Arama sonuçlarınız

1. S

Yeğene cross motor için yardım lütfen...

Ynt: Yeğene cross motor için yardım lütfen... Ramzey fiyatına göre çok iyi motor hafif olması da avantaj hayırlı olsun, kazasız belasız binsin inşallah

2. S

Yeğene cross motor için yardım lütfen...

Ynt: Yeğene cross motor için yardım lütfen... DT ile XT 125 çok farklı iki motor DT'ler iki zamanlı motora sahip XTler YBR 125 motorlu 4 zamanlı DT'ler güzel olmakla birlikte eskidi artık ve geneli çok hor kullanılmış xtler daha kuvvetsiz ama parçası kolay bulunur sürüşü çok basit ve yeni
  3. S

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA xl200 sürmedim ama xl125 ve xl185 kullandım Gayet güzel motorlardı, Evet, 2 zamanlı ve ömrü kilometre yerine saat üzerinden hesaplanan special crosslardan değil... Ama büyük enduro motor öncesi veya special crossa geçiş öncesi kemikli bence güzel bir motor. Fiyat...

4. S

salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi?

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? Benim tek sıkıntım gacır gucur etmesi +95 kiloda gıcırdıyor bilginize:) ben az binebiliyorum zaten kondisyon felaket :) bozulursa tel maşa takarım
  5. S

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? Anlıyorum, illaki daha iyidir, herhalde profesyonel arkadaşların beklentilerini tam olarak karşılamadı. ama sağlam maşayı sökmemi gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum teşekkürler,

6. S

yenılandım

Ynt: yenılandım güle güle kullan Hayırlı olsun

7. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Taymek?
  8. S

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Bir işaret koyayım Seneye seri3 le takılırım peşinize:) Molalarda yetişirim artık
  9. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. pazar?

10. S

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? Genelde arazide biniyorum kısa parkurlarda xcm maşanın artısı nedir? bunu değiştirerek ne sağlamış olurum? kötü olma nedenini merak ettim teşekkürler

11. S

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli 10000 yeter de artar bence sağlıklı güzel olur biraz araştıralım bakarız, nakliye parası vermeyince orası çok ucuza geliyor şu an önceliğim lastik bir de arka tarafa açılır kapanır, öne bakan koltuk yapıcam uzun mesafede yan oturuş sağlıklı...
  12. S

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? merhaba bende ng650 var nasıl bir maşa almak lazım? ve neden acaba?

13. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli 7.50 16 ok 144 veya lta 235 85 16 federal, michelin xzl vs 31" hepsine bakıyorum valla bizim çinde bir tanıdık var dönüş zamanına bi vinç istemeyi düşünüyorum burda üstüne marka basılan çoğu vinç uygun fiyata alınabiliyor
  14. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli İstanbul'da çok güzel olur Eylül Ekim üstü açık gezersin Koyacak yerin var mı? Araba için lastik arayışım sürüyor 80 cm çapında 16 jant dişli lastik işimi görür şu an üzerindekiler 74.3 çapında Sonra sıra vinçte
  15. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ben pazar günü gelirim eğer gideceksek memmet abeyyyy

16. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kasa ağır ya ani frende abs devreye girdi....
  17. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Özgür merhaba, Symyrna Off Road Grubu'nda döktürmüşsün Asfalt lastiğiyle dalıp geçtiğin yer arabanın ne işe yaradığını gösteriyor:) Bu araçlara binmeye ara verince ilk sürdüğünde garipsiyorsun Ben geçen haftalarda Oktay'ın aracı sürdüm En...
  18. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Merhaba, Satış ilanımdaki numarayı kullanıyorum ordan arayabilirsin. Araba Çankaya Birlik Mahallesinde Haftaiçi akşam veya haftasonu görebilirsin

19. S

Zor Şartlarda Ateş Yakma.

Ynt: Zor Şartlarda Ateş Yakma. Başlığa girerken çakmak taşıyla veya tahta çubuklarla yağmur altında ateş yakma çalışması herhalde diye düşünmüştüm. Zor şart derken, kaynak makinasıyla etrafı yakmadan ateş yakabilmenin zorluğundan bahsediliyor:)
  20. S

750 16 lassa lta lastik

Ynt: 750 16 lassa lta lastik Merhaba, Bu lastiklerden başka var mı elinizde?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR