Arama sonuçlarınız

1. def110

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Değerli Arkadaşlar, Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim. Yakıt tüketimi her zaman 2 yolla ifade edilir. Birincisi aracın 100km'de tükettiği litre cinsinden yakıt miktarı, ikincisi mpg olarak gösterilen 1 galon yakıtla...

2. def110

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Merhaba, Ben 1994 Defender 300tdi ile 100km'de 10 litre tüketiyorum şehir dışında. Şehir içi biraz daha fazla tabii. Selamlar, Atıf Tezerten
  3. def110

Defender Kalorifer

Ynt: Defender Kalorifer Merhaba, Kalorifer sıkıntısını yıllar önce yaşadım ve Çorum'u da inceledim, ancak ucuz olmasına rağmen, çok gürültülü olduğu için vazgeçtim. O zamanlar Renault 9 kaloriferinin peteğini takdırdım ve sonuç başarılı oldu. Tek sıkıntı geç ısınmak. Ancak kesin çözüm tabiiki...

4. def110

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Çok yerinde bir çalışma olacağı kesin. Ben kendi adıma, başkalarının da olacağını biliyorum, ön havalandırma kapaklarının kullanılabileceği bir sistemi tercih ederim. Böyle bir çalışma düşünür müsünüz? Selam ve sevgilerimle. Atıf Tezerten Def110
  5. def110

defender merkezi kilit

Ynt: defender merkezi kilit Göktuğ Bey, kapı içindeki eski mekanizma hiç kullanılmıyor, cam çevirme kolunun yerine de panzolot üzerine bir kapak yapıştırılıyor. Biliyorsunuz spiral sistemde burmalı bir tel camı yukarı doğru itiyor, aşağı inerken de cam ağırlığıyla kolay açılıyor. Bu sistemin...

6. def110

defender merkezi kilit

Ynt: defender merkezi kilit Göktuğ Bey evet, otomatik cam için. Original camda bulunan makas sistemi de kullanılabilir mi incelemek gerekir. Selam ve sevgilerimle. Atıf Tezerten Def110

7. def110

defender merkezi kilit

Ynt: defender merkezi kilit Merhabalar, Ben, 8-9 senedir ön kapılarda otomatik cam ve merkezi kilit kullanıyorum. Cam anahtarları ortada göğüs üstünde. Arazi nedeniyle zaman zaman sorun çıkardığı oldu, ama çok kullanışlı. Benimki spiralli sistem, bir fırsatda makaslı(galiba Disco'lardaki gibi)...
  8. def110

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Yiğit Bey bilgilere çok teşekkürler, çok faydalandım. Zaten hala boya işine başlayamadım, biraz kaporta çalışması olacak ondan sonra inşallah. Fotoları Sizlerle paylaşacağım. Atıf Tezerten def110
  9. def110

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar, Camel Trophy renginin sikkens veya diğer marka boyalar için renk kodunu bilenimiz var mı? Teşekkürler. Atıf TezertenTezerten Değerli Moderatör ve arkadaşlarım, Bu mesajımın yeri burası değil, "Defender 110 Renk Seçimi" olacakdı, özür dilerim. Atıf...

10. def110

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Merhaba, Benim 110 Camel sarısı 1994 Defender'ım var, bu renk karışımını sitede bulamadım, karışım detaylarını öğrenmek isterdim. Teşekkürler. def110 Atıf Tezerten

11. def110

Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım?

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? Merhabalar, Öncelikle Ali Arkadaşımıza çok teşekkürler. Ben kendi adıma oldukça yeni bilgiler edindim. Verdiği model bilgilerine bakınca Aselsan'a göre çok artılar var, doğal olarak fiyat da artıyor ama, offroad da zor şartlar altında...
  12. def110

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? Ali Arkadaşımız bizlere biraz daha somut bilgiler verebilir mi? Servis, teknik özellikler, kullanım kolaylığı, kapsama alanı gibi avantajlar ve dezavantajlar konusunda.. Teşekkürler. Atıf Tezerten

13. def110

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? Arkadaşlar merhaba, Aralık kampanyası bitmeden almayı düşünenler varsa bu konuda girişimde bulunalım mı? En son bilgiye göre kredi kartına 2 taksitdi, fazla alıcı olursa taksit sayısı da artabilir. Yaşar Arkadaşımız bu konuda yardımcı...
  14. def110

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? Merhabalar, Ben bu cihaz için Şişli Aselsan'a gittim ve cihazı yerinde anteni dahil inceledim. Görünüş olarak güzel ve teknik özellikleriyle de bizlerin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum. Bayileri kanalıyla grubumuz üyelerine 199 TL'den...
  15. def110

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) Değerli Kardeşim Alfonse, Gecikmeli cevap için özür dilerim, bir süredir maillere bakamadım. Olay şu: Eğer herhangi bir nedenle araçda elektrik kesintisi komple kesildiği takdirde, yolda kalmamak için uygulanan bir işlem bu. 0.75'lik bir...

16. def110

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) Kürşat Kardeşim bu konuda çok haklısın. Ben Defender için pompaya uyguluyorum bu yöntemi. Daima yanında bir telim vardır. Bütün elektrik off bile olsa ki zaman zaman oldu. Hemen pompaya bir direkt tel işi çözüyor.Bunu Hüseyin Ustadan...
  17. def110

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) Yahu neden Engin dedim Ender yerine, nufus kağıdı eskidi diye mi acaba, özür dilerim Ender Kardeşim. Tekrar sevgilerimle. Atıf Tezerten
  18. def110

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) Engin Kardeşim merhaba, Arızanın büyük olmamasına sevindim. Biz kontrol ederken fan çalışıyordu, bu nedenle yüksek derecede açacağı aklımıza gelmedi. Ben bu durumlarda devreye girmesi için Manuel switch uyguluyorum Seninkinden daha yaşlı...

19. def110

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) Değerli Arkadaşlarım, Gezimizin güzel anılarını okumaktan ve herbiri usta ürünü olan fotoları izlemekten ancak yazacak zaman bulabiliyorum. Öncelikle bu gezimizin mimarı olan Mert ve Mesut Kardeşlerime çok çok teşekkürler. Sizler...
  20. def110

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009) Değerli arkadaşlarım, alt takımlardan gelen ses kesilebilirse Pazara kadar, biz de geliyoruz. Selam ve sevgiler herkese. Atıf Tezerten 1- Mert Yürütürsem Disco I TDI ile 2- Engin 3- Mesut...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri