Arama sonuçlarınız

1. dereotu

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) feyzullah senin honda iki zamanlımı...? bayılırım eksoz kokusuna.... :)

2. dereotu

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) iran turu için motorumun eksiklerini tamamlıyorum.. eğer müsait olursam. aranızda olacağım... yaşasın motorcu kardeşliği... timur kanber 2005/KTM 640 ADV (portakal) full mt 21 :)
  3. dereotu

Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009)

Ynt: Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009) Vay vay vay arazi canavarları bir arada.

4. dereotu

Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangisini Tercih Edersiniz? Aaralarında ktm olmadığı için :) suzuki derim : ;D
  5. dereotu

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ironman,feyzullah ben ikinizide KTM adv ile çekerim merak etmeyin :) isteyenin kaputunada dişli arka tekerle ktm imzası atarım :) siz rahat olun..... bende 11 inde sizinleyim :) spam yaptık ama kusura bakmayın.. saygı selam. yaşasın motorcu kardeşliği :)

6. dereotu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? İsmail Hoşgeldin abicim.... Yaşasın motorcu kardeşliği....

7. dereotu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selam Adım Timur Bursa doğumlu ama Türkiyeliyim serbest çalışıyorum. bu serbestlikten mütevellit. Mayıs ayından sonra İki tekerimle türkiyeyi gezemeye çalışıyorum. KTM adv 640 kullanıyorum.genelde yalnız gezerim(lonely rider) titreşimli ama bünyeye iyi geliyor. bu sene...
  8. dereotu

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) nassı yani,inanmıyorum :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri