Arama sonuçlarınız

1. omergin

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Cok guzel olmus egimler, elinize saglik..

2. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası normal kutu yetmez ise psc nin kitlerede bakmakta fayda var.. http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=6816 ben bu linkte farketmistim bu setleri, full hidrolik olanların yanında kutuya yardımcı olan...
  3. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Artikulasyon testi yaptiniz mi? Camurluk tadilati gerekir ise birde dodiklerin uzerinde oynama yapmak zorunda kalmayin.

4. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hy steer islemini incelediniz mi, rot kolunu ciddi manada koruyor..
  5. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Her aksam acip bakiyorum bugun neler eklendi diye, insallah hersey arzu ettiginiz gibi tamamlanir..

6. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası o zaman bu linki inceleyin derim, http://www.naxja.org/forum/showthread.php?p=245085542

7. omergin

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi
  8. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası daha guzel bir dodik modeli buldum, yapmamıs olsam bundan yapmak isterdim..
  9. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası aklında sürekli sas olan birisi olarak keyifle takip ediyorum..

10. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası direksiyon sistemini ne yapacaksınız?

11. omergin

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kursad kilit takacakmisin?
  12. omergin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Merakla bekliyordum bu basligi, insallah hersey arzu ettiginiz gibi olur..

13. omergin

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? Guncel 2.5 turbo dizel bir motor kullaniyorum, 11 litre mazot yakiyor 100 km de..
  14. omergin

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Portallrda durum nasil bilmiyorum ama klasik sabit akslarda fazla - ofset rulmanlara binen yuku arttiriyor, artikilasyonda uyguladigi egme momenti artiyor. Gordugum en ofsetli jant benim kullandigim-53 du :)
  15. omergin

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Arb bull bar takildi.

16. omergin

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Elinden gelenin siniri yok abi, musadrnle bana yaptigin dodikleri paylasayim
  17. omergin

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Kasa cekmecelerinide yazalim yapilacaklar listesini..
  18. omergin

Toyota Hilux 6x6

Ynt: Toyota Hilux 6x6 En buyuk hayalimdi.. Orta diferansiyelin fiyatini duysaniz diyecek kelime bulamazsiniz..

19. omergin

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Abi renk ne olacak, birde hazir kaportadayken camurluklari biraz acsaydin..
  20. omergin

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik İyi demissiniz :) Portbagaj, sliderlar, bullbar, arka barlar ve ceki demirlerinin kendi imalatinin oldugunuda belirtelim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR