Arama sonuçlarınız

1. kakuli

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi selam millet. lokka'cı Tom nakliye dahil 495AUD fiyat verdi. Kredi kartı ile veya banka havalesi ile ödeme yapabiliyorsun ama online değil, kredi kartı numaranı vermen filan gerekiyor. Ben birkaç maile parçalayıp çok düşük limitli bir kartım var bu...

2. kakuli

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Tarkan'da o kilit yok. Ben Lokka ısmarladım.
  3. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi ben bu lokka'cıya mail attım, adam orada saat 21 olduğu halde cevapladı anında. Ben de kendimi sizler için feda edip arkaya bir Lokka ısmarladım. Bakalım nasıl gelecek, nasıl olacak.

4. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 arslan, benim mailim hakan@zenon-tr.com. jantlarla ilgilenirim. fiyat bildirebilirsen sevinirim. telefonum da 0532 3145593.
  5. kakuli

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi göründüğü kadarıyla dana44a için var bu lokka'dan ama oranlarını tam anlayamadım. 3.73'mü 3.54 mü?

6. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 sanki biraz uydurma gibi geldi bana. Dana44A 3.54 için Lock-Right yok bildiğim kadarıyla. Tarkan'a uğrayıp araştırıcam.

7. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 millet ben uygun fiyatlı 2.el jant arıyorum 98 zj için aklınızda olsun
  8. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 kilit konusunda dikkatli olmak lazım, bilmeden var diyorlar. Kimde varmış, ne markaymış? 235x85x16 dan daha geniş lastik hepten sorun olabilir sanırsam ki.
  9. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Aracı şimdilik 2" Skyjacker kitle yükselttim. Amortisörleri 10" çalışma mesafesi olan (14-24 inch) Monroe Adventure serisi ile değiştirdim. Monroe koymamın sebebi buradan kolay temin edebilmem ve ekonomik olması. Bilstein arkaları getiriyordu ama ön için...

10. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Onur ben henüz ZJ ile fazla ekstrem arazi sürüşü yapamadım ama şunları söyleyebilirim. ZJ ön diferansiyeli DANA 30. Bu hemen tüm jeep modellerinde ön dif. olarak kullanılıyor. Tüm araçlarda önde aks ya da dif. problemini yaşamak kolaydır çünkü genelde ön...

11. kakuli

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım çok salınan arkadaşlara amortisorlerini gözden geçirmelerini tavsiye ederim. üzerinde 10 yıllık amortisör olabilir.
  12. kakuli

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? Tolga kardeş, Datça'da en bol olan hayvan vahşi eşekler. çok güzel ve zararsızlar. Bir de koylara gelen guletler ve içindeki 2 ayaklı ayılar.

13. kakuli

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? Yaklaşık 35 senedir doğada kamp yapıyorum. Ayı, çakal, domuz, porsuk, ceylan, kurt gördüm. Kurtların kışın karda aç kalıp bir insana saldırısına da Patnos'ta tanık oldum, köylüler ve köpekler yardıma yetişti de birkaç ısırıkla kurtuldu. Kamplara domuzlar...
  14. kakuli

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım Korhan iltifatına teşekkürler, Uzun yıllar Suzuki kullandım ama eskiden kullandığım V8 motorun tadı damağımda kalmıştı o bir etken. Haftasonu zor parkurlar yerine biraz daha yumuşak ama uzun geziler yapmak istiyorum, ZJ fiyat performansta oraya geldi artık. Kısa...
  15. kakuli

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Hacı usta: Seyrantepe'deki Hacı'yı bilmeyen, tanımayan Land'cı yoktur herhalde. Ustamızın Hacı lakabının nereden geldiğini bilir misiniz? Zamanında usta para biriktirip hacca gitmek istemiş fakat kıza çeyiz yaparım diye paraya kıyıp bir türlü gidememiş. Dostları da...

16. kakuli

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım 1998 Grand Cherokee 5.2 yani ZJ'lerin ön diferansiyeli DANA30, arkaları DANA44A yani aluminyum kutuludur. Standart ayna mahruti oranı 3.55 tir. Up country modelleri 3.73 oranlı ama bunlardan bizde pek olmaz. Eski modellerde arkada DANA35 çıkıyor (avantaj: kilit...
  17. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 benim araç 5.2 ama farketmez çünkü 5.9 da aynı.
  18. kakuli

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 evet 97-98 modeller low konumunda otomatik kilitleniyor. Bende 98 ZJ var. Aracı alacağım zaman Jeep firmasından arkadaşlar bana bu bilgiyi verdi o yüzden 98 aldım. Kendi gözümle görmedim eski modelleri. Tabii 4H modunda ortayı kilitlemiyor çünkü viskoz...

19. kakuli

4x4 Kullanım Kılavuzu

Ynt: 4x4 Kullanım Kılavuzu Arkadaşlar, o kitaptakilere çok da takılmayın. Marşa basma meselesi bir sorudan çıkıyor. Öğrenci soruyor "hocam tam yokuştayız araba stop etti ne yapalım" Bizim hoca da "sakın debriyaja dokunma uçarsın"diyor. Öğrenci ayağını debriyaja sanki japonla yapıştırdı :) 1...
  20. kakuli

Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? Hangi araç konusuna bir iki fikir:Off road işinde araç %30, lastik %30, pilot %30, tamirciniz %10 şeklinde bir oranlama yanlış olmaz. Bazen bunların oranları değişir tabii ama o zaman biri ekstrem demektir. Aracın performansını: a- Açıları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri