Arama sonuçlarınız

1. G

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi resim bekliyoruz

2. G

Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) sayın akın61 aidiat duygunuzu anlıyorum kablo netten internet hizmeti alıyorum 4 cb lik paket 12 tl paket aşımında üst sınır 39 lira . ne kadar aşarsak aşarsak aşalım 39 tl yi geçmiyor yazın ve coçukların kullanımını düşünürşek hesaplı oldugunu...
  3. G

Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız güzel bir hafta sonu etkinliği imrendim

4. G

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor
  5. G

Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) bu konunun güncel olması gerekiyor türk telefon deli dumrul gibi çalışıyor üç senedir sabit hattı iptal ettim hayatımda hiç birşey degişmedi hayat devam ediyor ben kazıklanmıyorum

6. G

El Vinci Kullanımı İle İLgili Şekilsel Öğreti

Ynt: El Vinci Kullanımı İle İLgili Şekilsel Öğreti aydınlatıcı teşekkürler

7. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu benim gibi yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum bu siteyi herkese tavsiye ediyorum
  8. G

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. siz bize hakkınızı helal edin
  9. G

Sabitleme, Bağlama, Gergi Ekipmanları

Ynt: Sabitleme, Bağlama, Gergi Ekipmanları cok cok önce acilmış bir konu ama benim gibi yeni üye arkadaşlara yardımcı olması acısında sanayilerdeki bırandacıların hepsinde bulunur makul bir fiyatada alınabilir

10. G

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor aracın son halini merak ediyoruz kolay gelsin

11. G

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor özenerek yapıyorsunuz masallah çok güzel oluyor
  12. G

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi bu araçlara herşey yakışıyor allah kaza bela vermesin

13. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben yasar gakko izmitte oturuyorum birkaç sefer tanışmak için girmeye çalıştım beceremedim gezen bilir ailesine üye olmaktan mutluyum .
  14. G

Karda İniş

Ynt: Karda İniş daha önce tecrübelerimi aktarmıştım güven cok önemli kendinize güveneceksiniz birde yenikar korkulacak bir şey degildir dikkatli ve güvenli olunduğu sürece korkulacak bir şey yok dikkat edilmesi gereken en önemli şey lastikleri kesinlikle kızaklamamaktır izmit kandıra arasında...
  15. G

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM beyin ayarlarından sonra yakıt sarfiyatı nekadar oldu

16. G

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi sn. betelguz bu siteye yeni üye oldugum halde burdaki arkadaşların samimi ve içten olduklarını gördüm konu sisizn üzerinize döndügü için isizde içten olmanız gerekir
  17. G

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. konu cok önce acılmış ama olabilcek birşey ağac demirden daha kullanışlı ve arabaya zarar verme ihtimali daha azdır
  18. G

Karda İniş

Ynt: Karda İniş arkadaşlar dört çekerleri bilemiyorum ama iki çekişlilerde muhakkak birinci vites elfireni kitli olarak rampa basında elfirenini aracı kendi halinde salıcakmış gibi bir .iki diş salınarak inilmesi gerekir araç ivme hareketine geçmemesi gerekir ayrıca ayak firenine hafif bir...

19. G

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması devrim bey cevabınız için teşekkür ederim soy ismim gakko .benim çevrem beni i gakko diye tanıdığı için nikimi gakko diye aldım saygılar
  20. G

Hurdaya çıkarılan araç tekrar trafiğe dödürülebilirmi

Ynt: Hurdaya çıkarılan araç tekrar trafiğe dödürülebilirmi resmi kurumların hurda dedikleri ekonomik degerini yitirmiş araçlardır tırafikten hurdaya ayılmamışlardır bunların revizyondan sonra tüv den gecerse trafiğe cıkabilir fakat trafikten hurdaya ayrıldıysa cıkamaz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri