Arama sonuçlarınız

1. Lupo

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç İstanbul, avruğa yakasındayım

2. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Yine otomotivdeyim. Ancak servis ortamından ayrıldım artık. kendime iyi bir atölye ya da servis bulmalıyım :)
  3. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Valla yıllarca yetkili serviste çalıştığımdan km ile ilgi türlü oyunlar gördüm. Markalara göre anlama şansları olduğu için sormuştum. Aracın üstünden çok altına bakınca da bu tip oyunlar ortaya...

4. Lupo

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... :) aynı noktadan bahdiyoruz :) ancak bunlar piyasada uygulanan basit geçici çözmler... frene gres basacak bir katil tanımıyorum:)
  5. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç güzel bir konuya değindin. km düşürüldüğü araç kontrol ünitesi gibi noktadan anlaşılma şansı var mı?

6. Lupo

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... Kasislerdeki esneme sesi binek otomobllerde genellikle virajdemiri ya d burçlarından fazlasıyla gelmektedir. Bu aracın arka takımınınd bağımsız oluğunu düşnür isek ustanın tespiti doğru olabilir.. muhtemelen geççici bulduğu çözmüde, viraj demirinin plastik takozlarını...

7. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Slm, bilgiler için teşekkürler. XJ ile ZJ 4.0 arasında fark olmadığını biliyorum. Ama hem yakıt tüketimi hemde vergi yönünden 4.0 bana cazip geliyor. Benim düşündüğüm araç 4.0 ZJ zaten, hem fiyat yönünden...
  8. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Evvet sizinle aynı düşüncedeyim. 4.0 ile günlük akıllı kullanımla işimi görecek, araziye girince de kaplana dönecek :) herzaman yarıı elektronik araçlarda sizin söylediğiniz gibi daha iyidir. valla bu...
  9. Lupo

fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

Ynt: fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum Hamza Bey, tüm yazışmalarda ortamlarında BÜYÜK HARFLE yazmak bağırmak anlamına gelir :)

10. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç slm, mesela aracı aldıktan sonra neye nekadar mastaf ettin?

11. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç merhaba, uzun yolda büyük motorlar daima az yakar zaten ama 4.0 motorda küçük değil :) denedin mi hiç? şehir içinde ne yakıyor? tabi birde hangi ile olduğunda önemli:)
  12. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Valla V motorların sesi kulağa her zaman hoş gelir ama benim düşüncem vergi ve yakıt tüketim değerleri... yoksa 5,2 bence çok çok ideal...birde 5.2 ler sürekli dört çeker olduğu için yakıta bir yük daha...

13. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Slm, bilgi ve ilgi için teşekkürler bakalım kendi aracımı elden cıkarmaya calısıyorum:)
  14. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Merhaba, düşünüyorum ama 4.0 niyetim var. İlgin için teşekkürler
  15. Lupo

Satılık 2001 67000'de VW Lupo :)

Arkadaşlar merhaba, tertetimz 2001 lupo mu satmama destek olunzda Jeep ZJ alalım :))) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-67000km-de-2-sahibinden-tertemiz-otomatik-lupo-67909686/detay/

16. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Merhaba, Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu iletmek isterim. Yaklaşık 5 kadar renault ta çalıştım. şimdi farklı bir markada çalışmaktayım. Aracı normal kullanımda bende...
  17. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Kimse bu aracı almamı istemiyor mu ? :) bu sessizlik ürkütücü :)
  18. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Erhan Bey, valla haklısınız, tümünü bir araya toplamış oluruz hemde için rahatlar:) verdiğiniz değer performanslı bir kullanımla mı? yoksa sabit hızda mı? birde 4.0 da bu ne kadar az olur sizce?

19. Lupo

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Erhan Bey, valla haklısınız, tümünü bir araya toplamış oluruz hemde için rahatlar:) verdiğiniz değer performanslı bir kullanımla mı? yoksa sabit hızda mı? birde 4.0 da bu ne kadar az olur sizce?
  20. Lupo

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba diyorum. Zorda olsa foruma girdim :) elimdeki benzinli aracımı elimden çıkartıp, 90-94 arası grand cherokee veya kare kasa dediğiniz cherokee almayı düşünüyorum. Araç tekniğine yabancı değilim, sadece bu tip araçlarla kısmetse haşır neşir olacağım. Aşağıdaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri