Arama sonuçlarınız

1. F

Grand Vitara 3 Kapı Tavsiyeleriniz

Merhaba, 3 kapılı vitaranın 2.0 motorlu olanı vardır ama piyasada az bulunur. Benim arkadaşımda var ve yıllardır kullanmaktadır. Hatta malum sitede satılık ilanı var, Bolu'da.

2. F

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Doğru söylemiş, bu araçlarda lpg randıman vermiyor, benim araç sanayiden hiç çıkmıyor, senenin yarısını sanayide geçiriyor. Lpgsşz binmek en iyisi olabilir
  3. F

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

4. F

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Merhaba, aracım antalyadan boluya, 100km sabit hızda 750km'de 135 lt lpg tüketti. Bu da 100 kmde 18 lt demektir. Şehir içinde en az 25 lt yakıyor sakin kullanımda. Benim ortalamam şehir içinde 30 lt lpg. Aracım 95 model otomatik disco v8
  5. F

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Haklısın Tümay bey. Zaten konu başlığında "discovery v8 - 2.5 tdi" yazıyor

6. F

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması Ben bizzat aracıma bakarak sıralamayı yazdım, yanlışlık olacağını sanmam.

7. F

Türkiye Ulusal Off-road Şampiyonası 1. Yarışı (01-02 Mart 2014)

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2014 1.Yarışı 01-02 Mart 2014 tarihinde Andoff tarafından İncek te yapılacaktır
  8. F

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması Fotoğrafta göründüğü gibi devam eder sıralama.
  9. F

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması Merhaba, önden baktığımızda sağ baştan silindirleri 1-2-3-4 dersek, sol baştan 5-6-7-8 şeklinde isimlendirirsek, ateş leme sırası şu şekilde olur: 1-5-4-3-8-2-6-7

10. F

Eylülde doğu karadeniz turu

Ynt: Eylülde doğu karadeniz turu iş nedeniyle gezim iptal oldu, seneye yapacağım inşallah

11. F

Eylülde doğu karadeniz turu

Merhaba, eylül ayı içinde bir haftalık boludan çıkıp araba ile doğu karadeniz turu yapmak istiyorum. Rotam henüz belli değil, katılmak isteyen arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum
  12. F

Discovery 1 Şanzuman Konsülünün ısınması

Ynt: Discovery 1 Şanzuman Konsülünün ısınması merhaba, aracın harareti de biraz çıkıyorsa fanın termiği bozulmuş olabilir, fan normalden yavaş dönerse şanzıman da ısınır, offroad yaparken arazi vitesindeyken araç yüksek devirde çalışır ve fan bozuk ta olsa hızlı döner, fakat uzun yolda araç...

13. F

2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz?

Ynt: 2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz? http://www.x-tremetuning.com/shop/index.php?target=products&product_id=3815 adresinde de chip vardır
  14. F

2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz?

Ynt: 2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz? merhaba, http://www.onlinelastik.net/main/gepardo_jeep_grand_cherokee_27_crd_cc_163_bg_400_tork_tan_195_bg_480_torka_cikaran_powerbox_chip-5236-343-35.html adresinde gücü 195 hp, torku 480nm'ye çıkaran çip satılmaktadır.
  15. F

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 2003 WJ 2.7 CRD Fatih Yaman, (fatihaibu) Bolu

16. F

Boloff; Geleneksel Sarıçökek Off-Road Oyunları (27-28 Mart 2010)

Ynt: Boloff; Geleneksel Sarıçökek Off-Road Oyunları (27-28 Mart 2010) Merhaba, 3.kez düzenlediğimiz sarıçökek offroad oyunları çok zevkli geçti. Aracımla katılamasam da seyirci olmaz bile güzeldi
  17. F

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Merhaba Gezenbilir ekibi, Bolu'da olduğum için eve ilk varan benim, günübirlik katıldım ama çok eğlenceli bir gün oldu, bu güzel gün için herkese çok teşekkür ediyorum.
  18. F

Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) sabaha inşallah bir sürpriz yapıp gelmek istiyorum

19. F

Ynt: Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) iyiakşamlar arkadaşlar, üzülerek gelemediğimi söylemek istiyorum, Zerrin Hanım, beni listeden çıkarmanızı rica ediyorum inşallah yakın zamanda başka bir etkinlik olur da ona gelirim, herkese iyieğlenceler diliyorum..
  20. F

Ynt: Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) İyiakşamlar, benimi gelememe durumum olabilir, cumartesi belli olacak, annemle babam ayın 24 ünde Hacı'ya gidiyorlarda, onlara yardım etmem falan gerekiyor, listeden şimdilik beni çıkarmanızı çook üzülerek istiyorum, kesinleşince...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri