Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri
Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Yarin saat 10 da kayseriden tek arac, 3 kisi yola cikiyoruz. Aksam 8 gibi variriz insallah. Kuzuya yetissek iyiydi :)
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi
Huseyin bey kabindeki barin ustunde 2 cm lik lastik var, esnemeye izin veriyor.. Offsetin camur amasi disinda bir sikintisi yok, arac cok daha dengeli oldu.
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi
Valla 35 lastige gecince 35-12. 5-15 i mecburen kullaniyorsunuz, tum markalarin 35 leri bu ebatta. Silverstone ile bogger haric, onlarda benim tarzima uygun degil.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
recep abi gittikçe uzaklaşıyorsunuz :)
yok mu inegöl tarafında biryer :)
Abi cuma namazdan sonra ancak cikabilirim, Bursa ya en erken 10 gibi varirim. Kamp yerini zor bulurum herhalde aksam vakti :)