Arama sonuçlarınız

1. R

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Efender 130 HCPU Araç benzinli.

2. R

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Evet, biraz gurultulu bir arac ama kullanim zevkinin yaninda gurultusu(ve diger negatif taraflari) goz ardi edilebilir bence.Explorer da kullanimi zevkli bir aracti ama Defender tum ilkelligiyle daha katiksiz bir surus zevki...
  3. R

ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ?

Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ? Maalesef öyle, bu araçlar konusunda ün yapmış birisi olmasına rağmen eksik şanzıman yağını 'mercon 5' yerine 'atf 2' yağ ile tamamlayınca(başka şeyler de var tabi) ustadan da soğudum araçtan da :) .

4. R

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Merhaba, Ben de Explorer'ı satıp Defender aldım; umarım istediğiniz gibi bir Explorer bulursunuz, kolay gelsin.
  5. R

Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ? Vakti zamaninda bu ustayi tavsiye ettigim icin pismanim, mesajimi silemedigimden dolayi da bu ozur ve uyari mesajini yazma ihtiyacini hissettim.

6. R

satılık defender

Ynt: satılık defender Siz bilirsiniz tabi, ama mat-opak renkler defender'a daha cok yakisiyor bence.

7. R

satılık defender

Ynt: satılık defender Sizin defender'in da rengi guzelmis.
  8. R

GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi?

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? Aynen katiliyorum.Ben de uzun sure arstirdiktan sonra Ford Explorer aldim(ki bu forumda arastirma surecindeki mesajlarimi gorebilirsiniz).P38'leri yurutmek gercekten de cok masrafli.4.0 litrelik ZJ de bence yi bir secenek, hatta ulkemiz...
  9. R

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Bence 2003-2004 model otomatik vitesli mitsubishi L200'lere bakabilirsiniz.Yaklasik olarak da 10-12 litre civari mazot tuketir 100 km'de.Pick up kategorisinde, otomatik vites dusunurseniz , butcenize uygun tek secenek.Saglam bir...

10. R

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Santiyedeki Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Mazda Bt50 deneyimlerime gore (guncel versiyonlar icin): Surus dinamikleri olarak en iyisi L200 bence.Kullanirken bunu hissettirdigi gibi youtube'da izledigim bir videoda da ani manevra testinde L200'un...

11. R

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Benim aracimda da ( 97 Explorer 4.0 sohc) 265/65 r16 var su an.Bundan oncekiler de 255/60 r 16'ydi .265'likleri taktiktan sonra bir depoyla gittigim menzil yaklasik olarak 20-30 km civari azaldi(her depoyu doldurdugumda gunluk sayaci...
  12. R

Ford Explorer'i nerede kontrol ettirebilirim?

Ynt: Ford Explorer'i nerede kontrol ettirebilirim? Osman Bey ozellikle bu araclar konusunda uzmandir; kendisi Avrupa yakasinda ama ararsaniz sizi bir yere yonlendirir elbet. Liderler Otomotiv 0212-2304841 .

13. R

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Kesinlikle uzak durulması gereken bir kargo şirketi, bir ay oldu gönderdiğim kargodan haber yok.Nerde olduğuyla ilgili bana yardım da edemiyorlar çünkü, gönderim evrağını, nasılsa bir hafta geçti diye atmıştım.Gönderici ismi, gönderildiği adres, alıcı ismi gibi hiç bir veri...
  14. R

Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ? Kozanoğlu Ford Servisi'nin adresi : oto sanayi sitesi, 1. cadde, 22. sok, Şaşmaz. Ali Kozanoğlu daha önce Otokoç'ta çalışmış tecrübeli bir usta, özellikle amerikan Ford'lar konusunda.Bir de 'Fordclubtr.com'...
  15. R

Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ? Merhaba, Siz yine de aracınızı kontol ettirin ama benim bildiğim kadarıyla explorerların araç çalışmazken hafif sola yatık durması normal, arka da kullanılan sistemden dolayı gelen kompresor sesi de...

16. R

40 Yıl Öncesine Yolculuk

Ynt: 40 Yıl Öncesine Yolculuk En nostaljik olani Ford minibustu benim icin, harika gorunuyor. :).Pek kalmadi bunlardan artik, bu modellerde olanlarin da on kisimlari falan hep daha yeni modellerle degistirilmis(veya komple kupasi degistirilmis, boyle bisey mumkun mu tam olarak bilmiyorum ama...
  17. R

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Insallah, jeep'ler cok guzel araclar ve gordugum kadariyla kullanicilari genel olarak memnun; xj, tj ve wj ilanlarini duzenli olarak kontrol ediyorum.Ozellikle xj'lerin cok tutuldugu ikinci el fiyatlarindan belli oluyor.2000 model xj ile 2000 model wj 4.0'in...
  18. R

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Cevabiniz icin tesekkur ederim, sanirim Range Rover Classic sevdamdan vazgecmeye bir adim daha yaklastim ::) :) .

19. R

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Merhaba, Aracinizi gule gule kullanin.Daha once Range Rover Classic kullanmis birisi olarak iki araci kiyaslayabilir misiniz?Range'i satip xj almanizin nedeni nedir?
  20. R

Brezilyada Üretilen Eski Kasa L200

Ynt: Brezilyada Üretilen Eski Kasa L200 Cok guzel gorunuyorlar, ozeliikle pajero dakar o renk ve lastik kombinasyonuyla .Biz santiyede bu kasa l200'lerden kullaniyoruz, yaklasik olarak 30 taneler.Saglam, sorunsuz araclar.Benim kullandigim arac 2004 model ve 400bin km'yi gecmis durumda, ustelik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri