Arama sonuçlarınız

1. Defendermania

Satılık Defender Hakkında Yardım

Ynt: Satılık Defender Hakkında Yardım bakalım hayırlısı. şu anda kararım 25 civarı bir puma motorlu eli yüzü düzgün yada 17-18 civarı düz dizel motorlu eli yüzü düzgün defender almak. Amaaa:) Bu arayış eylül sonunu bulursa sanıyorum ankaradan bir tane hurdaya benzer şasisi sağlam bir defender...

2. Defendermania

Ynt: Satılık Defender Hakkında Yardım ilginiz için teşekkür ederim ama dizel düşünüyorum. bu arada sizin aracınız da güzel bir yolda ilerliyor. kazasız belasız güle güle kullanmanızı dilerim. Ayhan
  3. Defendermania

Ynt: Satılık Defender Hakkında Yardım ilanda yazılanlar dışında verebileceğinizi extra bir bilgi var mıdır? Araç uzaktan gerçekten çok başarılı gözüküyor ama içi ne durumdadır, araç toplanırken ne derece özen gösterilmiştir, neler yapılmıştır hiçbir bilgim yok. Varsa bilginiz paylaşmanızı rica...

4. Defendermania

Herkese merhaba... Bir süredir Land rover Defender sahibi olma hayaliyle araçları araştırıyorum. Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgi sahibi olan özellikle Antalyalı gezenbilir dostları yorumlarını bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim...
  5. Defendermania

Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum Kazasiz belasiz güle güle kullanmanızı dilerim. Aynı araca bende en az 10 defa baktım sahibiyle de görüştüm ama yanına gidip bakmadım. Sanıyorum hala kendim toplayarak defender sahibi olma sevdamdan kurtulamadım. Sitede fiyatı 21750...

6. Defendermania

Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum

Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum Bu haftasonundan umutluyum bekleyelim görelim. G4 ziyareti yapacagım kismetse.

7. Defendermania

Defender 110 Hakkında...

Ynt: Defender 110 Hakkında... konu 5 yıl sonra hortlamış:) sanıyorum garaj bölümünde sorularınıza yanıt bulabileceğiniz araçlar var. ama çift kabin pek mümkün değil sanki diye biliyorum kıt bilgimle:)
  8. Defendermania

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ben de araştırıyorum ihaleden yada ankarada bekleyenlerden alma konusu kafamı kurcalıyor ama nedense aklım hep derli toplu defenderlara gidiyor. garaj bölümüde okuduklarım benim gibi bir sabırsızın araba toplamasını çok zorlaştırır. bu sevdadan...
  9. Defendermania

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Bu aracın yapım aşamasını okumuştum, şimdi baştan bir daha baktım. herşey çok güzel gözüküyor. Fiyat konusunda bir bilgim yok. Tabi aracın son durumu hakkında da bilgi almak istiyorum. Hatta istanbuldaysa ilk iş gidip görmek...

10. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Telefon için teşekkür ederim. Aradım toplantıdaydı Hasan Bey. Bakalım artık inşallah ulaşacağız bir şekilde:)

11. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) bana mesaj atan arkadaş ocak ayında Hasan bey'den almış aracı. Ama yine de Hasan Bey'in telefonu varsa belki ondan alabilirim iletişim numarasını. yada buraya tekrar yazayım obozkr1 Öğün Bey bana bir telefon numarası...
  12. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) ben de yapım aşamasını incelemiştim şimdi tekrar bakıyorum gerçekten çok iyi bir araca benziyor. mesajlara cevap vereme sebebim henüz 20 mesaj yazmamam sanıyorum değil mi?

13. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.msg244512#msg244512 Bu araçla ile ilgili fikirlerinizi yorumlarınızı rica etsem? obozkır01 mesajına cevap veremiyorum yeniyim burada malesef:( Aracın son haliyle ilgili iç dış...
  14. Defendermania

Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum valla ne diyeyim darısı benim de başıma. bende 1-2 aydır hem araştırıyorum hem de arıyorum. ama hala kafamda durumu netleştirememekten ötürü adım atamıyorum. toplam 30 civarında bütçe ayıracağım(şimdilik kafamda bu var en azından) bir...
  15. Defendermania

Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. kaça aldığınızı ve aracın kabaca motor, aksamlar ve iç durumu hakkında bilgi rica etsem çok mu şey istemiş olurum:)

16. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) günün bombası eşimden geldi. Aynen aktarıyorum: " Bu Defender'a hava yastığı takılmıyor mu? Ben binmem yoksa:S" Ne diyorsunuz:) Eşim şaka olarak sordu bunu ama forumda biraz kurcaladım hiç bir bilgi bulamadım. Sanıyorum öyle...
  17. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Forumun birçok yerinde farklı bilgiler olduğu için bir defa da buradan sormak istiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Dökülen bir defender 110 sw alındıktan sonra(3-5 bin aralığında); 1. Gövde, şasi, kapılar vs...
  18. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Sizin aracınızı da incelemiştim. Çok da beğendim ama karavan niyetim yok pek çok uzun soluklu geziler için fazla zamanım olmuyor ve en basit konforda da oksa bir dag evi yada yayla pansiyonunda gecelemk daha makul geliyor...

19. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Açıkcası bunu hiç düşünmedim çünkü defender her anlamıyla hayallerimi süslüyor. Sadece bir araç alıp onu sahiplenmek ve uzun vadeli kullanmak istiyorum. Bir de sanırım discolara vereceğim paraya iyi bir defender...
  20. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) İlan sitelerinden birinde 300tdi kamyonet kasa bir defender var. ilanı inceleyen var mı? bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Fiyat 20000 yazılmış, ne dersiniz araç klimalı, rn380 şanzıman var. bir anda aklımı çeldi. Ancak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri