Arama sonuçlarınız

1. S

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları 1974

2. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
  3. S

Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:)))))

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) Sağol Ömer Abi :)

4. S

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) Turbo cumayı kabul ettirmiş durumdayım şu an için Öğlen tekrar bahçelideyim bu arada.
  5. S

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) Pazar gecesi cars s.o.s. diye bir programda sierra cosworth topladılar 15 yıl yatmış arabayı fabrikadan çıkmış hale getirdi adamlar.

6. S

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) Bilmişim işte fort:)))) Saolsun gugıl baba

7. S

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) lotus
  8. S

Ynt: Bkocoglu'na Pazartesi Bilmecesi:))))) Olursun lord
  9. S

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Onu yağlı duvar boyasıyla boyamışlar...:) altta da kalekim Bülent Ç. abi ne diyor? düzelme ihtimalim var mı?

10. S

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Sahra beji bi araba gördüm bugün şahaneydi:)

11. S

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Yine soktun aklıma seri3 işlerini... Olive green neden yapıcaksın diye karışayım mı sana? 2 tane öyle var zaten benim bildiğim ama kırmızı bu güzellikte başka araba yok...
  12. S

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Vakti zamanında seri3 sahibiyken getirtmeye çalışıp gümrüğe takmıştım. kamyonla gelince takıldı afancanlar, ceza falan derken bi ton para gitti.

13. S

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar istanbul gümrükte benim 1 takım distribütör ve elektronik ateşleme duruyor... tasiş'ten satışa çıkar yakında onu alırsın:))))
  14. S

4x4 Araçlara Seferberlik İlanı

Ynt: 4x4 Araçlara Seferberlik İlanı Seri3 sürceksem giderim her türlü :) En kompleks fitness salonuna 10 basar hem kardiyo hem de ağırlık çalışması bir arada, eğlence de sınırsız:)
  15. S

Ynt: 4x4 Araçlara Seferberlik İlanı Şoför olayı çok iyiymiş Umut'un arabayla ben gideyim... uyar mı?

16. S

Ynt: 4x4 Araçlara Seferberlik İlanı Sabah haberi okuyunca ilk aklıma sen geldin:) Olive Green yapmayı planlıyordun... ver orduya seneye khaki green olarak geri al... üzerine not koyarsın tavanla jantlara dokunmayın diye:)
  17. S

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut Bey hayırlı olsun. Zaten güzeldi çok güzel oldu. güle güle kullanın.
  18. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Vay arkadaş burdan mı haberimiz olacaktı peh peh peh... :) Hayırlı olsun Barışcım güle güle kullan...:)

19. S

Scout 800b 1971

Ynt: Scout 800b 1971 Seri3'te Umut Bey'e hayırlı olsun, o da Arslan Abi'nin arabasıydı... :) Ankara'ya geri döndü.
  20. S

Scout 800b 1971

Ynt: Scout 800b 1971 Ben aradığımda da bir iki kişiyle pazarlık yapıyorum demişti

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri