Arama sonuçlarınız

1. R

D-max Çekiş Düğmesi Yardim !!

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! şimdi 2005 o parayı öduyorsunuz ama ben 2011 lerin vergilerine baktım 4000 lira civarı :DDD buda bizi aşar :DD gene 4x2 limited e devam diyorum çare yok :D arada uçuk rakam var allahın izniyle ocak ayına dogru almayı pilanlıyorum alırsam fotolarını kyucam...

2. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! arazi anlamında 4x2 limited nasıl bi bilginiz varmı ? yukseklık konusunda 4x4 ama 4x2 buda guzel bi avantaj 136 bg guç yazılım ile bu guç 160 a dayanıyo yani 4x4 lerin gucu benim aklıma yattı sızın de göruslerinizi almak isterim ne dersiniz ?
  3. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! sizede yardımlarınızdan dolayı çok teşkkur ediyorum sizin aracınız 4x4 galiba vergileri nası ?

4. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! evet hava filitresinin ustundeki siyah hortumlu parçada sorun silikonladım kople hertarafını şimdi su felan aldıgımda banamısın demiyo :D silikon vurduktan sonra çekiş daha da arttı :D bu tur sorun yaşayan arkadaslara yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.....
  5. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! k.b yın kaç zamandır forum a giremiyorum :D dediginiz gibi sorun o parçada çıktı bende etrafına hertarafına silikon surdum şimdi sorunu yok taş gibi :) 4x2 limited veya 4x4 dusunuyorum ama 4x4 lerin vergileri biraz tuzlu sanırım :DD

6. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! tmm kardes deniycem

7. R

Isuzu D Max Lift Kit

Ynt: Isuzu D Max Lift Kit nasıp mantılı takaslar dusunuyorum kısmet artık ;D ;D ;D
  8. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! kardes bu dediklerinden sonra gene süpelendim acaba sorun radyatorumu sag tarafımı yoksa sol tarafımı ıslatınca oluyo diye adım adım gittim ilk sol kaputu ıslattım çalıstırdım bişe yok ohh dedim sonra radyatöru isladım dıstan tazıklı su ile baktım gene bişe...
  9. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! Kardes on kaputu ıslatıyorum kaputu açmadan motoru ıslatmadan ama sonra yıkıyorum ediyorum bakıyorum kaputun sag ve sol yanından su almıs sigorta kutusu (solda) sagda hava filtresinin oralar ıslak çalıstırıorum arabayı sanki turbo devredısı olmus araba cok...

10. R

Isuzu D Max Lift Kit

Ynt: Isuzu D Max Lift Kit bakcam bi çaresine artık bide 4x2 limeted bakcam veya 2005 felan 4 çeker alcam yardımların için saol kardes bakalım nasıp :D

11. R

Ynt: D-MAX ÇEKİŞ DÜSMESİ YARDIM !! saol kardes ama ben izmirde oturuyorum sen ustana bi sorarsan sevinirim burdakiler sorunu çözemedi araba kaç gundur servise gidip gidip geliyor sen bi ustana sor kardes neden olabilir diye servis oksitlenme olabilir diyo ama hala çözum yok ?? anlamadım ???
  12. R

Isuzu D Max Lift Kit

Ynt: Isuzu D Max Lift Kit Saol kardes su çekişden dusmesini bi çözsem sırayla yaptırcam :DD bide tahminen komple kaç para gider bu anlattıklarına ??

13. R

Arkadaslar bildiginiz gibi isuzu su olupta su altına gırmeyen yoktur :D ben girdim ama girmez olaydım :D girmem le çıkamamam bir oldu suda kalıyodum az kalsın allahtan ki viç var yoksa :DDD simdi aracımı her yıkadıgımda çekiş dusuyo motor boguyo servise sordum yanıt alamadım sizinde basınıza...
  14. R

Isuzu D Max Lift Kit

Ynt: Isuzu D Max Lift Kit super olmus bende de 4*2 isuzu d max var 2005 aracımı yukseltmek istiyorum sırasıyla hangi asamalardan gitmeliyim ne parcalar almalıyım ne dersiniz ? (orjinal jantlar var :D gerekirse jant ve teker de alcam ne olur yardım edin ...)
  15. R

Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) super

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR