Arama sonuçlarınız

1. frontera 78

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hoşgeldin ismail abi :)

2. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu benim çektiğim videolar :) https://www.facebook.com/photo.php?v=4676192935675&set=vb.1019274326&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=4685364644962&set=vb.1019274326&type=3&theater
  3. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bu şekilde güzelliklerin devamı olması dileğiyle herkese teşekkürler

4. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu dans sonrası yorulduk yeme içme zamanı :)
  5. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu karla dans zamanı :)

6. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :)

7. frontera 78

8. frontera 78

9. frontera 78

10. frontera 78

11. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu güzel bir pazar günü, güzel bir kar ve güneşli hava, katılan tüm güzel dostlara teşekkürler
  12. frontera 78

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) hayırlı yolculuklar sabah görüşmek üzere mesut abi :)

13. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu tamamdır abi hatırlatayım dedim orda bir sıkıntı olduğunda 112 yada 156 arandığında cankırıdaki ekiplere bağlıyorlarmış komutan söylemişti mümkünse komutanın cep nosunu alsınlar
  14. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kampa gidecek arkadaşların dikkatine gitmeden jandarmaya haber verin kamp atacagınıza dair bilgileri olsun biz iki senedir oraya kamp atarken haber ederiz
  15. frontera 78

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) erem bey ışıkdağındaki parkur tepedeki antenlerin oraya kadar gidiyor o yolu bile varsa zirve yapılır, birde ben 2011, 23 nisan etkinliğinde gittiğimde bir parkur öğrendim eğerki orman işletmesi ormana girişi...

16. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bende aselsan cobra 12 km var ben memnunum teknosadan yada ostimden bulabilirsiniz metroda pahalı, avda ve trekkingde de kullanıyorum bir sıkıntı cekmedim
  17. frontera 78

Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012) zerrinciğim size iyi eğlenceler güzel yürüşler 9 aralıkta ışıkdağına offroada gidiyoruz
  18. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın hayırlı işler herkese :)

19. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş abi eline sağlık güzel olmuş :)
  20. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu arkadaşlar çubuk karagöl farklı bir yer kızılcahamam ışık dağı karagöl farklı bir yerdir kızılcahamamı gecip çankırı çerkeş yolundan gidilir,yemek işine gelince herkes kendi getirsin yiyeceğini bu seneki ışık dagı etkinliğinden kareler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri