Arama sonuçlarınız

1. Defendermania

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Araştırmaya devam ediyorum. Şu anda kafamda netleşen durum şudur. 2,5 düz dizel motorlu, full arazi donanımı şart olmayan, ilk 1 yıl fazla beni yormayacak, kaporta ve boyasında sıkıntısı olmayan bir defender almaya niyetliyim...

2. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) İstanbuldayım. Evim Avcılarda, İşyerim Balmumcu Beşiktaşta(Maslak'a epey yakın sayılır:)). Ben bakınmaya başlayayım ama ilanlara baktığımda İstanbulda satılık araç pek çıkmıyor. Bir de arabaya bakmaya mutlaka bir ustayla...
  3. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) O zaman ben alırsam arkadaşlarım çok şanslı olacak. Çünkü kime bu konuyu açsam bana deli gözüyle bakıyorlar:)

4. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Teşekkürler. Daha önceden hiç arazi aracı tecrübem olmadığı için ilk etapta o şekilde bir kullanım düşünüyorum. Sonrasında tecrübe kazandıkça ve aracı tanıdıkça kullanım değişebilir tabi ki:) Biraz toplanmış araçların...
  5. Defendermania

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Cenk Bey sizin ve tüm diğer arkadaşların neredeyse tüm yazılarını okudum son 1 aydır:) Kafam çok karışık. Özellikle sıfırdan toplamak ile biraz derli toplu bir araç konusunda karar veremiyorum. Dediğim gibi özellikle ilk 1 yıl...

6. Defendermania

Herkese merhabalar, Yaklaşık 10 yıl önce ilk defa görüp, 18 yaşın heyecanıyla sahip olma hayalleri kurup vazgeçtiğim Defender hastalığı son zamanlarda bünyeme tekrar yayıldı. Yaklaşık 2 aydır her yerde araştırıyorum, okuyorum, toplanan, revize edilen araçlarla ilgili detayları inceliyorum. Şimdi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri