Arama sonuçlarınız

1. hsezer

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

2. hsezer

3. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Gece Gar Restorandaki fotoğrafları daha önceden göndermiştim. Sırada Zıplayanbilir fotoğrafları var... :D Ama daha öncesinde trende bizi gören Japonların hepsinin elinde fotoğraf makinesi bizi çekmeye çalışıyorlardı. Ben de...

4. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Tripodsuz gece fotoğraflarını ancak bu kadar çekebildim. Gece çektiğim Anıtkabir fotoğrafında Ankaralı dostum Fatih'in yardımı büyük oldu. Kendisine teşekkür ediyorum..
  5. hsezer

6. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Traktör fotoğrafı Rahmi Koç Müzesi'nden... Diğerleri de Ankara'daki bir çarşıdan ama ismini unuttuğum için buraya yazamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Mustafa'nın tablo gibi!!! fotoğrafları kendisinden izin alınarak...

7. hsezer

8. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Yazının bundan sonraki bölümünü blogumda okuyabilirsiniz. Buraya diğer fotoğrafları da yükleyip yavaştan uzuyorum. Umarım yazdıklarımdan keyif almışsınızdır. Sevgilerimle... Bundan sonraki fotoğraflar Rahmi Koç Müzesi'nden...
  9. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Anıtkabir'in içerisinde yer alan Kurtuluş Savaşı Müzesini gezerken rehberimiz bizi fotoğraf çekmememiz konusunda uyardı. Ben de makineyi off durumuna getirdim. Taa ki Atatürk'ün balmumundan yapılan heykelini görene dek... Müzede...

10. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Büyük önder Atatürk, "Beni nereye gömerseniz gömün, karşımda Türk bayrağı olsun" diye vasiyet etmiş. Anıtkabir inşaası sırasında bu vasiyeti yerine getirmek için Ulu önderin mezarının karşısındaki pencere diğer pencerelerden büyük...

11. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Merhaba Sukuşu Ayhan Ayça Yıldırım moderatör arkadaşım. İki hanfendinin sohbeti konusunu benimle o vagonda Ankara'ya gelenler için yazmıştım. Onlar anladılar. Bir art niyetim yok kesinlikle. Tabii ki insanlar trende sohbet de...
  12. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Çok istedik ama yağmur ve kar nedeniyle Lokomotif Müzesi'nde fazla kalamadık. Burada yürüyerek Anıtkabir'in yolunu tuttuk. Veee işte Anıtkabir'e girerken çektiğim ilk fotoğraflardan biri... Anıtkabir'in girişindeki kulelerde...

13. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) İstasyonda tren fotoğraflarını çekmeye başladık. Hayatımızda hiç tren görmemiş gibiydik :D İşte o anlardan biri... Trenlerin hazırlanmasını sağlayan, trafik kontrolöründen aldığı talimata göre trenleri gönderen hareket memuru...
  14. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Saat 08:30 gibi Ankara'da trenden indiğimizde bizi Zerrin karşıladı. Zerrin'le ilk kez orada tanıştım. Bundan sonra her Ankara'ya gittiğimde yanına uğramaktan çekinmeyeceğim bir olduğıunu gördüm. Kendisi bize çok sıcakkanlı ve...
  15. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Sabaha 4 saat kala odamın yolunu tuttum. Ama son anda bana ayrılan oda dolmuştu ve ben de bulduğum bir odada yattım. Gerisini hatırlamıyorum :D :D. Saat 7 gibi kalktım. Son vagona kadar yürüyüp tren hareket ederken de fotoğraflar...

16. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Artık trenin hareket etmesine dakikalar kalmıştı... İlk kez trenle bu kadar uzun bir yolculuğa çıkacak olmanın da heyecanıyla 3-4 saniye sonra istasyondaydım :D Bir kaç kare de tren fotoğrafı çekmek istedim. İşte tam o esnada...
  17. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Ankara'ya gitmeden önce Haydarpaşa Garı'nda buluşacaktık. Ben de o gün biraz erken gidip Haydarpaşa'dan Kadıköy sahili'ni çekmek istedim. Haydarpaşa'ya vardığımda dışarıda sulu kar yağıyordu. Ben yine de sahili bir kaç kare...
  18. hsezer

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Işıl Selam. Yaklaşık 850 kare fotoğraf çekmişim. Hepsini buraya yüklersem site çöker bence :D Nilsun nerdesin yaaa. Bi sürü fotoğraf çekmiştin :D Yarın bi ara yine fotoğraf yüklerim. Sevgiler

19. hsezer

20. hsezer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri