Arama sonuçlarınız

1. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Bazden 24 Kardeşim merhaba, Ruhsat 11 ise, kesinlikle 11 kişilik koltuk göstermeniz gerekli. İlk 2 sırada buna ulaşamıyacağınız için arka yanlara koltuk koymanız gerekli. Ancak 11 kişiyi böyle yakalarsınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, arka yanlarda ve orta sırada...

2. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Ruhsatda 2 renk yazılıysa kesinlikle 2 renk aranıyor. Bunun oranı yok. Ama tek renkde tavanı değişik boyamak bana göre daima risk. Acaba 110 yüksek diye fark etmemiş olabilirler mi? Bunun garantisi Ek1 ile kesin hale getirmek bence. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  3. def110

defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı

Ynt: defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı Faydalı olabildiğime sevindim. Evet ben de, ailece Defender'ı çok seviyoruz. Bende 1994 110 kasa 300 tdi var, neredeyse ailenin bir parçası oldu. Umarım ilk fırsatda gönlünüze göre bir taneye sahip olursunuz. Sevgi ve...

4. def110

satılık 110 dizel defender acil zararına satıyorum

Ynt: satılık 110 dizel defender Bir arkadaşım arıyor bu modellerde. Motor ve foto detayları gönderebilir misiniz? Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  5. def110

defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı

Ynt: defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı Harung Kardeşim merhaba, 1990'da başlayan Defender serisinde kullanılan motor tiplerini aşağıda belirtiyorum. 2.5 L 107 hp (80 kW) I4 turbo diesel (1990-1994)(200Tdi olarak biliniyor) 2.5 L 111 hp (83 kW) I4 turbo diesel...

6. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Değerli Bazden24 Kardeşim, İyi dileklerinize teşekkür ederim. Renk konusundaki uygulamada, ruhsatda yazılı rengi araç üzerindeki renkle karşılaştırıyorlar. Benim lacivert yazılı otomobilimi bu lacivert değil koyu mavi diye itiraz etmişlerdi. Bu bir, ikincisi başka bir...

7. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Değerli Kardeşim İshak, Ben geçemediğim ilk muayenede bir koltuğu kontrol ederlerken yerinden çıkardıklarını gördüm ve bu nedenle iyice sağlam yaptım. İyiki de yapmışım, çok hoyratça kontrol ettiler. Çıkma koltuk konusunda, biliyorsunuz Defender ön koltukları orijinalde...
  8. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Derya Kardeşim çok teşekkürler, inşallah hep beraber kazasız sorunsuz günlerde kullanırız. Gerçekten de zorunluluklar karşısında neler yapıyoruz hepimiz. Şimdi bu parçayı söktükten sonra da gelecek muayeneler için saklayacağım. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten
  9. def110

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Merhaba, Ben seçeneklere Puma'yı da ilave etmek isterim. Biliyorsunuz yeni Defender'lar Puma ile geliyor. Buradaki sorun 1987 modele yeni versiyon motorların iyi bir ustayla ve az maliyetle uyarlanabilmesi. Bence büyük sorun Td5'de yaşanır...

10. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Değerli Arkadaşlarım günaydın, Sonunda ben de TUV sınavından geçtim, 2 sene rahatım. Koltuk muayenesini daha önceki muayeneden daha sıkı yaptılar. Altını- üstünü, sağlamlığını büyük bir dikkatle incelediler, tatmin olmadılar sanki heyet muayenesi gibi 3 kişi çağırıldı...

11. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Teginalp Kardeşim merhaba, Çok geçmiş olsun, darısı sıradakilere. Koltukların katlanırlığını kontrol etmeleri benim de dikkatimi çekmişti. Ben de katlanır olarak yapmama rağmen sırtlıklarını sabitledim. Nelerle uğraşıyoruz değil mi, bir sürü sırada iyileştirme çalışmaları...
  12. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Değerli arkadaşlarım günaydın, Yazılanları okuyunca bizim bu koltuk-TUV ilişkisinin traji komik bir hale geldiğini söyleyebiliriz herhalde. Ama ne yapalım emir demiri kestiği için istedikleri değişiklikleri de yapmamız şart. Ben de arka 2 tek koltuğumu söktüm, yerlerine...

13. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV İshak Kardeşim Merhaba, Biraz gecikmeli de olsa bilgi vermek isterim. Öncelikle Sizin de olumlu görüşlerinize teşekkür ederim. Ancak affınıza sığınarak eksik hususların TUV'de belirlenmesi konusuna katılmıyorum. Çünkü ülkemizde bürokratik işlemler çok uzun sürüyor ve...
  14. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Yaklaşımınıza çok teşekkürler Murat Bey sağolun. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten Def 110
  15. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Derya Kardeşimin belirttiği gibi debriyaja basarak el freni testi yapmalarını ben gene de hatalı diye düşünüyorum. Çünkü debriyaj basılı da olsa arka şaft dönüyorsa el frenini çekmek hatalı. Ben de zaman zaman aracın tam durma noktasında el frenini hemen çekip aşağı...

16. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Değerli Memi ve İshak Kardeşlerim, merhaba, Önce Memi Kardeşime cevap vermek isterim. Sizin arka koltuklar 2 tek koltuk ise, bunların arkasına katlanabilen tekli bir koltuk buldunuz mu toplamda 5 koltuk olur. Görsel örnekleri HUMA'nın sayfasında bulabilirsiniz. Arkalarda...
  17. def110

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı Değerli Halilugar Kardeşim, Bu bilgi de çok faydalı oldu, şimdiden tekerleği sipariş verdim bile. Pratik çözümler tam biz amatörlere göre. Tekrar teşekkürler, sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten Def 110
  18. def110

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Derya Kardeşim merhaba, Çok doğru her istasyon ve istasyondaki her insana göre de farklılık olabiliyor. Selam ve sevgilerimle. Atıf Tezerten Def 110

19. def110

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı Evet, bu da demektirki bir dizi makaraya ihtiyaç olacak.. Sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten Def 110
  20. def110

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı Hüseyin Bey bu çok pratik bir aparat, benim de işimi görür. İlk fırsatda yapmalıyım. Çok teşekkürler, sevgi ve selamlarımla. Atıf Tezerten Def 110

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri