Arama sonuçlarınız

1. V8

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.tam bir arazi canavarı almışsınız:)lpg konusunda sıralı sistem kesinlikle daha randımanlı çalışır ve normal sisteme göre daha ekonomiktir.aracın performansında fazla düşme olmaz.kaliteli bir sistem taktırmanızı tavsiye...

2. V8

ZJ Malzeme Kalitesi

herkese merhabalar.yıllardır araştırdığım tüm ZJ'lerde yaptığım karşılaştırma ve gözlemlerim sonucunda 93-95 arası üretilen ZJ'lerin iç mekanında ve konsolunda kullanılan malzemenin yenilere göre daha kaliteli ve ağır olduğunu farkettim.hatta bu kalite ve karoserdeki bozulma WJ ile devam etmiş...
  3. V8

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:) youtube açılmıyorsa göremezsin.dns'leri değiştrimen lazım sanırım.xp'de 208-67-222-222,208-67-220-220.

4. V8

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

http://www.youtube.com/watch?v=54S4-XkFUx8&feature=related [color=yellow][size=12pt]Hayallerimi Yıkan Bu Video Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar,ZJ'e Aşık Olmakla Hata Mı Yaptım Acaba?:(:(
  5. V8

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı tüm gezenbilir ailesinin kurban bayramını kutlarım.hayırlı bayramlar:)

6. V8

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları anlaşılan bana türkiyede grand cherokee hayal gibi görünüyo.artık usa ya gidince 2000-3000 dolara alırız bi tane.tüpe de gerek yok,benzin 1 dolar:)

7. V8

Cherokee ler için özel üretim LPG tankları

Ynt: Cherokee ler için özel üretim LPG tankları gönül ister ki benzin 1,5-2 lira olsun da bole şeylere hiç gerek kalmasın.kıyamam ben v8'in yanma odasına kuru yakıt göndermeye :)
  8. V8

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? 93-95 arası zj leri tek geçerim abi.8 dilimli panjuruyla,keskin bakışlarıyla her gördüğümde nefesimi kesiyo.ayrıca ahşap döşemeleri ve konsolu diğer zj lere göre daha kaliteli.
  9. V8

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? benim jeep zj hakkında bi sorum olucak.bu cd kaset combo olanlar hangi modellerde standart.bi de avrupa versiyonlarının motorları amerikan mı?bi tane daha var,95 ten sonraki zjlerin kapı ve panel kaplamaları yapay ahşap gibi görünüyo.yani 96 dan...

10. V8

98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ?

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? of ya.abi araba durduğu yerde götürdüğü masrafa bak.ne olacak bu verginin sonu.ben herhalde bu jeep hayalimden vazgeçmek zorunda kalıcam.sahibinden com da yakında dolar herhalde.

11. V8

98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ?

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? abi bu 97 zj lerin 2009 yılı itibariyle vergileri ne kadar?
  12. V8

Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !..

Ynt: Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !.. mükemmel fotolar eline sağlık.

13. V8

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım şu ist-hatay olayına hiç değinmemişsin.220 ytl de kararlı mıyız?:):)
  14. V8

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım ilginiz için çok çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni gerçekten çok rahatlattı.bunların hepsini babama okutucam.motorun gerçekten bir tork canavarı olduğunu biliyorum.şanzumanı da mükemmel,buna eminim.dolayısıyla yüksek hızlarda bile çok düşük devirlerde...
  15. V8

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese merhaba arkadaşlar.bu siteyi nasıl bulduğumu umarım tahmin edebiliyorsunuzdur.geç bile bulmuşum.meğer jeepçiler burdaymış. ben 22 yaşındayım ve istanbul tuzlada ikamet ediyorum. ktü ziraat m.y.o mezunuyum. g.c. hakkında her gün birşeyler araştırdığım için...

16. V8

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım herkese merhaba.gördüğüm kadarıyla g.c. hakkında güzel bir bilgi paylaşımı söz konusu.ben de bu aracın 10 senedir hayalini kuruyorum.ama gel gelelim aracın fiyatının düşmesine rağmen el yakan bandrol fiyatları ve aşırı yakıt tüketimi alıcıları iki kez düşünmeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri