Arama sonuçlarınız

1. kakuli

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi benim Tom önümüzdeki hafta yükleyecek inşallah Avustralya'dan.

2. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi gümrük müdürlüğü yerine bir gümrük komisyoncusu daha çok yardımcı olabilir.
  3. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi mal geldi de gümrüğe mi takıldı.

4. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Aynı oldukları konusunda Amerika'daki forumlarda da geyik var fakat ilginçtir ki ZJ için Aussielocker yok görünüyor, lokka var diyor. Anlamadım gitti...
  5. kakuli

Kamp Malzemeleri

bu başlığı off-road altında açtım çünkü off-road kampı ve malzemeleri yürüyerek gidilen kamplardan farklı. Ağırlık 2. plana atılabiliyor örneğin. Beni İsoff'tan tanıyanlar bilirler, profesyonel malzeme kullanmayı severim ve takip ederim. Bu platformda da bilgimi paylaşmak ve bilgisini...

6. kakuli

Arazide ABS

Ynt: Arazide ABS şalter çok kullanışlı bir çözüm bence de. Bir de eğer yolda abs kullanmaya devam edecekseniz, lastik çapınıza göre ABS programını değiştirmek gerekiyor çünkü lastik büyüyünce sistem sapıtıyor.

7. kakuli

Arazide ABS

Ynt: Arazide ABS airbag konusunu tartışıp şuna karar vermiştik: gezi arabasında airbag patlatacak kadar büyük darbe durumunda ciddi yaralanma veya ölüm riski olduğundan hele arazi şartlarında airbag'in araçta olmasının faydalı olduğunu düşünüyoruz. Ya da yarış aracı vasıflarında bir araç...
  8. kakuli

Arazide ABS

Ynt: Arazide ABS büyük lastik takınca ABS zaten saçmalıyor ama devre dışı kalmıyor. İşe yeni başlayan arkadaşlar için önemli bir konu çünkü çamurlu inişlerde araç durmak yerine hızlanıyor.
  9. kakuli

Arazide Kıble Tayini Nasıl Yapılır ?

Ynt: Arazide Kıble Tayini Nasıl Yapılır ? 2292.0 linkte verilen yöntemler kuzey yarımküre için geçerli.

10. kakuli

Arazide ABS

Aracında ABS olup da sigortasının yerini bilmeyenlere tavsiye: kış gelmeden ABS'yi nasıl devre dışı bırakacağınızı öğrenin ki çamurlu inişlerde takırdaya takırdaya ilk ağaçla fazla yakınlaşmayın. Yoldan çıktığınız anda ABS başınızın belasıdır unutmayın.

11. kakuli

Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? Murat hakikaten off-road için araç hazırlayacaksan alacağın aracı sökerek işe başlamak lazım. halı döşemeler, klima, otomatik camlar, teyp, merkezi kilit, abs, hatta arka koltuklar filan gereksiz ağırlık, sorun kaynağı olan ne...
  12. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Kilit konusunda bence durum şudur: Arabamı yoldan çıkartcam diyen biri için arkada %100 kilit şart, önde %100 kilit şayan-ı tavsiyedir. Gerisi traştır. Kilidim var heryerden geçerim büyük bir hayaldir. LSD denen cihaz ise kurusıkı tabanca gibidir.

13. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi alıcı kısmına şiket adı yazdırırken daha önceden ithalat yapan, gümrükçüsü olan bir şirketiniz varsa onun adını yazdırın, tanıdık bir şirket de olabilir. gümrüğe takıldığında işiniz kolay olur. masraf olarak tabii kdv ve ıvır zıvır vergiler ile ilişkiye...
  14. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Benim oğlan Tom'la konuşmuş. 3 haftada yüklüyor lokkayı. AustraliaPost ile yükletiyorum, DHL filan 100-150 AUD bindiriyor. Daha önce bu yöntemle bişeyler getirmiştik, çabuk geliyor. Amerika ve Avustralya postaları sanırım deniz aşırı bu küçük paketleri...
  15. kakuli

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? korhan deliciler ve yayıcılar nedir? cehaletimi bağışla ama ilk kez duydum.

16. kakuli

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? zor sorular. özellikle modifikasyon kısmı çok zor.
  17. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi varlıkefe kardeş, lock-right kilit teorik olarak hep devrede olmayacak tabii ki yoksa arkada kilitte de her virajda anan ağlar. Kilidi devreye sokup çıkarma işine gaza basma şeklinle alışacaksın. Ya da Orkun'un dediği gibi dişlileri atlayacak da...
  18. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Lokka'cı Tom sadece orada akşam olduğunda maillere bakıp cevap yazıyor. Yani bizde 11:30 filan gibi. Dediğine göre bugün yarın postaya verecek bizim Lokka'yı. Vitara'nın ön takımıyla uğraşmak bu hobinin ek hobisi. Yarışmak dışında pek Vitara ile işim...

19. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Düşük bedel olabilir konuşmadım ama o da riskli çünkü bir işgüzara çatarsan bu sefer iyice zorlaşır iş. Sert zeminden kastım aslında asfalt-beton yol ama arazide de dikkat gerekir özellikle hız arttıkça çünkü araç dümdüz gitmek istiyor. Bir de ön kilit...
  20. kakuli

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 kilit başlıklı konuda bu konuda muhabbet var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15018.0 arkaya ısmarladım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri