Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara Eymir Gölü

Ynt: Ankara Eymir Gölü Çok haklısınız iki haftadır pazar günleri gidiyorum. İçeride sürekli araba var. Bir de servis olarak kocaman otobüs seçmeleri çok abartılı olmuş. onun yerine şirin bir traktörün çektiği römork olsa güzel olur.

2. S

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Geçmiş olsun, Ne yazık ki bisiklet yolumuz olmadığı için kaldırımdan gitmek zorunda kalıyoruz. Kaldırımlarımız zaten evlere şenlik. Kanuna göre yoldan gitmemiz gerekiyor ama o taksilerin dolmuşların pike yaptığı yola hayatta inmem.
  3. S

Güver Uçurumu

Ynt: Güver Uçurumu Çok güzel gezi olmuş, muhteşem bir doğa... Yaz geldi piknikçi moduna geçtik hepimiz :)

4. S

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Kolay gelsin, dizel motorlu willys ve tuzlaların performansını merak ediyorum bu tm30 lar, bmc motorları, stabil 90 km yapabiliyor mu veya arazide çok bayılıyorlar mı?
  5. S

Uygun Fiyatlı Land Rover Series III Veya Kapalı Kasa Samurai Arıyorum

Ynt: Uygun Fiyatlı Land Rover Series Iıı Veya Kapalı Kasa Samurai Arıyorum ;D

6. S

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 01. ekiNoks (20/08/2009) 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19. Clk...

7. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Aynen öyle, ama 40 yıllık usta suyu bulandırıyor:) Abi senin fatura isi ne oldu
  8. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. usta .tn.lik yapmayalım lütfen:)
  9. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir Abi alıştıra alıştıra geliyor:)

10. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hala geçen seneki videoları izleyip gülüyorum ara sıra... Ben düştükten sonra sen Fıratı kaybettik diyorsun :)

11. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Benim dede kapris yapıp çalışmadığında Metin Abi bahçeliden Birlik Mahallesine gelmişti CJ ile bir gezi sabahı... çekti dedeyi çalıştırdı. Ordan da Taymek Opete gitmiştik. sabahın köründe bir ton yol yaptı. Hiç bir gezide de bu herifin 74 model...
  12. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Usta bu sene alengirli bir muz bekliyorum senden... Üzerime düşen neyse katılayım Sen mühendisliğini hallet:) ..kunu çıkarmayalım lütfen... ya da çıkaralım yau

13. S

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Oktay bey çıkma series arıyorum komple var mıdır acaba:)
  14. S

Uygun Fiyatlı Land Rover Series III Veya Kapalı Kasa Samurai Arıyorum

Ynt: Uygun Fiyatlı Land Rover Series III Veya Kapalı Kasa Samurai Arıyorum İlan günceldir.
  15. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Peki abi yükseltme olmuyor mu?

16. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bence çok güzel araç... yükseltmesi olmuyor mu abi bunların? Arkalar makaslı görünüyor önler torsiyon mu?
  17. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bulunuyor mu acaba? Çok yoktur senin arabadan diye düşünüyorum Olan da satmaz...
  18. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serkan eline sağlık ne güzel çekmişsin.... Bu arada Ömer Abi'nin tamponların üstüne 2 yuvarlak sis farı, yanlara şerit, ön cam üstüne ışıklı kep, biraz dişli lastik

19. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 1 yıkama ile kaç km gidiyor senin araba :D
  20. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 6 silindir nedeniyle pahalıya geliyor tabi... abi buji, buji kablosu, bobinlere baktın mı? benim s40 ta bobinler çatlayınca çok yakmaya başlamıştı bujiler de eskimiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri