Arama sonuçlarınız

1. frontera 78

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu evet cagın bey arıza belirlendi sol ön hub arızalı değişmesi gerekiyor, yapıldığında hep beraber daha güzel etkinliklere :) sizlerle tanıştığımada memnun oldum

2. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu evet mesut abi hava çok güzeldi şansımıza, benimde uzun zamandır aklımdaydı kamp atmak özlemiştim ateş başı sohbet ve keyfi en müsait zaman o haftaydı, kar yağdığında bir kamp daha düşünüyorum müsait olan arkadaşları beklerim :) benim evde...
  3. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu süper bir hafta sonu süper bi kamp gecirdik katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

4. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kamp dönüşü yayladan inerken doğa harikası sis çökmesi :)
  5. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu son fasıl :)

6. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu öğleden sonra için hazırlık :)

7. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu pazar sabahı ve kahvaltımız
  8. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu gecenin son saatleri :)
  9. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :)

10. frontera 78

11. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu keyifin başladığı saatler :)
  12. frontera 78

13. frontera 78

14. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 17-18 kasım güdül sorgun göleti keyif kampı görselleridir :)
  15. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu cem abi kışlık kamp ekipmanın varsa buyur gel abi cumartesi sabah ayaş yolu harıkalar diyarının önünde olacagız sabah 9:00 da bucuktada hareket

16. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu etkinlik linkini paylaştım abi ekşın filan yok sadece yatış kampı olacak offroad yapmak isyenler olursa pazar günü birlik gelebilir biz orda olacagız :)
  17. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu https://www.facebook.com/events/552375274789347/ etkinlik linki
  18. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kamp alanı :)

19. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ARKADAŞLAR HAFTA SONU KAMP ATMAYI DÜŞÜYORUZ GÜDÜL SORGUN GÖLETİNE CUMARTESİ SABAH 9:00 GİBİ CIKACAGIZ KEYİF KAMPI OLACAKTIR GELMEK İSTEYENLERE DUYURULUR
  20. frontera 78

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş abi ben cumartesi biraz gec kaldım geldiğimde baya kişi gitmişti dağılmak üzereydi normalde masayı oraya kuracaktık, tek murat abi vardı tanıdık bizde hep beraber eymir gölünün oraya kurduk masayı :) pazar ben tabanvay offroad yaptım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

SON KONULAR

Geri