Arama sonuçlarınız

1. hsezer

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) Merhaba. Ben de fotoğraf çekerek katılmak istiyorum. Ama ekipmanımı nasıl koruyacağım. Çadır filan diyorsunuz iyi hoş da yağmur yağarsa ne yapacağız. Doğru dürüst bir otel ya da ne bileyim ekipmanımı korumak için en azından iyi bir çadırı...

2. hsezer

TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008)

Ynt: TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008) Ben de gelirim bir aksilik olmazsa :)
  3. hsezer

TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008)

Ynt: TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008) Murat selam. Hafta içi müzeleri gezmek için geldiğinde müzelere tonla para verme. Müzekart diye bir şey çıkardılar. 20 YTL'ye İstanbul'daki bir sürü müzeye gidebiliyorsun. www.muzekart.com adresinde detaylı bilgiyi bulabilirsin. Sevgiler

4. hsezer

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Tühh yaa keşke ben de çıksaydım. Ama yürümekten ayaklarımız toynak gibi oldu valla oraya çıkacak gücü bulamadım kendimde. Kadir abi ellerine sağlık dört dörtlük olmuş.
  5. hsezer

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Arkadaşlar sizler de güzeldiniz, fotoğraflar da güzel. Elinize ayağınıza sağlık. Bu sırada acemi senin fotoğraflarını buraya mı atayım? Yoksa mail adresine mi? Mailin yok bende. Diğer arkadaşlara gönderdim. Bi sen...

6. hsezer

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Bunlar da son. :) Sevgiler... Hakan Sezer...

7. hsezer

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Bi kaç tane daha
  8. hsezer

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Ben de bi kaç fotoğraf gönderiyorum.
  9. hsezer

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Herkese merhaba... Arkadaşlar güzel bir gezi oldu. Bir kez daha teşekkürler. Ben bugün çalıştığım için erken!!! (04:30) ayrılmak zorunda kaldım :)) Benden sonra umarım Ortaköy'de güneşin doğuşunu çekmişsinizdir. O...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri