Arama sonuçlarınız

1. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! :D :D .... paticik çok şekersin ...

2. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Başarılarınızın Devamını Dilerim.
  3. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sn. Demet Kılıç, Önce baştan sona 21 sayfayı dikkatlice okuyun. Burada ki gelişmelerden haberdar olun. Sonra google da anahtar kelimeleri yazarak gazete ve web site haberlerini bulun. Onlarıda bir zahmet okuyun. ( yaklaşık 85 haber bulacaksınız) ... Beni o zaman doğru...

4. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! [/size][/size] Ne alaka bu yazılanlar.... ? ? ... ? ... Bir arpa boyu yol. >:( Datvi'nin dünyası parçalanmaya devam ediyor. Hapishanede çürüyecek. Geçmiş güzel günlerin hayali, dağlara duyduğu hasret küçük yüreğini kavuruyor. :'( " Sosyoloji Dersleri " için...
  5. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! :))

6. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, Sen gerçekten iyi niyetli , kalbi çok temiz, yer yüzüne inmiş melek gibisin. Derneğinizin açılış müjdesini veren mailini aldım. Eminim, derneğinizin bütün üyeleri el birliği ile tatlı köpişlere, kedilere yeni bir hayat veriyor bu konuda ideal bir örnek...

7. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Haklısınız .. size gönülden katılıyoruz...
  8. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Güzel Arkadaşım, Gözyaşlarını siliyor.. sevgiyle yanaklarından öpüyorum. Rahat uyu. yarın daha güzel olacak. Ve sen gerçekten güçlü cesur bir anasın. kızlarında senin gibi olacaklar. Bu site ve organizasyonumuz vesilesi ile pek çok özel insanla tanışacağız. Cemal Gülas 'a...
  9. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Kalbi Güzel Arkadaşım, Asla ümitlerini kaybetme.. ilk fırsatda seni ziyarete geleceğim. Çaresiz hiç bir dert yoktur. Yeterki doğru adres ve kişilere gidelim. Aşarız çözeriz.. çünki biz zalimlerden daha güçlüyüz. Tanrı iyilere mutlaka yardım ediyor. Birlikte Kaçkar larada...

10. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamercim, 3 yunusla 1 fok a yardım edemedik. Ama bundan sonra artık birlikteyiz. :) Sonra sizin derneğinizin çalışmalarına destek için neler yapabiliriz ona bakalım. İçinde bulunduğun mücadelede zaman zaman umutsuzluğa düşersen lütfen hemen bana yaz.. Ben sana hemen...

11. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, Biliyorsun tek hedef yavrumuzu geri almak değil. Kaçkarlarda Milli Park sahası içinde bir rehabilitasyon merkezi kurmak da muhteşem olur. Sadece Datvi nin cinsinden olan değil bütün hayvanlar için. Böyle bir yeri hayal ediyorum. AB hibe fonları var. Bu önemli...
  12. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, ağlamana kıyamam.. bundan sonra sadece sevinç gözyaşlarına izin var. Haberin olsun. Üzüntüler enerjimizi, gücümüzü yok eder. En kötü şartlarda bile metanetimizi korumalıyız. Bizden aldıkları yavrumuzu geri almanın yolu olabildiğince sakin ve akıllıca hareket...

13. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Kaçkarlardan gelen sözler bizi onurlandırdı.. sağolun varolun .. biz dişiyiz, biz anayız .. yalansız dolansız , kirlenmemiş yüreklerimizle pazarlıksız safça severiz. doğurmasak bile bağrımıza bastıysak,yavrumuz diye sevdiysek, görmeden resimlerini öptüysek o bizimdir... bizim...
  14. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, Heyecandan beni uyku tutmuyor.. serin İstanbul gecesinde sadece rüzgarın sesi duyuluyor... Ben özgürlüğün tohumlarını sessizce ekeyim ... hasat zamanı tüm Türkiye duyacak sesimizi.. İyi uykular dilerim.
  15. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Ruhsuz bedenlere... sağır kalplere ... sevgiyi küçümseyenlere.. özgürlük düşmanlarına...zalimlere ders vericez... :))

16. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, Tahminim pazar akşamına kadar organizasyonun genel planını ana ve alt başlıklarıyla tamamlamış olurum. Dostlarla genel değerlendirme ve detaylandırma yaparız... Düşündükçe heyecanlanıyorum.. Hayallerim hep kavuşma sahnesi üzerine... gözlerim doluyor ama...
  17. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Kamer, Çok teşekkür ederim.. Hedefimiz belli .. el ele ulaşacağız.. Gücümüzü Kaçkarlardan alıyoruz. :))
  18. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! İŞTE BU DA ORGANİZASYONUN POSTER FOTOĞRAFI .. BAŞKA SÖZE GEREK VAR MI ?

19. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bu gözyaşları içimi parçalıyor. Hakkımız yok .. lanet olsun yaa buna hakkımız yok. Bu Dünyanın efendisi biz değiliz. Sahibi hiç değiliz. Bu gezegende ki en vahşi ve en bencil yaratık olan insan grubundan biri olmak , beni her geçen gün daha fazla utandırıyor. Bu linkte...
  20. berrin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Cemal Bey, Bir gün mutlaka Siz ve Datvi tekar birlikte olacaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Yine birlikte yüzecek, meyve yiyecek.. şakalaşacaksınız. Hepimiz sabırla gelişmeleri izliyor ve Datvinin size .. Sizin ona duyduğunuz hasreti paylaşıyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri