasını bekliyorum... Motor...

11. Defendermania

Puma motor

Ynt: Puma motor Umut dün satılık ilanlarını kurcalarken fi tarihinden kalma Beyaz Puma ilanını da gördüm ve hiç canım sıkılmadan senin aracın sayfasını birkez daha okudum:) Ben hala arayıştayım ama bu aralar işlerimin yoğunluğundan araştırmaktan çok beynimi değişik fikirlerle...
  12. Defendermania

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? Bugün aradım. Otokar RN380 komple sanziman KDV dahil 6750 dediler sıfır olarak. Çıkması ne kadar acaba?

13. Defendermania

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? Selamlar... 2 yıldır uyumakta olan konuyu hortlatalım:) Şu anda RN 380 şanzıman komple sıfır fiyatı hakkınd anet bilgisi olan var mıdır acaba? Sevgiler... Ayhan
  14. Defendermania

Puma motor

Ynt: Puma motor selamlar... Daha kendime bir defender bulamamışken bir yandan da motor konusunu araştırıyorum. Birkaç Ford Servisi ile konuştum 130luk Puma için 4200 TL civarı fiyat veriyorlar sıfırına. Tabi çıplak motor bu mazot pompası, enjektör vs yok üstünde. Benim sormak istediğim 4200 e...
  15. Defendermania

Defender Aldık Sonunda

Ynt: Defender Aldık Sonunda Hayırlı olsun aracınız kazasiz belasiz güle güle kullanmanızı dilerim. İnşallah istediğiniz gibi yapacak ve çok güzel bir defender sahibi olacaksınız.

16. Defendermania

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Defender arayışımda bu yazıyı belki de 3. defa baştan okuyorum ve artık bu defa hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Özellikle roll bar uygulamanız çok başarılı ve aradığım Defender ı bulabilirsem ilk yaptıracağım şeylerden biri o olacak. Bu...
  17. Defendermania

Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum Valla her sabah daha evden çıkar çıkmaz telefondan sitelere, ilanlara ve yazılara bakmaya başlıyorum. Sitede yazılanları okudukça kafamdaki araç biraz daha belirginleşti. Araştırmaya devam ediyorum ama nedense bir yandan toplamak daha...
  18. Defendermania

Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum tekrar hayırlı olsun aracınız... Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bir sıkıntısı yok aracın. İnşallah kazasız belasız uzun yıllar kullanırsınız. Kabalık etmek istemem ama fiyat konusu tekrar sormak istiyorum size bu aracın. Çünkü ben...

19. Defendermania

Bu Far Koruma Nerede Bulunur?

çok başarılıymış bence. senin defender a da çok yakışacaktır eminim:)
  20. Defendermania

Satılık Defender Hakkında Yardım

Ynt: Satılık Defender Hakkında Yardım açıkçası bende kendime güvenemediğim için hazır defender bakıyorum şu sıralar. Ama dediğim gibi pek de istediğim fiyatlara istediğim araçları bulamıyorum. İnsanlarda haklılar bu iş böyle tonla emek zman para harcanmış araçlar satmak istediklerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri