Arama sonuçlarınız

1. S

Scout 800b 1971

Ynt: Scout 800b 1971 Fırat Bey hayırlı olsun, Ben de bu araca bakmıştım, gayet güzel bir araç. Başka bir Fırat'a nasip olması ilginç oldu:) Güle güle kullanın Fırat.

2. S

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Hayırlı olsun Reha abi... Biidiitörtiyi güle güle kullan :D
  3. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Ağır devir 1. vites sakıncalı değil ama gazı yumuşak kullanmak lazım ani bas çek yaparsanız vuruntu olur. bir de seri3 low 1 çok yavaş ve ıslak yokuşta patinaja düşmeye sebebiyet verebiliyor low 1 le çıkamadığım bir sürü yeri low 2 - 3 ile çıkmışlığım var.

4. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında anti stall yok herhalde benimki baya stop ediyordu çok dik yokuşta bayılınca... :) PTO ya bağlanan şaft ile çeşitli aletler çalıştırılabiliyor... http://members.iinet.net.au/~ac000386@a1.com.au/html/pto.htm yukardaki linkte epey bilgi var... seri3'ümü özledim...
  5. S

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Ynt: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel Güle güle kullan abi, SOA ve lastikler çok yakışmış.

6. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında karbüratör ayarı yapıldı mı? rölanti ve karışım ayarı, avans ve sübap ayarları bunları yaptıktan sonra performans alamazsanız yaparsanız daha mantıklı. ayçiçek yağının motor içindeki ısıyla tepkisi ne olur bilemedim. bitkisel yağ çabuk yanabilir. tehlikeli bence

7. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında uzun süre kullanınca yağın tozdan balçığa dönüştüğünü görürsünüz. benim araçta bant yoktu gayet iyiydi ama bazı arabalarda yarı yarıya bant gördüm arabayı ayarlatırken ustayla karar verirsiniz gidişine göre
  8. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Rica ederim. Güle güle kullanın sürekli arazide kullanacağınızı düşünürsek epey keyifli olacaktır.
  9. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Genel fren bakımı için dedim çok ilginç yerlerden kaçak olabiliyor şanzımana baktırana kadar fazla yol yapılmayacaksa o zaman baktırırsınız

10. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında fren ana merkezi ile fren hidroliği kovası arasındaki ufak hortuma dikkat edin hidrolik eklerken kapağı açıp kapamaktan hortum yıpranıp kaçırmaya başlıyor sonra arayıp duruyorsun neden bu fren tutmuyor diye... tecrübe ile sabittir

11. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında vites geçişlerinde sıkıntı yoksa sadece atıyorsa senkromeçler aşınmıştır siz kırmadığınız sürece bişey olmaz hava filtresine ustamn 20/50 motor yağı koyuyordu pahalı bişeye gerek yok şanzıman ve diferansiyel için ep 90 dişli yağı eklemek ile değiştirmek sizin...
  12. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Uzun süre lpg de kullanıldıysa distribütörün dibindeki benzin pompasına da bir bakın benzin çekişi nasıl? tamiri veya değişmesi gerekebilir. bir de pompanın dibinden motora bağlandığı yerde yağ kaçağı olabiliyor o contayı değiştirirseniz bir miktar yağ kaçağını...

13. S

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Hocam kolay gelsin ve hayırlı olsun Hava filtresinin içinden temizlediğiniz yağ orada bulunması gereken yağ Filtrasyonu oradaki yağ sağlıyor. Kağıt filtre değiştirir gibi aralıklarla yağ değiştirmelisiniz
  14. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hay Allah, ben bundan sonra Mogan'a Eymir'e bisiklete giderken çapariyi alırım yanıma... Acayip keyif aldım bu işten...
  15. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Benim yakaladığım aynalı sazanmış... bıyıkları vardı, bir de rengi böyle yeşil değildi. İsraille sazanın alakası nedir?

16. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu fotoğrafı gören Acun Medya beni önümüzdeki senenin Survivor Ünlüler takımına çağırdı...:)
  17. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Haftasonu gittim, bizim bacanak var orda... Muhteşem bir memleket, her taraf göl, orman, dağlarla, patikalarla dolu. Ben de burdayım. Moby Dick'i yakalamanın haklı gururu var:)
  18. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben de Düzce Topuk Yaylası'nda bir şansımı deneyeyim dedim. Acayip keyifliymiş olta sallamak.

19. S

Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır

Ynt: Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır Arnavutluk Bayrağının yapıştırması var da o nedenle sordum:)
  20. S

Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır

Ynt: Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır Hayırlı olsun... Arnavutluk'la bağınız var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri