Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-orjinal-bakimli-s-s-lpg-muayeneli-100394525/detay Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ömer abi'nin araçla şanzımanı arazisi falan aynıdır diye düşünüyorum motorda 2.0 140 beygir...

2. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
  3. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arabayı alan arkadaşa fren merkezleri, sinyal kolu, tamir takımları, karter contası, bobin, benzin pompası vs bi sürü malzeme verdim.... Geriye fazla bişey kalmadı. Serme zincir vs hep gitti.

4. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi bunu bi değerlendirelim olmadı... Bütçe durumları kısıtlı ama araçsızlık da başıma vurdu... Nasıl bir virüsmüş ya bu...
  5. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben bu sezon peşinize takılmak için bi lada mı alsam??? Evde telsiz sandalye mapa termos bana bakar, ben onlara...

6. S

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Kolay gelsin.

7. S

serie3

Ynt: serie3 rica ederim iyi günler size de...
  8. S

serie3

Ynt: serie3 Landı epey toplamışlar ama orjinalden biraz farklı olmuş Ön göğüs sonradan yapılma. Ama motoru, şanzımanı, arazileri iyiyse alınıp binilebilir. fiyat için birşey diyemem cj çok derin konu, işin erbabları yorum yapsa daha iyi... bu iki araba için size şöyle bir uyarım olabilir...
  9. S

serie3

Ynt: serie3 8bin TL'ye alınan CJ dökük olur. Series3 cj ye göre daha çok iç hacim sunar Parçası çok ucuzdur. CJnin motor performansı daha iyi... CJ ile seri3 Ankara - Beypazarı yol yaptık cj ile aynı yakıtı yaktı... cjnin motor 1.3 litre daha büyük ve kat kat performanslı... maliyet...

10. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat, Sefer çok teşekkür ederim. Ancak doğum hayırlısıyla Aralık Ayı sonunda olacak inşallah... Biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Ama çok az kaldı:) Çok teşekkür ederim...

11. S

Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Askerdeyken hayatta aramam ben bu Erzurum'u diyordum, insan özlüyormuş yine de.... Hayırlı olsun Erzurum'a selamlar... Güle güle kullanın.
  12. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhabalar, Toyotalar çok güzel ama eski toyotalara Ankara'da bir yer dışında parça bulmak zor. Tekel gibiler... İşim nedeniyle hurdalık gezmeye de vakit kalmıyor pek. Ben yürütemem gibi görünüyor o arabaları. Son dönemde Benzin LPG, dizelden daha...

13. S

235x85x16 lastik yardımı lütfen

Ynt: 235x85x16 lastik yardımı lütfen Baysal lastik nerde bulunur?
  14. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin abey hayirli olsun
  15. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlısı inşallah, umarım öyle olur... Sen de var mı araç düşüncesi?

16. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alp kusura bakma arabayı alan arkadaşa ayıp olmasın diye öylesine bişey koycam... ne olacağına karar dahi verebilmiş değilim, umarım başıma bela olmayacak bir araba alabilirim...
  17. S

Defender ı unimog a çevirme

Ynt: Defender ı unimog a çevirme portal aks süper snorkel berbat, sobacılar çarşısından almış herhalde...
  18. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şu fotoğrafı da değiştireyim yavaş yavaş...

19. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Soğuk daha iyi bence de.... ama benim kamplı gelmem çok zor..
  20. S

BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI

Ynt: BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI Hay Allah... Ağacı köküyle söküp taşıyyan makinalardan başka çare yok demek o zaman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR