Arama sonuçlarınız

1. Erdalrustem

Ahşap Kano imalatı

Merhaba Sevgili Gezenbilirliler, İstanbul'da ahşap kano imalatı başlamıştır. İlk kano 4-5 güne bitirildikten sonra daha fazla fotoğraf ekleyeceğim. İlgilenenler www.artparkmimarlik.com adresinden imalatçıya ulaşabilirler. Lütfen gezenbilirden ulaştığınızı söyleyiniz. Postalar 33 adet 4 mm...

2. Erdalrustem

yurt dışından ok-yay getirme

Ynt: yurt dışından ok-yay getirme Yurtdışından arkadaşınız size yay getirebilir, sadece gümrükte kendi için getirdiğini beyan etsin. Eğer postalar ise işte o problem Ankara Emniyet müdürlüğü spor dairesinden izin alınması gerekli, benim şu an gümrüğe tekılmış bir yayım var :( , izin çıkmasını...
  3. Erdalrustem

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Hayır ruhsat çıkarılamıyor.

4. Erdalrustem

Arbalet Okculuk.com adresinden arbalet edinebilirsiniz ama üzerinizde ve/veya evinizde bulunduğu zaman kanunen suikast silahı muamelesi görür.
  5. Erdalrustem

yurt dışından ok-yay getirme

Ynt: yurt dışından ok-yay getirme Merhaba arkadaşlar, Size önerim makaralı yay almanızdır. Ava çıkabilir veya rahatça antrenman yapabilirsiniz. Arbalet almak isterseniz gümrükte ciddi sıkıntılarınız doğar, yasalarımızda arbalet suikast silahı olarak kabul edilmiş olup, almak satmak avda...

6. Erdalrustem

Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011)

Ynt: Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011) Merhabalar, Fotoğrafını çektiğiniz yılan bir engerek, kuyrukları kısa ve küttür. Fotoğraftaki yılan için bir arkadaşımız ufak ibaresi kullanmış, 1995 yılında beni yaklaşık 30 cm lik bir engerek soktu, yaklaşık 5 gün hastanede serum...

7. Erdalrustem

İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

Ynt: İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi Merhaba, Biz ne zaman bir yere geziye veya kampa gitsek her zaman başkalarının bıraktığı çöplerde dahil olmak üzere topluyoruz. Keşke her bir birey bizler gibi sorumluluk sahibi olsa.
  8. Erdalrustem

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Merhabalar, Türkiye'mizin her yeri çok güzel ama ne yazık ki sadece bizim gibi doğayı seven mutlu bir azınlık bunun keyfini çıkartabiliyor :)
  9. Erdalrustem

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi Merhaba, Silivri taraflarında hiç kamp yapmamıştık ilginç olabilir. Derede balık var mı acaba ??

10. Erdalrustem

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Merhaba, Yaklaşık 20 yıldır kamp ve av yapmaktayım, şimdiye kadar hiçbir zaman doğadaki kaynak sularını dezenfekte etmedim. Eğerki dere çok büyük ve çok fazla yerleşim yerinden geçmiyorsa. O zaman ayaklarımı bile suya sokmam.

11. Erdalrustem

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Arkadaşlar selam, İğneada, Kıyıköy, Demirciköy, Çatalca ve etrafını biraz bilirim. Sorularınız var ise yardımcı olmaya çalışırım.
  12. Erdalrustem

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Merhaba, Kamp ve doğada yürüyüş kadar insanı dinginleştiren başka şeylerde ver tabii :)) Bence en keyiflisi doğa.

13. Erdalrustem

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Merhabalar, Mantar toplamak ve topladıklarımızla lezzetli yemek yapmak çok çok keyiflidir. Uzun yıllar önce çok toplamışlığım var ama, uzun süre ara verdiğimden unuttuğumun farkına vardım ve yaklaşık 6 yıl önce topladıklarını doğada bıraktım. Sadece...
  14. Erdalrustem

Trap & Skeet Branşı

Ynt: Trap & Skeet Branşı Merhabalar, Trap, skeet, havalı tüfek atıcılığı çok keyifli sporlar. İyi atışlar dilerim,
  15. Erdalrustem

Kilimanjaro Rotaları

Ynt: Kilimanjaro Rotaları Merhabalar, Çok keyifli bir rota seçmişe benziyorsunuz. Nice keyifli faliyetler dilerim,

16. Erdalrustem

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Merhaba Murat Bey, Kamp olayına her zaman varım. Birkaç gün işlerim yoğun ama sonrasında kampa gidebiliriz. Sizinle haberleşelim. Saygılar, Mail Adresim; classtasarim@ymail.com
  17. Erdalrustem

Ok ve yay malzemeleri temini Cem Bey, İstanbul'a sık geldiğinizi belirtmişsiniz. Benim malzemeleri temin ettiğim yer Göztepe İstasyon Caddesinde, irtibat için web adresleri www.okculuk.com Tuncer Bey oranın sahibi, benim yönlendirdiğimi ifade eder iseniz daha fazla yardımcı olabilirler...
  18. Erdalrustem

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Merhaba Arkadaşlar, Üzgünüm bir süredir uzaktım ve sizlere cevap veremedim. Ok malzemelerinizi www.okculuk.com dan temin edebilirsiniz. Ok ve yay ile avcılıkta aklınıza gelen her av yapılabilir. Kuş avı da dahil olmak üzere. Türk yayı yapımı ile...

19. Erdalrustem

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları Merhaba, İstanbul yakılarında, Ağva'nın iç kısımları köylererin etrafı , Riva'ya girmeden sol kolda orman içi kamp yapmak için güzel yerler, insanlardan da uzak. İyi kamplar. Erdal Rüstem
  20. Erdalrustem

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Merhaba Arkadaşlar, İnanın bu duyduklarıma çok üzüldüm, scuba sporunda yapılan hatalar ölümcül veya geri döndürülemez sakatlıklara sebep olabilir. Sizin şikayetinizden sonra bu olayların peşine sizlerin düşmemesi gerekir, federasyon bu olayların vahametini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR