Arama sonuçlarınız

1. S

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Aynen öyle oldu Ömer Abi çok haklısın:) Dedeyle kanka olmuştuk.

2. S

nikon d90 bu fiyat nasıl ?

Ynt: nikon d90 bu fiyat nasıl ? Serkan daha öğlen bu makinadan bahsetmemiz üzerine konusu açılması tam bir rastlantı oldu:)
  3. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sazlıktan ne çıkacağı belli olmayabilirrrr:)

4. S

4x2 - Arazi vitesli Series

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series Aracin ustundeki lastikler 1.5 _2 yillik zaten. Masra yapmayin bence o lastikler işinizi gorur uzun yillar. Yakitiniz falan da artmasin
  5. S

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series hocam 1. soruda yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım sarı basılı değilken olacaktı ilk cümle, yani sadece poryayı kilitleyerek 4 çekere geçemezsiniz sarıya basınca şanzımandan şafta güç gider sarı basılı değilken önler kilitli kalmasın yok yere

6. S

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series 2 sene kullandım ama yazayım 1)- ön tekerdeki kilit 4x4 te iken sarı kol basılı değilse4x2 demiyiz.? öndeki kilit porya ile aksı kilitler, aracı 4x4 e alan sarı koldur. sarı basılı kırmızı ilerde iken her durumda 4x2 desiniz ön tekerdeki porya kilitlerinin...

7. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Araba çekmeye gerek yok serkancım seri3 için konuşayım güncel bir aracı konvoyda takip etmeye çalıştığında seri ivmelenerek kullandığında 2 ye katlanıyor sarfiyat... cj de aynışey olacağını sanmam gücü nedeniyle... bir de ben bizim gezilerde asfaltta...
  8. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 20 neymiş 120 tane dikelim hemen, amcalarının hayır duaları eksik olmasın inşallah Ben bu pazar müsaitim herhangi bir operasyona katılabilirim copil pilot olaraktannn 2 termos çayı, piknik sepetini alır gelirim Metin abinin 3 vites 4.2 litre canavar...
  9. S

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım yalnız değilim buna sevindim:)

10. S

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? 1 inch

11. S

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Çok haklısın her şey tamamlanıp yükseltme büyük lastik yapılırken demişim sonra cümleyi tamamlamayı unutmuşum lastik büyüdüğünde iş değişir tabi.
  12. S

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Her ne kadar dede ile ayrılmış olsak da konuyla ilgili fikrimi yazmak isterim... Benim hidroliğe hiç ihtiyacım olmamıştı, çamur zeminde zaten kolay dönüyor direksiyon seri3 kısa olduğu için mantıklı hamlelerle park etmesi de kolay arabayla...

13. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. memmet abeyyy cebe mesaj attım aldın mı?
  14. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet abicim çok sağol teklifin ne güzel gezmişsiniz. Ben haftasonunu boşa çıkarmakta zorlanıyorum. Umarım bi dahaki sefere katılabilirim
  15. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Senin arabanin maşallahi var abi. Kaputtaki desen on numara

16. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Eyvallh Mehmet abi sağolasın... Araba işini napıcaz? niva alıyor muyuz:) sen sığcak mısın nivaya:)
  17. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amanın ben bu mesajı atlamışım... Abi o benim tamamen aklımdan çıktı çok uzun zamandır görüşemedik Kusura bakma abi. Bu haftasonu var mı bir şey yanına gelirim olmadı..
  18. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. eyvallah abi sağol

19. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. otomatik kilitte varmış güzel... genel bakım, tamir olarak nereyi tercih ediyorsun abi? çok sorup bunaltmadım umarım
  20. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sagol abi. Peki porya kilitleri mekanik mi? Parcayi nerden aliyorsun bu arada

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri